- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
durakladık bu ara belli olmaz belki haftaya yetişirsin birlikte 70 i görürüz
Yok canım ya pek duraklamadik yani ben son haftalarda 700-800-400-900 gram verdim yanlış hatırlamıyorsam. Bir kilonun altında ama önemli olan kalıcı olması. Ben 76 larda çok takilmistim çok şükür geçti. Inşallah böyle dd devam eder.gorucez inşallah canım 70 leri 68 leri 65 leri hayirlisiyla.Allah sağlık versin. Bugün tvde bayanları gördüm çok zayiftilar ay dedim bende böyle olur muyum acaba. Sonra neden olmasın dedim azmedince gidiyo işte kilolar
İyi aksamlar kızlar bugun berbat bir gündü.Bizim cadı ölüyorum diye aradı bizi.Apar topar aldık hastahaneye götürdük.....Tüm tahliller hersey yapıldı hicbirseyi yok.Dr.sapasaglam dedi.Psikayatr gitmesi lazım dedi.Sabahtan aksam 8'e kadar hastahanelerdeydik....Sonra utanmadan nasıl ama ben isteyince gelmek ZORUNDASINIZ dedi....
Neyse kızlar gecen hafta 71
bu hafta 70.1 kg
Menüm
sabah 1 kumru
Ara marul salatası
Öglen 1 köfte,1 patates,1 dilim ekmek
Aksam bol salata
45 dk yürüyüş,20 dk aletler.
ben iyiyim canım geçmiş olsun evde zencefil bal varsa bir kaşık atsaydın iyi gelir yada bu saatte bal olmaz çayına zencefil at öyle iç iyi gelir boğazlara..
oh oh ana kız pijama partisi yaparsınız benim içinde sorun lmuyor bişey demez eşim..
aynen öyle canım bu ay güzel kilo verdik sdoğru dedin önemli olan kalıcı olması yavaşda olsa gidiyor katı yapmaktan daha iyi hem ne gzel inceliyoruz değilmi bu ayın sonuna doğru biz 6 li rakamları görürüz inşallah..
zaman geciyo hedef yaklasıyo canım merak etme sen,valla cok güzel keyif oldu hem hemencikde bitmiyor 1 cb azmı dimi
hicbirseyi yoksa neden aksama kadar tuttular ki biz yarım saate olmadı 1 saate yollardık hastanede zaten ok belli oluyor psikolojik vakalar,sizede eziyet olmus neyseki iyisin canım
Catlak ya bizim ki!!Birde asistan dr.denk geldik.Aksama kadar o tahlil bu tahlil,ultrason.Dr soruyor teyze neren agrıyor.Bir orayı gösteriyor,bir öteki tarafı.Basım dönüyor diyor,midem bulanıyor.Ayy görmeniz lazımdı.Serum taktılar.Onu bekledik.Serumda ilac hic yok....Sordu tekrar dr iyi misin?Hayır!!!!Cok komikti ya.Dr gönderiyor,eee ben burda iyiyim diyor.
su zencefil bal olayını cok duydum cok etkili galiba ama ben hiç kullanmadım toz seklindemi nassıl canım ve nelere iyi geliyor..ewet kızla basbasayız belki annem gelir
Gecmişi okuyamadım,merak ediyorum sizleri.Kv deyiz daha.Eşimle yine laf tartısmasına girdiler.Biraz sakinlemesi icin kuzenine gitcez.Yaron okuyabilirim.Listede yarın.Kusura bakmayın.Hepinizi öpüyorum.
Ay heyecanlandım şimdi 6 lar çok güzel olacak canım ya inşallah hiç bu kadar heveslenmedim heralde belkide uzak geliyordu ama artık yakın hissediyorum kendimi 6 lara
Çok merak ettik seni canım ya resmen catladik burda.iyi olmana sevindim canım. O kadar kaçamağa iyi vermissin canım tebrikler.menunde güzel afiyet olsun. Cep numaran olsa aricaktim merak ettik baya
Catlak ya bizim ki!!Birde asistan dr.denk geldik.Aksama kadar o tahlil bu tahlil,ultrason.Dr soruyor teyze neren agrıyor.Bir orayı gösteriyor,bir öteki tarafı.Basım dönüyor diyor,midem bulanıyor.Ayy görmeniz lazımdı.Serum taktılar.Onu bekledik.Serumda ilac hic yok....Sordu tekrar dr iyi misin?Hayır!!!!Cok komikti ya.Dr gönderiyor,eee ben burda iyiyim diyor.
kaynana sizi ayıramadıya kadının piskolojisi hepten bozuldu cadı yaa
Kafayı yemiş ya bırakıp gidiceksin ne halin varsa gör diceksin ama olmuyor sağlık bişeye benzemiyor canım yine de çok geçmiş olsun
Bütün gün aklım sizdeydi zaten.Telefonumun sarjı bitti.Eşiminde internet paketi yoktu.Merdiven inip cıkmaktan carpıntım tuttu bugun.Bayan oldugundan yanında ben girdim.Asansörde sadece hasta alınıyormuş.Öldüm bugun birde üstüne hicbişeyi yok.Sorun kafada!!!Gercekten bişey olcak birgün yalanından gelmicez,gercekten gitcek öteki tarafa.
Bütün gün aklım sizdeydi zaten.Telefonumun sarjı bitti.Eşiminde internet paketi yoktu.Merdiven inip cıkmaktan carpıntım tuttu bugun.Bayan oldugundan yanında ben girdim.Asansörde sadece hasta alınıyormuş.Öldüm bugun birde üstüne hicbişeyi yok.Sorun kafada!!!Gercekten bişey olcak birgün yalanından gelmicez,gercekten gitcek öteki tarafa.
bende öyle uzun zaman oldu altılı rakamları eli 2 seneye yakındır görmedim ama elimizden kaçamaz 6 ları görecez hahahha
Kızlar ben cıkıyorum eşimle kv iyice gerildi.Ortam cok sogudu.Eşimi kandırayımda biraz dısarı cıkalım.Yoksa tartıscaklar...Allahım sen sabır yarabbim.
Gorcez canım benim çok oldu gormeyeli 6lari heralde lisede falan gördüm en son hatırlamıyorum bile düşün yani benim için bu yaz bomba gibi olacak uzun süre gormeyenler baya sasiracaklar görünce ay süper olacak ya
oohh be ne güzel olacaksın o zaman hadi bakalım durmak yok ayenne devam ediyoruz canımcım çok güzel olacak inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?