- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
Bizim yaptığımızda bir anlamda karbon ddliyeti gibi mi oluyor acaba hamurisinden uzak duruyosun şeker tuketmiyosun falan:26:
holbulduk yavrum burayada gelırım artık ben
Benim için çok karışık canım ben bi dönem Karatay yaptım şimdi hala bocaliyorum ara öğün yapsam mi yapmasam mı diyebizim yaptığımız tam anlamıyla karbon dieti değil aslında çünki en basitini söyleyim karbon dietinde meyveyi bile yarısını beya dörtte birini yemen gerekiyor ekmeği sadece sabahları öğle akşam yememen gerekiyor proteini daha ağırlıklı yemen gerekiyor biz hemen hemen herşeyden yiyerek kilo veriyoruz ama onlar mesela pilav nohut fasulye yasak oluyor yersende 2 kaşık yiyorsun hamur işleri hiç yemiyorsun ama biz arada gene sabah öğlen yiyoruz dengeliyoruz bunda öyle bişeyde yok hamur işi yersen akşam tavuk veya yumurta yemen gerekiyor yani karbonh.sı 0 puan olan yiyecekler biz sıfır yapmıyoruz akşamı salata yiyoruz buda 10 karbon felan yapar herhalde içindeki malzemeye bağlı tabi..
herkeze selam cıtır hatunlarrrrrrrrrr
Selam canım tebrik ederim verdiğin kilolar için. Her zaman bekleriz topigimize
cok tesekkur ederım canım gelırım her zaman bende senı tebrık ederım
Teşekkür ederim bebeğim:))
7000 kalori almak yada vermek bir günde olacak bir şey değil:))7000 kalori demek 1 kilo demek.Yani ben her gün 1650 kalori almalıymışım ki aynı kilomu koruyayım eğer her gün bu kalori miktarını aşıp durursam ve bu aşımların toplamı 7000 kaloriyi bulursa hafta sonunda yada bir kaç sonunda direkt 1 kilo almış olurum.Eğer tam aksini yapar her gün almam gereken miktardan daha az alırsam mesela 1650 kalori yerine 600 kalori alırsam bu eksilttiğim kaloriler toplanıp ta 7000 kaloriyi bulursa bir kaç günde 1 kilo vermiş olurum. Anlatmak istediğim buydu :))
tamam ben meleğe sordum yazarsa buradada paylaşırım izni ile çok merak ettim valla
Teşekkür ederim bebeğim:))
7000 kalori almak yada vermek bir günde olacak bir şey değil:))7000 kalori demek 1 kilo demek.Yani ben her gün 1650 kalori almalıymışım ki aynı kilomu koruyayım eğer her gün bu kalori miktarını aşıp durursam ve bu aşımların toplamı 7000 kaloriyi bulursa hafta sonunda yada bir kaç sonunda direkt 1 kilo almış olurum.Eğer tam aksini yapar her gün almam gereken miktardan daha az alırsam mesela 1650 kalori yerine 600 kalori alırsam bu eksilttiğim kaloriler toplanıp ta 7000 kaloriyi bulursa bir kaç günde 1 kilo vermiş olurum. Anlatmak istediğim buydu :))
tamam ben meleğe sordum yazarsa buradada paylaşırım izni ile çok merak ettim valla
Menüm
2 dilim ekmek,3 dilim peynir,1 biber.
Öglen 1 elma,1 portakal,1 su bardagı yogurt,
aksam 1 tabak kuru fasulye,4 yk pilav.
1 türk kahvesi.
1 saat yürüyüş,1 saat aletler.3,5 litre su.
2 kuru incir yedim onu unuttum yazmayı.
Aman aman yürüyüşler yapılmış aletlerde çalışılmış menü de güzel tebrikler canım İyi gidiyosun birincilige oynuyosun valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?