"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

canım eşini küstürme o eveyken açma bak o yapsa kıyameti koparırdın dimi boşver önemli olan eşin.. benimki bişey demez öyle bir sorunum yok ama senin eşin öyle değil demekki..

seçilcim ben de 60 lı rakamları görmeyeli 6 yıl oldu..
nasıl istiyorum bir bilsen..
benim en büyük sorunum akşam eve çok aç düşmem..aç karnına girince eve hemen yemeğe saldırıyorum..

günaydın canım daha liste yayınlanmadı canım ama bugün olur belki..

benim en büyük sorunum akşam eve çok aç düşmem..aç karnına girince eve hemen yemeğe saldırıyorum..

olursun canım az kaldı senin iki haftaya kadaer 79 u bi gör sen 6lı rakamlara daha az kalmış oluyor o zaman fıstık gibi olacaksın sende kaçdı senin boyun

01.04.2014

hayalimsi...........82.4
neslihan.............86.7
ayse...................67.7
ilknur.................72.4
gülcan................61.4
ddem.................60.2
secil...................73.7
beste................87
guzelim..........70.1
@@@ilk 3:)))
1.hayalimsi.....1300 kg
2.ddem...........1100kg
3.beste.............1 kg

Göreceksin canım yeterki azimli ol.aksam aç gidiyosan eve yolda yada yola çıkmadan önce az kuruyemiş yada bir meyve ye canım bi de bol su iç. En tehlikelisi o zaten yemeğe saldirmak çok aç olunca gözü dönüyor insanın ona dikkat etmelisin

ilknur............73.2
gülcan..........62.2
neslihan........ 86.7
hayalimsi........83.7
ayse...... .. ......68
ddem...............61.3
secil.................74.6
guzelim............71
destina............?
@@@@ilk 3 :)))
1.NESLİHAN......800 gr
2.Ddem.............600 gr
3.Secil...............400 gr

kilo alan
hayalimsi.......400 gr

Eline sağlık canım liste çok güzel olmuş ne güzel kilo veriyoruz biz maşallah bize

ddem............63
derya.............86.1
ayse...............68.7
secil...............76.2 destina..........109.5
guzelim.........70.7
ilknur..............75.8
gülcan.............64.2
@@@@
1.ddem.........1400 kg 2.derya.........1300 kg
3.secil..........800 gr @
@
Kg alanlar +++
1.guzelimm....800 gr
2.gülcan..........200 gr. 11.03.2014@@@
Destina........108.3
İLknur..........74.6
guzelim........71.4
secil...............75.9
ddem............62 hayalimsi......84.4
ayse...............69.4
neslihan.......87.8
gülcan..........63.7
@@@@@@
ilk 3 :))))) 1.hayalimsi.....1600 kg
2. İki kişi Destina ve
ilknur....1200
3.Ddem.............1 kg
.......................
Kilo alanlar 1.Ayse ve güzelim 700

521.sayfada kaldım devamını sonra devam ederim.Şimdi listeyi yapayım
günaydın canım nasılsın
Günaydın kızlar nasılsınız ben çok hastayım her yerim ağrıyo bi de halsizlik var

geçmiş olsun canım dünden belliydi zaten bugün güzelce dinlen sen evde ilaçların felan varmı soğuk algınlıpı için çayına limon sık zencefil tozu koy iyi gelir inşallah hemen iyi olursun..

Kg veren herkesi tebrik ediyorum fıstıklar.Cogunluk 1 kg yakın vermişiz.Gecen hafta 100 gr gibi rakamlardaydık.Bu hafta daha iyiyiz hepimiz.Kg alan yok.

canım ellerine sağlık liste çok iyi olmuş canlar yaa nerden nereye gelmişiz bizde bu azim varken daha çooookk yol alırız hem hedeflerede yaklaşıyoruz yavaş yavaş çok iyi olacak.. hepinizi gönülden tebrik ediyorum ilk üçüde tebrik ediyorum ama haftaya bende ilk üçte olmalıyım iki haftadır giremedim bekleyin haftaya bomba gibi gelecem..

eline sağlık canım hoşgeldin dün çok merak ettik seni. senin kv kafayı yedi iyice eşin sana bağlandıkça iyice fıttırıyo bu ne ya

günaydın herkese, mutlu huzurlu bir gün diliyorum
günaydın canım teşekkürler nasılsın
Kg veren herkesi tebrik ediyorum fıstıklar.Cogunluk 1 kg yakın vermişiz.Gecen hafta 100 gr gibi rakamlardaydık.Bu hafta daha iyiyiz hepimiz.Kg alan yok.

evet bu hafta çok iyi verdik hadi bakalım darısı haftaya salıya..

İyi olmaya calışıyorum canım bol bol eşimle sabır cekiyoruz....Sen nasılsın?Yürüyüş deyince sende üşüme geliyor herhalde bu aralar.Secil canım rica ederim.Kızlar sizlerddn liste için özür dilerim.Gec oldu,benide cok merak etmişsiniz....Biliyorsunuz tabi ben ölüm olmadıgı sürece gelirim :))))

Canım hiç bir şey yemek istemiyo midemde bulanıyo bi çay içtim o kadar o da zorla.evde zencefilim var birazdan kalkıp zencefilli iciyim.saol canım dinleniyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…