- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
seçil gitt, sessizce sende cevap yazmıyosun gülcanım bende kapatıyım bari iyi geceler canım:79:
secil az kaldı canım göreceksin sen iste yeterkii
Nolduki:44: canım ben arada girip cevap yazıp çıkıyorum ama şarjım bitti teli şarja takmistim kapanmasin diye
neyse canım çıktın sandımda kapatıyorum eşim kızıyo napıyosun diye zoruna gidiyo bilgisayarın başına oturunca sonra görüşürüz
oh oh afiyet olsun canım
inşallah canım ben 5leri sen 6ları gör
afiyet olsun canım iyi alıştırdım sizi kahveyle leblebi yemeye ama çok güzel oluyo sizinde beğendinize sevindim
inşallah canım beraber görelim seninde çok az kaldı 5lere
canım sen kaç kilo verdin ....
8 kiloya yakın verdim çizelgemde yazıoyr..
oh oh afiyet olsun canım
inşallah canım ben 5leri sen 6ları gör
afiyet olsun canım iyi alıştırdım sizi kahveyle leblebi yemeye ama çok güzel oluyo sizinde beğendinize sevindim
inşallah canım beraber görelim seninde çok az kaldı 5lere
iyi akşamlar fıstıklar nasılsınız eda halen yok ortalıkta kız görümcesiyle kaynanası bişey yapmış olmasın kızcağıza:44:
ilknurda yok kaçakı izliyodur o şimdi:44:
seçil gitt, sessizce sende cevap yazmıyosun gülcanım bende kapatıyım bari iyi geceler canım:79:
Istiyorum canım hemde çok yarın yine yürüyüşlere devam.bakalim saliya kadar neler yapıcaz ne kadar kilo vericez
Gulcancim seninde baya az kaldı 5lere hayırlısı bakalım.yavas yavaş zayifliyoruz valla.
Ilknur yok ortalarda hasta mi oldu iyice acaba. Bende kötüyüm kızlar ya boğazım çok acıyo ayakta atlatsam bari yuruyuslerim kalmasın tam 73 leri gormusken yillar sonra
Eda desen o da yok merak ediyorum hemde çok. Inşallah kötü birşey yoktur[/QUOTE
hemencik iyi ol canım portakal suyu iç ,ilknur geldi eda yokk
DİDEM leblebi taze kavrulmus bayılıyorum ekmek grubu diye yemiyordum ama 1 d ekmek az yiyip bundan sonra kahveyle icecem bayıldım valla
oturuyorum kaçak izliyorum kızı ancak uyutabildim ondan geç geldim bırazilknur napıyosun kız
bu günki menüm
kahvaltı
2 dilim ekmek krem peynir 6 tane zeytin biraz bal
ara
1 yeşilçay 5 tane badem 1 armut
öğle
2 dilim ekmek 1 tabak etli kuru fasülye 2 yk yoğurt
ara
1yeşilçay 1çb biberli leblebi 1 incir
akşam
1 dilim ekmek 1 kase yoğurt çorbası
aradada yoğurt salatalık yada meyve yada kahveişte bişeyler yerim
3 litre suyumu içiyorum zaten yeşilçay 2 bardak içtim
geldim didem kızı uyuttumda bende uyumusum biraz bogazım kurumus simdi ara yapıyom mnümüde yazıyım
sabah,2 d tb ekmegi,1 haslama yumurta,biraz peynir,kaymak,2 zeytin
ara,yarım muz
ögle,1 d ekmek,1 kase corba ,tere yesil sogan
ara,1 f capucino,1cb leblebi
aksam,2 d ekmek,domatesli yumurta,yesillik
ara,1 kivi 2.5 lt su yürüyüş
kızlar menüler güzelBenim menüm
Sabah:maydanoz kürü
Kahvaltıeynirli tost
Öğle:yarimdan az lavas, 1 yemek tabağı makarna ve az hindi ızgara ve bir kase yoğurt
Ara:1 Türk Kahvesi ve yarım kase beyaz leblebi
Akşam:bir lavastan biraz fazla patlıcan kebabı ve bir bardak şalgam suyu
Spor: 6.43 km yürüyüş
edayı bende merak ettim elektirik kesintisi desek bu saate kadar olmaz herhalde telleri kapadılar ama haberde verirdi neyse hayırlısı.. aynen öyle canımcım kaçak izliyorum..iyi akşamlar fıstıklar nasılsınız eda halen yok ortalıkta kız görümcesiyle kaynanası bişey yapmış olmasın kızcağıza:44:
ilknurda yok kaçakı izliyodur o şimdi:44:
Geldin mi canım hosgeldin merak ettik seni. Bak yine geçemedim seni arayı kapatmam lazım
ayy inşallah cok sabırsızlanıyorum hedefe az kaldı mayıs ayına ulasmam lazım
ay allah korusun ya inşallah saglıgı yerindedir
kızım uyandı onlaydım canım
kacamak yapmak bu haftada kesinlikle yok vericez vericez cok cok vericez inşallah
Gulcancim seninde baya az kaldı 5lere hayırlısı bakalım.yavas yavaş zayifliyoruz valla.
Ilknur yok ortalarda hasta mi oldu iyice acaba. Bende kötüyüm kızlar ya boğazım çok acıyo ayakta atlatsam bari yuruyuslerim kalmasın tam 73 leri gormusken yillar sonra
Eda desen o da yok merak ediyorum hemde çok. Inşallah kötü birşey yoktur[/QUOTE
hemencik iyi ol canım portakal suyu iç ,ilknur geldi eda yokk
DİDEM leblebi taze kavrulmus bayılıyorum ekmek grubu diye yemiyordum ama 1 d ekmek az yiyip bundan sonra kahveyle icecem bayıldım valla
Evet canım bu hafta daha dikkatli olmaya çalışıcam hedefime daha var ama yavaş yavaş yaklaşmak lazım. Aynen canım bir dilim ekmek azaltıp leblebi yemek daha iyi geliyo bana resmen keyif yapıyorum
ben iyiyim canım geçmiş olsun evde zencefil bal varsa bir kaşık atsaydın iyi gelir yada bu saatte bal olmaz çayına zencefil at öyle iç iyi gelir boğazlara..Gulcancim seninde baya az kaldı 5lere hayırlısı bakalım.yavas yavaş zayifliyoruz valla.
Eda desen o da yok merak ediyorum hemde çok. Inşallah kötü birşey yoktur
benim eşim yok 3 günlüne iş dolayısıyla benim sorun olmuyo kızlar sadece minik kusum var
İyi aksamlar kızlar bugun berbat bir gündü.Bizim cadı ölüyorum diye aradı bizi.Apar topar aldık hastahaneye götürdük.....Tüm tahliller hersey yapıldı hicbirseyi yok.Dr.sapasaglam dedi.Psikayatr gitmesi lazım dedi.Sabahtan aksam 8'e kadar hastahanelerdeydik....Sonra utanmadan nasıl ama ben isteyince gelmek ZORUNDASINIZ dedi....
Neyse kızlar gecen hafta 71
bu hafta 70.1 kg
Menüm
sabah 1 kumru
Ara marul salatası
Öglen 1 köfte,1 patates,1 dilim ekmek
Aksam bol salata
45 dk yürüyüş,20 dk aletler.
ayy inşallah cok sabırsızlanıyorum hedefe az kaldı mayıs ayına ulasmam lazım
ay allah korusun ya inşallah saglıgı yerindedir
kızım uyandı onlaydım canım
kacamak yapmak bu haftada kesinlikle yok vericez vericez cok cok vericez inşallah
Evet canım bu hafta daha dikkatli olmaya çalışıcam hedefime daha var ama yavaş yavaş yaklaşmak lazım. Aynen canım bir dilim ekmek azaltıp leblebi yemek daha iyi geliyo bana resmen keyif yapıyorum
zaman geciyo hedef yaklasıyo canım merak etme sen,valla cok güzel keyif oldu hem hemencikde bitmiyor 1 cb azmı dimi
İyi aksamlar kızlar bugun berbat bir gündü.Bizim cadı ölüyorum diye aradı bizi.Apar topar aldık hastahaneye götürdük.....Tüm tahliller hersey yapıldı hicbirseyi yok.Dr.sapasaglam dedi.Psikayatr gitmesi lazım dedi.Sabahtan aksam 8'e kadar hastahanelerdeydik....Sonra utanmadan nasıl ama ben isteyince gelmek ZORUNDASINIZ dedi....
Neyse kızlar gecen hafta 71
bu hafta 70.1 kg
Menüm
sabah 1 kumru
Ara marul salatası
Öglen 1 köfte,1 patates,1 dilim ekmek
Aksam bol salata
45 dk yürüyüş,20 dk aletler.
hicbirseyi yoksa neden aksama kadar tuttular ki biz yarım saate olmadı 1 saate yollardık hastanede zaten ok belli oluyor psikolojik vakalar,sizede eziyet olmus neyseki iyisin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?