"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Ara 1 havuc.Aksam bol sirke ve limonlu kırmızı,beyaz lahana salatası 1 dilim ekmek yiyecegim kızlar.

Ay canım bilmiyorum ki ben yukleyeli çok uzun zaman oldu arada kullaniyodun simdi sürekli kullanıyorum hafizayada alıyo geçmiş yuruyuslerini

Ben denemedim ama çalışır dene istersen

Programı biraz arastırdım canım.Tesekkür ederim kayıt istiyor,dedigin gibi gecmişi kaydediyor....
Ben müziksiz cok cabuk sıkılıyorum yürürken bu yüzden dk hesabı ve tempolu yürüyorum.....
Tesekkür ederim ama program bilgisi için.

Kızlar isteyenlere gönderdim umarım gelmiştir.
Guzelimm rica ederim keske faydası olabilseydi

herkese merhabalar cuma gününden beri topic e ugrayamıyorum ama inşallah yarını da atlatayım elimden geldiğince sık ugramaya çalışacagım.hem şirketin taşınması hemde benim işe başlamam aynı döneme geldiği için çok yogunum bir yandan da bebeğimi bakacak arkadaşa alıştırma ugraşlarımız var birde süt sagma işi var bugün diyetisyenle ilk randevum bakalım nasıl geçecek aklım sizlerde telefonuma kk yı yükler yüklemez aranızdayım kızlar öptümmm hepinizi

Kızlarrrrrr coooooooook mutluyum :)))))))
Tartı bana + gösterse 3 hafta önce içine giremedigim,zorla basenden gecirdigim ve önünde 1 karıs kapanması için payı gereken kotu denedim şimdi.Rahatcaa giyebildim ve kapandı.Evlenmeden 2 gün önce cok hosuma gittigi için eşimle almıştık.
Ayy nasıl.mutluyum.Su tartıda bana niye oyun oynuyor ya 2-3 hafta öncede ben bu kg denemiştim,olmamıştı.Şimdi oldu.:26:

canım spor yaptığın için inceliyorsun ama tartıya yansımıyor demekki ay ne güzel bak kilo veremiyorum diye üzülüyordun demekki kas yapmışsın... SPOR SPOR SPOR KIZLAR NE KADAR FAYDALI GÖZLERİNİZLE GÖRÜN..

Nasıl mutluyum anlatamam....Bu kadar sıkılasır mı insan?Önden kapanması için 1 karıs pay vardı.Sonuc önemli zaten.....
Ohh ne güzel ya üzülerek baktıgım kıyafetlerden bir tanesi daha geri bedenime geldi.
Evet kızlar spor cok önemli!!!!Su tartıda oynasa - yönde iyi olcak.

evet canım bende mesela bu hafta 500 gr verdim ama sıkılaştığımı fark ettim kıyafetlerden felan azda versek bedeb kendini belli ediyor

Canım tebrikler oda olur inşallah maşallah sana

Kızlar ben bu gazla 1 saat eliptik yaparım.Şimdi spor vakti.Sporu yapıp dusumu alıp giyineyim,süsleneyim kocamı bekliyeyim.Kotu görünce sasıracak.İddiaya girmiştik.BEN KAZANDIM.

Supersin super tartiya aldanmamak lazım aslında bak ne güzel incelmissin azmin zaferi canım Tebrikler

afiyet olsun canım.siyah ekmekten kastın ne oluyor?

siyah ekmek dediğim: Bazan tam buğday, bazen çavdar, bazen alman ekmeği ,bazan de tam tahıllı ekmek ( bu ekmek süper içinde keten tohumuna kadar var)
beyaz ekmek çok zararlı bilirsiniz katkı maddesi de fazla o sebepten tercih edilmemeli diyorlar

misafirlikten geldik kizlar yürüyüşe gidiyorum orda yedikldrim

1 poğaça 3 tane çiğköfte 1 kabak tatlısı 2 şekerpare biraz patates salatası

gecmisi okuyamadim kizlar hala annemlerdeyim telefodan çok zor oluyo alt kat çekmiyo zor cekiyo

kızlar merhaba.
2 sene önce bir dizi ameliyat geçirdim... o konuyu başka bir zaman detaylı anlatacağım.
ameliyatın ardından bi 9 10 kilo kadar aldım. aşırı durdu anlayacağınız.
1,5 ay önce http://liposhotturkiye.com sitesine denk geldim.
neyse inceledim. ilk orjinal olup olmadığına baktım. sitenin ve ürünün orjinal olduğunu anlayınca aldım.
işte olumlu olumsuz bir çok yorum vardı haliyle. neyse alıp kullandım. iki günde bir sabahları mis gibi içtim :))
tabi yarayacak mı yaramayacak mı derken şu an 7 kilo vermiş bulunuyorum. yeni siparişimi bekliyorum.
tabi bunların yanında öyle abur cubur yemeyeceksin yine normal beslenmenin yanında içiyorsun.
bakalım bir 4 kilo daha verirsem benden mutlusu olamaz sanırım :)

bugün arada: çeyrek ayva çeyrek portakal yedim

sonra 5 te karnım acıktı: 2 etiform tahta üzerine labne peyniri yedim.. hala açım çünkü regl oldum fenalardayım

1 saat eliptik,17:00 gibi aksam yemegi
4 dilim ekmek,5 dilim peynir,sogan,kırmızı_beyaz lahana,havuc,dereotu,bol limon ve sirkeli,azcık zeytinyaglı salata yedim kızlar.Bugun 2 litre limonlu suda içtim....Benim gün böyle biter.Cok acıkırsam yarım elma yerim......
Eşimin tepkisi ve saskınlıgı sanki hedefe varmışım gibi cok mutlu beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…