"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Nolduki:44: canım ben arada girip cevap yazıp çıkıyorum ama şarjım bitti teli şarja takmistim kapanmasin diye

neyse canım çıktın sandımda kapatıyorum eşim kızıyo napıyosun diye zoruna gidiyo bilgisayarın başına oturunca sonra görüşürüz

neyse canım çıktın sandımda kapatıyorum eşim kızıyo napıyosun diye zoruna gidiyo bilgisayarın başına oturunca sonra görüşürüz

Aynen benimkide napiyosun tel elinde diyo hiç deyip arkama sakliyorum teli yaramaz çocuklar gibi görüşürüz canım

Evet ya kahvenin yanında süper oluyo leblebi hemde tok tutuyo benim bitterlerin yerini leblebi aldı valla

Gulcancim seninde baya az kaldı 5lere hayırlısı bakalım.yavas yavaş zayifliyoruz valla.
Ilknur yok ortalarda hasta mi oldu iyice acaba. Bende kötüyüm kızlar ya boğazım çok acıyo ayakta atlatsam bari yuruyuslerim kalmasın tam 73 leri gormusken yillar sonra
Eda desen o da yok merak ediyorum hemde çok. Inşallah kötü birşey yoktur

ayy inşallah cok sabırsızlanıyorum hedefe az kaldı mayıs ayına ulasmam lazım

iyi akşamlar fıstıklar nasılsınız eda halen yok ortalıkta kız görümcesiyle kaynanası bişey yapmış olmasın kızcağıza:44:

ilknurda yok kaçakı izliyodur o şimdi:44:

ay allah korusun ya inşallah saglıgı yerindedir

seçil gitt, sessizce sende cevap yazmıyosun gülcanım bende kapatıyım bari iyi geceler canım:79:

kızım uyandı onlaydım canım

Istiyorum canım hemde çok yarın yine yürüyüşlere devam.bakalim saliya kadar neler yapıcaz ne kadar kilo vericez

kacamak yapmak bu haftada kesinlikle yok vericez vericez cok cok vericez inşallah

benim eşim yok 3 günlüne iş dolayısıyla benim sorun olmuyo kızlar sadece minik kusum var

ilknur napıyosun kız
oturuyorum kaçak izliyorum kızı ancak uyutabildim ondan geç geldim bıraz

kızlar menüler güzel
iyi akşamlar fıstıklar nasılsınız eda halen yok ortalıkta kız görümcesiyle kaynanası bişey yapmış olmasın kızcağıza:44:

ilknurda yok kaçakı izliyodur o şimdi:44:
edayı bende merak ettim elektirik kesintisi desek bu saate kadar olmaz herhalde telleri kapadılar ama haberde verirdi neyse hayırlısı.. aynen öyle canımcım kaçak izliyorum..

İyi aksamlar kızlar bugun berbat bir gündü.Bizim cadı ölüyorum diye aradı bizi.Apar topar aldık hastahaneye götürdük.....Tüm tahliller hersey yapıldı hicbirseyi yok.Dr.sapasaglam dedi.Psikayatr gitmesi lazım dedi.Sabahtan aksam 8'e kadar hastahanelerdeydik....Sonra utanmadan nasıl ama ben isteyince gelmek ZORUNDASINIZ dedi....
Neyse kızlar gecen hafta 71
bu hafta 70.1 kg
Menüm
sabah 1 kumru
Ara marul salatası
Öglen 1 köfte,1 patates,1 dilim ekmek
Aksam bol salata
45 dk yürüyüş,20 dk aletler.

ben iyiyim canım geçmiş olsun evde zencefil bal varsa bir kaşık atsaydın iyi gelir yada bu saatte bal olmaz çayına zencefil at öyle iç iyi gelir boğazlara..
benim eşim yok 3 günlüne iş dolayısıyla benim sorun olmuyo kızlar sadece minik kusum var

oh oh ana kız pijama partisi yaparsınız benim içinde sorun lmuyor bişey demez eşim..

hoşgeldin canım seni çok merak etti ama iyi olmana sevindim yok yavru senin bu kayanayı oraya göndermekle iyi yapmışlar bu kadın normal değil allah islah etsin şizofreni ne bu delirmiş olmalı.. menün gayet iyi.. allah ikinizede sabır versin biran önce bu kadınında kalbinde kötülüğü çıkarsın bu ne yaa deli

Gecmişi okuyamadım,merak ediyorum sizleri.Kv deyiz daha.Eşimle yine laf tartısmasına girdiler.Biraz sakinlemesi icin kuzenine gitcez.Yaron okuyabilirim.Listede yarın.Kusura bakmayın.Hepinizi öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…