"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Bizim yaptığımızda bir anlamda karbon ddliyeti gibi mi oluyor acaba hamurisinden uzak duruyosun şeker tuketmiyosun falan:26:

bizim yaptığımız tam anlamıyla karbon dieti değil aslında çünki en basitini söyleyim karbon dietinde meyveyi bile yarısını beya dörtte birini yemen gerekiyor ekmeği sadece sabahları öğle akşam yememen gerekiyor proteini daha ağırlıklı yemen gerekiyor biz hemen hemen herşeyden yiyerek kilo veriyoruz ama onlar mesela pilav nohut fasulye yasak oluyor yersende 2 kaşık yiyorsun hamur işleri hiç yemiyorsun ama biz arada gene sabah öğlen yiyoruz dengeliyoruz bunda öyle bişeyde yok hamur işi yersen akşam tavuk veya yumurta yemen gerekiyor yani karbonh.sı 0 puan olan yiyecekler biz sıfır yapmıyoruz akşamı salata yiyoruz buda 10 karbon felan yapar herhalde içindeki malzemeye bağlı tabi..

kızlar melekle 2 sene önce bir topikte tanışdık gene zayıflama topiğidi şimdi hemen hemen 1 aydır kendi topiğinde devam ediyor..

Benim için çok karışık canım ben bi dönem Karatay yaptım şimdi hala bocaliyorum ara öğün yapsam mi yapmasam mı diye

Kızlar sahilde 45 dk yürümek. Çocuklar skutir binecek :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1396532795702.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 21

tamam ben meleğe sordum yazarsa buradada paylaşırım izni ile çok merak ettim valla

tamam ben meleğe sordum yazarsa buradada paylaşırım izni ile çok merak ettim valla

Tesekkür ederim canım ben bu bilgiyi bilmiyordum.Bilmemek ayıp degil ögrenmemek ayıp degil mi ama :)) tekrar tebrik ederim.
Melek kim diyecektim.melekte geldi.Hosgeldin canım.

Menüm
2 dilim ekmek,3 dilim peynir,1 biber.
Öglen 1 elma,1 portakal,1 su bardagı yogurt,
aksam 1 tabak kuru fasulye,4 yk pilav.
1 türk kahvesi.
1 saat yürüyüş,1 saat aletler.3,5 litre su.
2 kuru incir yedim onu unuttum yazmayı.

Aman aman yürüyüşler yapılmış aletlerde çalışılmış menü de güzel tebrikler canım İyi gidiyosun birincilige oynuyosun valla

Aman aman yürüyüşler yapılmış aletlerde çalışılmış menü de güzel tebrikler canım İyi gidiyosun birincilige oynuyosun valla

Aksam yemegi biraz erisin,tekrar cıkcam yürüyüşe.Eşim uyuyor.Bende bu fırsatı degerlendireyim.Ben 1.olamam canım.Cok agır kg veriyorum.Ve az!!!

Son düzenleme:
kızlar nerdesiniz ?Yemekleri yiyip gelin hadi.Ben 30 dk yürüyüş,30 dk aletler yaptım,geldim.Şimdi 1 bardak adacayı iceyim.

Menum::sabahki
ikidilim ekmek birpaca peynir iki bardak cay..

Ara ..Bir avuc kaysi

ogle..yarim tabak musakka iki kasik pilav bir bardak ayran..

Ara..bir elma.

Aksam bir tabak salata bir bardak ayran ..iki bardak yesilcay..esim hadi yuruyuse cikalim dedi ben cikiyorum kizlar bay bay opuldunuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…