- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
Inşallah canım hedeflerimi tutturuyorum ayda 2 kilo dedim bu ay 2 kilodan fazla gitti.nisan 15 te 73 leri gorucem dedim daha erken gördüm bakalım Mayıs başı 71.7 görürüm inşallah yada daha altını.haziran başında da 6li rakamlar inşallah hayırlısıyla çok çok güzel olacak canım
bu ay altıyı görürsün canım bak kaçamakta olsa dikkat edince gidiyor önemli olan kaçamakların geç vakitte olmaması dengeleyince kilo almıyoruz bu iyi..
Nisanin içinde mi yok canım ya zor gözüküyo ama belli de olmaz tabi duraklama falan yasamazsam belki.ama sen görürsün 6lari bu ay rahat rahat benden iyi kilo veriyosun çünkü hem kilonda benden az.evet kaçamakta olsa önemli olan dengelemek bu hafta kaçamak için bir sebebim yok dikkat ederim baya hem yürüyüşlerimi de arttırırım belki 10 km yurusem hafta içi baya faydası olur sanırım. Artık akşamları da acikmiyorum bi sütlü kahve yetiyo yanında az çerezle
belli olmaz canım bu ay 73 üde gördüyordun ama bak mucize oldu bu ayda bell olmaz bir bakmışsın altılı rakamalra merhaba demiş sana ümidimizi yitirmek yok.. aa ben menümü yazmadım aklıma geldi birden dur yazim hemen..
Haftada bir kilo vermem lazım bakim yapabilecek miyim zorliyim bu hafta. Gerçi geçenlerde hafta kaçamaklara rağmen 900 gitmiş belki haftada bir kilo veririm
menüm
sabah
1 simitin arasına salam kaşar salatalık
öğlen
makarna az ketçap
1 kase yoğurt
ara
1 sütlü kahve
minik kare caramiooo
akşam
1 karnıyarık yağda kızartmadım kendiminkini fırında pişirdim
yoğurt
3 litre su 2 yeşilçay
verirsin tabikide canım benim takır takır gidecek inşallah.. canım benim ben çıkıyorum hayırlı geceler öpüyorum seni
Afiyet olsun canım menulerimiz benziyo bende bugün patlıcan yedim
kızlar ben 3 günde üç kilo vermişim çok şaşırdım bu gidenler sumu ??
canım 76larda takıldın çok çikolata yiyordun çünkü sporuda az yapıyordun şimdi spor çok yediklerinede dikkat ediyorsun menülerinin çoğunda görüyordum çikolatayı şimdi bi bıraktın okadar aklına gelmiyo yemek öyle oluyo gerçektendeYok canım ya pek duraklamadik yani ben son haftalarda 700-800-400-900 gram verdim yanlış hatırlamıyorsam. Bir kilonun altında ama önemli olan kalıcı olması. Ben 76 larda çok takilmistim çok şükür geçti. Inşallah böyle dd devam eder.gorucez inşallah canım 70 leri 68 leri 65 leri hayirlisiyla.Allah sağlık versin. Bugün tvde bayanları gördüm çok zayiftilar ay dedim bende böyle olur muyum acaba. Sonra neden olmasın dedim azmedince gidiyo işte kilolar
bu kaynanaya diyecek başka lafım yok artık yuh diyorum başkada bişey demiyorum sizin iyi niyetinizle dalga geçiyo oynuyo resmen bak ben çağırınca gelmek zorundasınız harbiden kafayı sıyırmış yaniİyi aksamlar kızlar bugun berbat bir gündü.Bizim cadı ölüyorum diye aradı bizi.Apar topar aldık hastahaneye götürdük.....Tüm tahliller hersey yapıldı hicbirseyi yok.Dr.sapasaglam dedi.Psikayatr gitmesi lazım dedi.Sabahtan aksam 8'e kadar hastahanelerdeydik....Sonra utanmadan nasıl ama ben isteyince gelmek ZORUNDASINIZ dedi....
Neyse kızlar gecen hafta 71
bu hafta 70.1 kg
Menüm
sabah 1 kumru
Ara marul salatası
Öglen 1 köfte,1 patates,1 dilim ekmek
Aksam bol salata
45 dk yürüyüş,20 dk aletler.
inşallah canım görürsünüzaynen öyle canım bu ay güzel kilo verdik sdoğru dedin önemli olan kalıcı olması yavaşda olsa gidiyor katı yapmaktan daha iyi hem ne gzel inceliyoruz değilmi bu ayın sonuna doğru biz 6 li rakamları görürüz inşallah..
uzak değilsin artık canım şurda kalmış 3,7 kilocuk dikkat edersen giderAy heyecanlandım şimdi 6 lar çok güzel olacak canım ya inşallah hiç bu kadar heveslenmedim heralde belkide uzak geliyordu ama artık yakın hissediyorum kendimi 6 lara
şimdi varya senin kaynanayaCatlak ya bizim ki!!Birde asistan dr.denk geldik.Aksama kadar o tahlil bu tahlil,ultrason.Dr soruyor teyze neren agrıyor.Bir orayı gösteriyor,bir öteki tarafı.Basım dönüyor diyor,midem bulanıyor.Ayy görmeniz lazımdı.Serum taktılar.Onu bekledik.Serumda ilac hic yok....Sordu tekrar dr iyi misin?Hayır!!!!Cok komikti ya.Dr gönderiyor,eee ben burda iyiyim diyor.böyle yapasım geldi
canım gülcana sor oda emziriyoKizlar merhaba..topigi yeni kesfettim..benim 8 aylik bir oglum var..hamileligimi 13 kilo ile tamamlamistim..ama dogumdan sonra oylr sakir sakir sutum olmadi o yuzden herkes onu ye bunu ye diye diye ben kilo aldim..emzirdigim icin diyet de yapamiyorum eger size de uygunsa ben de sizinle birlikte kilo vermeyi denemek istiyorum..sizden motivasyon alirim..cunku etrafimdaki herkes emziriyorsun sonra verirsin.iyisin suan gibi yorumlar yapiyor..ama ben ogretmenim ve ister istemez ogrenciler kiyafetlerine bakiyor ediyor..yani alnimda da yeni anne yazmiuor ki:) ben de zaten sutumu kesmeyecek srkilde kilo vermek istiyorum..zaten normal diyette yenmesi gereken kadar bile yemiyorum aslinda..benim sıkıntim da bu galiba..az ve duzensiz yiyorum..o yuzden sizle.birlikte goturursem bu isi motive olabilecegimi dusundum..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tabiki canım 2 kilocuğun kaldı şurda:112:bende öyle uzun zaman oldu altılı rakamları görmeyeli 2 seneye yakındır görmedim ama elimizden kaçamaz 6 ları görecez hahahha
afiyet olsun canım süpersin senin kadar yesem şimdiye 55 olurdum heralde ama ilerde zorluk yaşamazsın inşallahmenüm
sabah
1 simitin arasına salam kaşar salatalık
öğlen
makarna az ketçap
1 kase yoğurt
ara
1 sütlü kahve
minik kare caramiooo
akşam
1 karnıyarık yağda kızartmadım kendiminkini fırında pişirdim
yoğurt
3 litre su 2 yeşilçay
bide canım dikkatimi çekti hiç meyve yemiyosun elma portakal biraz vitaminli şeylerden yemeni tavsiye ederim :125:
canım ilk seferde su kaybı çok oluyo ama hepsi su değildir iyi verişsin 3 kilokızlar ben 3 günde üç kilo vermişim çok şaşırdım bu gidenler sumu ??
günaydın kızlar nasılsınız bakalım.. benim ha la uykum var gözlerim kapanıyr..
Aynen benimkide napiyosun tel elinde diyo hiç deyip arkama sakliyorum teli yaramaz çocuklar gibigörüşürüz canım
canım 76larda takıldın çok çikolata yiyordun çünkü sporuda az yapıyordun şimdi spor çok yediklerinede dikkat ediyorsun menülerinin çoğunda görüyordum çikolatayı şimdi bi bıraktın okadar aklına gelmiyo yemek öyle oluyo gerçektende
bu kaynanaya diyecek başka lafım yok artık yuh diyorum başkada bişey demiyorum sizin iyi niyetinizle dalga geçiyo oynuyo resmen bak ben çağırınca gelmek zorundasınız harbiden kafayı sıyırmış yani
bu arada menü güzel canım 900 gram gitmiş
inşallah canım görürsünüz
uzak değilsin artık canım şurda kalmış 3,7 kilocuk dikkat edersen gider
şimdi varya senin kaynanayaböyle yapasım geldi
canım gülcana sor oda emziriyo
tabiki canım 2 kilocuğun kaldı şurda:112:
afiyet olsun canım süpersin senin kadar yesem şimdiye 55 olurdum heralde ama ilerde zorluk yaşamazsın inşallah
bide canım dikkatimi çekti hiç meyve yemiyosun elma portakal biraz vitaminli şeylerden yemeni tavsiye ederim :125:
canım ilk seferde su kaybı çok oluyo ama hepsi su değildir iyi verişsin 3 kilo
günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın kahve iç yada çay ayılırsın canım bende akşamları kötü oluyorum bacaklarım ağrıyo üşüyorum yatakta tir tir titriyorum ay bi olsaydım
günaydın canım şu ara çilek takıntım var pazara gitsem alıcamda bakalım güzel elma yokki bizim buradaki markette pazarda cma günleri geçen hafta çocukların etekleriyle uğraştık gene gidemedim pazara ama bu hafta gidicem..
canım günün yaklaşınca öyle olur bendede olur öyle çok üşürüm sıcak tut kendini yelek felan giyin üzerine.. sıcak su torbası varsa onuda doldur bıraz ısınırsın
günaydın canım şu ara çilek takıntım var pazara gitsem alıcamda bakalım güzel elma yokki bizim buradaki markette pazarda cma günleri geçen hafta çocukların etekleriyle uğraştık gene gidemedim pazara ama bu hafta gidicem..
canım günün yaklaşınca öyle olur bendede olur öyle çok üşürüm sıcak tut kendini yelek felan giyin üzerine.. sıcak su torbası varsa onuda doldur bıraz ısınırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?