Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba canım çok şükür iyiyim diyeyim. çok yoğunum ve malum havalar sıcak, bunaltıyor.
beslenme düzenim pek güzel değil bu aralar. çok şiştim canım sıkılıyor bu duruma. bu 2 hafta evden götüreceğim yemeğimi işe. ama eylülde işyerinde yiyeceğim. artık ayarlayacağım. stres yapıyor beni yemek planlamak ve taşımak.
Amin canım . Rabbim yaşatmasın inşallah. Ama zor deprem ülkesiyiz. Tedbirli olacağız sadece. Gerisi Mevlama kalmış artık. Şimdi bir yandan heyecan var bir yandan değişik bir duygu içindeyim. Bir yanım gitmek istiyor 12 yılım geçmiş orada çünkü. Bir yanım gidersen dön başa olur musun korkusu yaşıyorum. Offf ne bileyim işte. Değişik ruh halleri var bende bu aralar
merhaba canım çok şükür iyiyim diyeyim. çok yoğunum ve malum havalar sıcak, bunaltıyor.
beslenme düzenim pek güzel değil bu aralar. çok şiştim canım sıkılıyor bu duruma. bu 2 hafta evden götüreceğim yemeğimi işe. ama eylülde işyerinde yiyeceğim. artık ayarlayacağım. stres yapıyor beni yemek planlamak ve taşımak.
Yemek planlamak, yemek hazirlamak benimde cok zamanimi aliyor..Cok can sIkIci bir durum.Ama hazirlamayip, disaridan vs yersekte hic diyet yapamam biliyorum.