- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
Geldi canım tesekkür ederim.Peki bu program radyo ile aynı anda calışır mı?
Secil bu programda oturum acma sartı var degil mi?Kayıt sözleşme...
Ay canım bilmiyorum ki ben yukleyeli çok uzun zaman oldu arada kullaniyodun simdi sürekli kullanıyorum hafizayada alıyo geçmiş yuruyuslerini
Ben denemedim ama çalışır dene istersen
Kızlarrrrrr coooooooook mutluyum :)))))))
Tartı bana + gösterse 3 hafta önce içine giremedigim,zorla basenden gecirdigim ve önünde 1 karıs kapanması için payı gereken kotu denedim şimdi.Rahatcaa giyebildim ve kapandı.Evlenmeden 2 gün önce cok hosuma gittigi için eşimle almıştık.
Ayy nasıl.mutluyum.Su tartıda bana niye oyun oynuyor ya 2-3 hafta öncede ben bu kg denemiştim,olmamıştı.Şimdi oldu.:26:
canım spor yaptığın için inceliyorsun ama tartıya yansımıyor demekki ay ne güzel bak kilo veremiyorum diye üzülüyordun demekki kas yapmışsın... SPOR SPOR SPOR KIZLAR NE KADAR FAYDALI GÖZLERİNİZLE GÖRÜN..
Nasıl mutluyum anlatamam....Bu kadar sıkılasır mı insan?Önden kapanması için 1 karıs pay vardı.Sonuc önemli zaten.....
Ohh ne güzel ya üzülerek baktıgım kıyafetlerden bir tanesi daha geri bedenime geldi.
Evet kızlar spor cok önemli!!!!Su tartıda oynasa - yönde iyi olcak.
Nasıl mutluyum anlatamam....Bu kadar sıkılasır mı insan?Önden kapanması için 1 karıs pay vardı.Sonuc önemli zaten.....
Ohh ne güzel ya üzülerek baktıgım kıyafetlerden bir tanesi daha geri bedenime geldi.
Evet kızlar spor cok önemli!!!!Su tartıda oynasa - yönde iyi olcak.
Kızlar isteyenlere gönderdim umarım gelmiştir.
Guzelimm rica ederim keske faydası olabilseydi
Kızlarrrrrr coooooooook mutluyum :)))))))
Tartı bana + gösterse 3 hafta önce içine giremedigim,zorla basenden gecirdigim ve önünde 1 karıs kapanması için payı gereken kotu denedim şimdi.Rahatcaa giyebildim ve kapandı.Evlenmeden 2 gün önce cok hosuma gittigi için eşimle almıştık.
Ayy nasıl.mutluyum.Su tartıda bana niye oyun oynuyor ya 2-3 hafta öncede ben bu kg denemiştim,olmamıştı.Şimdi oldu.:26:
afiyet olsun canım.siyah ekmekten kastın ne oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?