"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

bu ay altıyı görürsün canım bak kaçamakta olsa dikkat edince gidiyor önemli olan kaçamakların geç vakitte olmaması dengeleyince kilo almıyoruz bu iyi..

bu ay altıyı görürsün canım bak kaçamakta olsa dikkat edince gidiyor önemli olan kaçamakların geç vakitte olmaması dengeleyince kilo almıyoruz bu iyi..

Nisanin içinde mi yok canım ya zor gözüküyo ama belli de olmaz tabi duraklama falan yasamazsam belki.ama sen görürsün 6lari bu ay rahat rahat benden iyi kilo veriyosun çünkü hem kilonda benden az.evet kaçamakta olsa önemli olan dengelemek bu hafta kaçamak için bir sebebim yok dikkat ederim baya hem yürüyüşlerimi de arttırırım belki 10 km yurusem hafta içi baya faydası olur sanırım. Artık akşamları da acikmiyorum bi sütlü kahve yetiyo yanında az çerezle

belli olmaz canım bu ay 73 üde gördüyordun ama bak mucize oldu bu ayda bell olmaz bir bakmışsın altılı rakamalra merhaba demiş sana ümidimizi yitirmek yok.. aa ben menümü yazmadım aklıma geldi birden dur yazim hemen..

menüm

sabah
1 simitin arasına salam kaşar salatalık

öğlen
makarna az ketçap
1 kase yoğurt

ara
1 sütlü kahve
minik kare caramiooo

akşam
1 karnıyarık yağda kızartmadım kendiminkini fırında pişirdim
yoğurt

3 litre su 2 yeşilçay

Haftada bir kilo vermem lazım bakim yapabilecek miyim zorliyim bu hafta. Gerçi geçenlerde hafta kaçamaklara rağmen 900 gitmiş belki haftada bir kilo veririm

Haftada bir kilo vermem lazım bakim yapabilecek miyim zorliyim bu hafta. Gerçi geçenlerde hafta kaçamaklara rağmen 900 gitmiş belki haftada bir kilo veririm

verirsin tabikide canım benim takır takır gidecek inşallah.. canım benim ben çıkıyorum hayırlı geceler öpüyorum seni

Afiyet olsun canım menulerimiz benziyo bende bugün patlıcan yedim

canım 76larda takıldın çok çikolata yiyordun çünkü sporuda az yapıyordun şimdi spor çok yediklerinede dikkat ediyorsun menülerinin çoğunda görüyordum çikolatayı şimdi bi bıraktın okadar aklına gelmiyo yemek öyle oluyo gerçektende
bu kaynanaya diyecek başka lafım yok artık yuh diyorum başkada bişey demiyorum sizin iyi niyetinizle dalga geçiyo oynuyo resmen bak ben çağırınca gelmek zorundasınız harbiden kafayı sıyırmış yani
bu arada menü güzel canım 900 gram gitmiş
inşallah canım görürsünüz
Ay heyecanlandım şimdi 6 lar çok güzel olacak canım ya inşallah hiç bu kadar heveslenmedim heralde belkide uzak geliyordu ama artık yakın hissediyorum kendimi 6 lara
uzak değilsin artık canım şurda kalmış 3,7 kilocuk dikkat edersen gider

günaydın kızlar nasılsınız bakalım.. benim ha la uykum var gözlerim kapanıyr..

günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın kahve iç yada çay ayılırsın canım bende akşamları kötü oluyorum bacaklarım ağrıyo üşüyorum yatakta tir tir titriyorum ay bi olsaydım

Aynen benimkide napiyosun tel elinde diyo hiç deyip arkama sakliyorum teli yaramaz çocuklar gibi görüşürüz canım

evet ya bu aralar akşamları açıyorum diye gelip gidip yan yan bakıyo yanında oturmamı istiyo bişey demiyo ama anlıyorum yani bari açmayım bikaç gün akşamları bende kendimi kötü hissediyorum ama sizide merak ediyorum o aynı şeyi yapsa bende kızardım ama

günaydın canım şu ara çilek takıntım var pazara gitsem alıcamda bakalım güzel elma yokki bizim buradaki markette pazarda cma günleri geçen hafta çocukların etekleriyle uğraştık gene gidemedim pazara ama bu hafta gidicem..
canım günün yaklaşınca öyle olur bendede olur öyle çok üşürüm sıcak tut kendini yelek felan giyin üzerine.. sıcak su torbası varsa onuda doldur bıraz ısınırsın
[/QUOTE]

meyveyi ihmal etme canım kayısı kurusu incir falan ye kayısı yiyodun sanırım

özelliklede sırtım donar eşim sarılınca arkadan ısınıp uyurum yoksa hayatta ısınamam

yorgunum halsizim bu hafta spora çok yüklenmicem ne kadar verirsem artık geçen hafta hem bisiklet hem yürüyüş ytım bu hafta sadece birini yapıcam hangisi olursa artık yoksa akşama pert oluyorum

meyveyi ihmal etme canım kayısı kurusu incir falan ye kayısı yiyodun sanırım

özelliklede sırtım donar eşim sarılınca arkadan ısınıp uyurum yoksa hayatta ısınamam

yorgunum halsizim bu hafta spora çok yüklenmicem ne kadar verirsem artık geçen hafta hem bisiklet hem yürüyüş ytım bu hafta sadece birini yapıcam hangisi olursa artık yoksa akşama pert oluyorum [/QUOTE]

öyle yap canım geçen hafta baya yordun kendini..evet kayısı yiyorum zaten var evde bugünki aramdada kayısı var..

kızlar günaydınnn
dün pek giremedim..liste yayınlandımı kim 1. oldu..ben değilim bunu biliyorum da kim pekiii
geçmişi okuyamıyorum okuldayım bil. çok yavaş..
sabah çeyrek sandwiç ekmeğine domates salatalı peynir falan yedim..bir tane de yumurtaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…