"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

durakladık bu ara belli olmaz belki haftaya yetişirsin birlikte 70 i görürüz

Yok canım ya pek duraklamadik yani ben son haftalarda 700-800-400-900 gram verdim yanlış hatırlamıyorsam. Bir kilonun altında ama önemli olan kalıcı olması. Ben 76 larda çok takilmistim çok şükür geçti. Inşallah böyle dd devam eder.gorucez inşallah canım 70 leri 68 leri 65 leri hayirlisiyla.Allah sağlık versin. Bugün tvde bayanları gördüm çok zayiftilar ay dedim bende böyle olur muyum acaba. Sonra neden olmasın dedim azmedince gidiyo işte kilolar

aynen öyle canım bu ay güzel kilo verdik sdoğru dedin önemli olan kalıcı olması yavaşda olsa gidiyor katı yapmaktan daha iyi hem ne gzel inceliyoruz değilmi bu ayın sonuna doğru biz 6 li rakamları görürüz inşallah..

Çok merak ettik seni canım ya resmen catladik burda.iyi olmana sevindim canım. O kadar kaçamağa iyi vermissin canım tebrikler.menunde güzel afiyet olsun. Cep numaran olsa aricaktim merak ettik baya

su zencefil bal olayını cok duydum cok etkili galiba ama ben hiç kullanmadım toz seklindemi nassıl canım ve nelere iyi geliyor..ewet kızla basbasayız belki annem gelir

Ay heyecanlandım şimdi 6 lar çok güzel olacak canım ya inşallah hiç bu kadar heveslenmedim heralde belkide uzak geliyordu ama artık yakın hissediyorum kendimi 6 lara

su zencefil bal olayını cok duydum cok etkili galiba ama ben hiç kullanmadım toz seklindemi nassıl canım ve nelere iyi geliyor..ewet kızla basbasayız belki annem gelir

canım şöyle deyim benim kız takır takır öksürüyordu birgün bıraz toz zencefil ve bir tatlı kaşığı balı karıştırıp verdim anında öksürüyü kesti yani çok etkili dün akşamda eşime verdim onun boğazlarıda daha iyi oldu çok iyi geliyor bende çayın içine bir silme çay kaşığı atıp öyle içtim çok iyi yoksa benim bademciklerim çabuk şişer çok iyi geldi sanda tavsiye ederim bir tatlı kaşığı bala sen içeceksen bir silem toz zencefili karıştır yut bıraz acıoluyor ama iyi geliyor

Gecmişi okuyamadım,merak ediyorum sizleri.Kv deyiz daha.Eşimle yine laf tartısmasına girdiler.Biraz sakinlemesi icin kuzenine gitcez.Yaron okuyabilirim.Listede yarın.Kusura bakmayın.Hepinizi öpüyorum.

senin iyi haberini aldıkya o yeter canım liste olur bakarız okiş allah sabır versin..

Kizlar merhaba..topigi yeni kesfettim..benim 8 aylik bir oglum var..hamileligimi 13 kilo ile tamamlamistim..ama dogumdan sonra oylr sakir sakir sutum olmadi o yuzden herkes onu ye bunu ye diye diye ben kilo aldim..emzirdigim icin diyet de yapamiyorum eger size de uygunsa ben de sizinle birlikte kilo vermeyi denemek istiyorum..sizden motivasyon alirim..cunku etrafimdaki herkes emziriyorsun sonra verirsin.iyisin suan gibi yorumlar yapiyor..ama ben ogretmenim ve ister istemez ogrenciler kiyafetlerine bakiyor ediyor..yani alnimda da yeni anne yazmiuor ki:) ben de zaten sutumu kesmeyecek srkilde kilo vermek istiyorum..zaten normal diyette yenmesi gereken kadar bile yemiyorum aslinda..benim sıkıntim da bu galiba..az ve duzensiz yiyorum..o yuzden sizle.birlikte goturursem bu isi motive olabilecegimi dusundum..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende öyle uzun zaman oldu altılı rakamları görmeyeli 2 seneye yakındır görmedim ama elimizden kaçamaz 6 ları görecez hahahha
Ay heyecanlandım şimdi 6 lar çok güzel olacak canım ya inşallah hiç bu kadar heveslenmedim heralde belkide uzak geliyordu ama artık yakın hissediyorum kendimi 6 lara

Çok merak ettik seni canım ya resmen catladik burda.iyi olmana sevindim canım. O kadar kaçamağa iyi vermissin canım tebrikler.menunde güzel afiyet olsun. Cep numaran olsa aricaktim merak ettik baya

Bütün gün aklım sizdeydi zaten.Telefonumun sarjı bitti.Eşiminde internet paketi yoktu.Merdiven inip cıkmaktan carpıntım tuttu bugun.Bayan oldugundan yanında ben girdim.Asansörde sadece hasta alınıyormuş.Öldüm bugun birde üstüne hicbişeyi yok.Sorun kafada!!!Gercekten bişey olcak birgün yalanından gelmicez,gercekten gitcek öteki tarafa.

Aslında anlaması lazım bak sizden başka yok ilgilenicek kimsesi daha ne istiyor anlamadım valla

cadaloz doğru aslında bırakacaksın ama olmuyor işte ne kadar kötü bir kadın olsada vicdan el vermiyor geçmiş olsun inşallah şu deli hallerinden kurtulur biran önce sizde rahatlarsınız oda..

Kızlar ben cıkıyorum eşimle kv iyice gerildi.Ortam cok sogudu.Eşimi kandırayımda biraz dısarı cıkalım.Yoksa tartıscaklar...Allahım sen sabır yarabbim.

bende öyle uzun zaman oldu altılı rakamları eli 2 seneye yakındır görmedim ama elimizden kaçamaz 6 ları görecez hahahha

Gorcez canım benim çok oldu gormeyeli 6lari heralde lisede falan gördüm en son hatırlamıyorum bile düşün yani benim için bu yaz bomba gibi olacak uzun süre gormeyenler baya sasiracaklar görünce ay süper olacak ya

oohh be ne güzel olacaksın o zaman hadi bakalım durmak yok ayenne devam ediyoruz canımcım çok güzel olacak inşallah..

oohh be ne güzel olacaksın o zaman hadi bakalım durmak yok ayenne devam ediyoruz canımcım çok güzel olacak inşallah..

Inşallah canım hedeflerimi tutturuyorum ayda 2 kilo dedim bu ay 2 kilodan fazla gitti.nisan 15 te 73 leri gorucem dedim daha erken gördüm bakalım Mayıs başı 71.7 görürüm inşallah yada daha altını.haziran başında da 6li rakamlar inşallah hayırlısıyla çok çok güzel olacak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…