Menum::sabahki
ikidilim ekmek birpaca peynir iki bardak cay..
Ara ..Bir avuc kaysi
ogle..yarim tabak musakka iki kasik pilav bir bardak ayran..
Ara..bir elma.
Aksam bir tabak salata bir bardak ayran ..iki bardak yesilcay..esim hadi yuruyuse cikalim dedi ben cikiyorum kizlar bay bay opuldunuzz
evet seçil çok iyi gözüküyor bir kaç kilo sonra idealine gelecek.. sen zaten zayıfsın sana bişey demiyorum bile hem senin hedefede az kaldı fıstık
Nerelisin canım?Kac yasındasın?
Kızlar hepiniz cok güzelsiniz.Tü tü tü masallah.
Secil bitmedi daha işler.
Ddem kg cizelgesini bende görüyorum ama ufacık....
Benim bugun cok işim var kızlar.Temizlik yapcam....
1 saat yürüyüş,1 saat aletleri yaptım.Dünkü menüm;
sabah yarım dilim ekmek,1 dilim peynir
1 dondurma
1 dilim mini pizza,1 cıtır tavuk
3 litre su.
......
Kızlar bugun yürüyüşte bir bayan vardı.Diyetisyene gidiyor.Kk dan ayran detoksunu duyup yapmış.Dün diyetisyen kontrolüne gitmiş 1.5 kg yagdan vermiş.Yani bu demek oluyor ki ben DETOKSU YAPIYORUM.Kanıtlanmış yagdan verildigi.
Saol canım ya az kaldı evet bi kaç kilo sonra daha iyi olucam.gulcan zaten zayıf bekle 6lar geliyorum
kızlar şimdi çekindim boyuma posuma bakın bakalım :)
kızlaaar benimki aradı akşama gellirken katı meyve sıkacağı alacakmış ,hangisini alım dedi ,bende biraz araştirim akşama konuşuruz dedim ,tavsiye edceyiniz bir marka veya kullanıp memnun kaldığınız bir ürün varmı ??? hangisini almamı önerirsiniz kızlar....:44:
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz bir türlü diyememiştim simdi nasip oldu aramızda emziren varmıs galiba benim tavsiyelerim yogurt süt ürünlerini,yesilligi,inciri meyveyi ve hertürlü yiyecegi eksit etmemini tavsiye edrim ben herseyden yiyorum mümkün oldugunca ve bol su elbette ,,sabah internet gitti sonra pazara gittim bugün menü sacma oldu biraz
sabah,2 d ekmek,3 zeytin,2 yumurta,domates,yesillik
ara,6 cilek
ögle,yarım simit,3 tane cubuk biskolata,8 tane dut
ara,3 kurabiye,2 biskolata,1 bardak capucino
aksam,2 d ekmek,peynir,yumurtalı fasulye,yogurt,yesillik
dahada birsey yemem 1 saat yürüyüş ,2,5 litre su
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz bir türlü diyememiştim simdi nasip oldu aramızda emziren varmıs galiba benim tavsiyelerim yogurt süt ürünlerini,yesilligi,inciri meyveyi ve hertürlü yiyecegi eksit etmemini tavsiye edrim ben herseyden yiyorum mümkün oldugunca ve bol su elbette ,,sabah internet gitti sonra pazara gittim bugün menü sacma oldu biraz
ara,6 cilek
Ara ..Bir avuc kaysi
Ara..bir elma.
Aksam bir tabak salata bir bardak ayran ..iki bardak yesilcay..esim hadi yuruyuse cikalim dedi ben cikiyorum kizlar bay bay opuldunuzz
Secil nasıl oldun canım?Topladın mı biraz?
Benim için çok karışık canım ben bi dönem Karatay yaptım şimdi hala bocaliyorum ara öğün yapsam mi yapmasam mı diye
evet canım ya az kaldı şükür sizlerde bu kiloya tez zamanda inersiniz insallahh
detoks cok güzel sonuc veriyo canım kanıtlanmısta ben emzirmesem yapardım pazartesi
inşallah canım inşallah
cok iyi canım benimde sen gibi simit sorunum var
ben yeni sinbo aldım hem ekonomik hem işimi görüyor canım
Menüm
2 dilim ekmek,3 dilim peynir,1 biber.
Öglen 1 elma,1 portakal,1 su bardagı yogurt,
aksam 1 tabak kuru fasulye,4 yk pilav.
1 türk kahvesi.
1 saat yürüyüş,1 saat aletler.3,5 litre su.
2 kuru incir yedim onu unuttum yazmayı.
Ara ..Bir avuc kaysi
Ara..bir elma.
ara,6 cilek
kızlar menüleriniz çok iyi ama gülcanın hariç gücan canım sen naptın kız ne var ne yok yemişsin olmamış yarın dengelemelisin..Bugünkü menücüğüm
Kahvaltı:yarım simit yarım poğça ve 5-6 zeytin ve biraz tahin pekmez
Ara:Türk Kahvesi ve 3 adet diyet bisküvi
Öğle:1 kase Şehriye Çorbası ve bir bardak ayran
Ara:çay
Akşam:1 kase Şehriye çorbası 1 lavaş patlıcan fırında yarım kase yoğurt 2 kaşık salata
Hepsi bu sütlü kahve hakkım duruyo
ara,6 cilek
Canim sen nekadara aldin kati meyve sikacagini
Bugünkü menücüğüm
Akşam:1 kase Şehriye çorbası 1 lavaş patlıcan fırında yarım kase yoğurt 2 kaşık salata
Kurabiyeler fazla olmuş canım
kızlar menüleriniz çok iyi ama gülcanın hariç gücan canım sen naptın kız ne var ne yok yemişsin olmamış yarın dengelemelisin..
hayırlı geceler fıstıklar 30 dakika yürüyüş 30 dakika aletler yaptım geldim şimdi çay içiyorum akşam çıkmak çok iyi oluyormuş en azından bi hava alıyorsun yahuu.. gelelim menüme
sabah
1 buçuk dilim t.b.e. tost makinasında kızarmış
scuklu omlet
yeşil zeytin
ara
brownii minicik
yanında sütlü kahve
öğleni geç yedim baya karnım toktu
2 kepce yoğurt çorbası şehriyeli
3 kaşık nohut yemeği
1 kase yoğurt
ara
1 kayısı canım şekerli bişey istedi birtane yedim
3 litre su 2 yeşilçay
hoşbulduk canım evet ben emziriyorum..şimdi senin menünü okuyunca ben yanlış mı yapıyorum acaba dedim...çok az yiyorum çünkü..sütüm kesilir ya da azalır mı ki..bak bugün yediklerim: sabah 1 dilim ekmek, bir dilim peynir..öğlen 2 dilim ıspanaklı pay..ara 1 nescafe 1 avuç kadar fıstık..2 türk kahvesi..akşam 1 krep ve bir dilim peynir..bir avuç leblebi ile günü kapattım...
sen bakta silicem
canım ben avatara yüklemiştim ama sildim kısa bir süre gene ekleyim sende eklermisin
Nasilsiniz kizlar,bir bakiyim dedim basim cok kotu agriyo yuruyusten sonra dusa girdim ciktim yok ,gecmedi hadi ben yatar ..iyi geceler kizlar..
göremedim canımEvet didem fotoları görmeden gitti.bi süre daha kalsın öyle kaldiricam.bizim afacanda 2 gündür okula gidemiyo benim yüzümden evdeyiz anne-ogul.herkes bi anda kayboldu valla:26:
amin canımInşallah canım hep böyle olsunlar okulu sevsinler Allah uzun ömür versin hepimizin çocuklarına
geçmiş olsun canımkızlar selam nabersiniz açtım selam veremeden bi ton iş girdi araya.
sanırım havalardan bendede bi baş ağrısı var grip öncesi olur bende bazan ağrırı gider bazen arkasından grip gelir
sabahtan beri bitki çayı içiyorum gelmesin grip diye.
ee resimler güzel ama görüntü yok :) bende kalsında az sonra kaldırcam
herkeste öyle değil canım yani bende değil dün baya bi abarttım :26:kızlar günaydın cok giremiyorum benim kız artı annem bizde bi kacgün kalacak dünü kacamaksız atlattım herkeste öyledir umarım birazdan pazara gidecez gene uykusuzum..neyse kimse kacamak yapmasın salıya bomba gibi hazırlanalım canlar
aynen bencedebenimde yok boydan bende koyarım cekinip ,kızlar valla baya zayıf duruyonuz secil hiç kilolu durmuyorsun
ay ben göremedim yaKoyuyorum hemen canım.Kızlar fıstık gibiyiz masallah...
tabiki yarıyor canım yaramazmı 88den 59a indim ben eliptiklecanım gerçekten işe yarıyormu eliptik bisiklet , bende almayı düşünüyorumda kararsız kaldım...
biz bimden almıştık 2 sene öncekızlaaar benimki aradı akşama gellirken katı meyve sıkacağı alacakmış ,hangisini alım dedi ,bende biraz araştirim akşama konuşuruz dedim ,tavsiye edceyiniz bir marka veya kullanıp memnun kaldığınız bir ürün varmı ??? hangisini almamı önerirsiniz kızlar....:44:
canım vucudun sporsuz sarkmadımı hiçBende 73 kilodan 59 a düştüm:))İnş sende başaracaksın.:))evet günde 1000 kilodan aşağısı sağlıksız diyorlar ama ben genelinde 1000 ila 700 yada 600 kalori arası değiştirdim bazen 1000 kaloriyi de geçiyordum ama öyle veya böyle birbirini destekledi.Ama ben hiç spor yapmadım yapma imkanımda yoktu mecburen kaloriden yakmak zorundaydım yoksa kilo veremezdim :)
bizimkisi fdaha sağlıklı bence canım diğer diyetler yani tek yönlü beslenme hiç sağlıklı değilbizim yaptığımız tam anlamıyla karbon dieti değil aslında çünki en basitini söyleyim karbon dietinde meyveyi bile yarısını beya dörtte birini yemen gerekiyor ekmeği sadece sabahları öğle akşam yememen gerekiyor proteini daha ağırlıklı yemen gerekiyor biz hemen hemen herşeyden yiyerek kilo veriyoruz ama onlar mesela pilav nohut fasulye yasak oluyor yersende 2 kaşık yiyorsun hamur işleri hiç yemiyorsun ama biz arada gene sabah öğlen yiyoruz dengeliyoruz bunda öyle bişeyde yok hamur işi yersen akşam tavuk veya yumurta yemen gerekiyor yani karbonh.sı 0 puan olan yiyecekler biz sıfır yapmıyoruz akşamı salata yiyoruz buda 10 karbon felan yapar herhalde içindeki malzemeye bağlı tabi..
çok güzel bi resim hiç deniz görmedim benKızlar sahilde 45 dk yürümek. Çocuklar skutir binecek :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
güzel gidiyosun canım afiyet olsunMenüm
2 dilim ekmek,3 dilim peynir,1 biber.
Öglen 1 elma,1 portakal,1 su bardagı yogurt,
aksam 1 tabak kuru fasulye,4 yk pilav.
1 türk kahvesi.
1 saat yürüyüş,1 saat aletler.3,5 litre su.
2 kuru incir yedim onu unuttum yazmayı.
çok güzel afiyet olsun canımMenum::sabahki
Ara ..Bir avuc kaysi
Ara..bir elma.
menü güzel canım kurabiye hariç bende boş durmadım dün:26:yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz bir türlü diyememiştim simdi nasip oldu aramızda emziren varmıs galiba benim tavsiyelerim yogurt süt ürünlerini,yesilligi,inciri meyveyi ve hertürlü yiyecegi eksit etmemini tavsiye edrim ben herseyden yiyorum mümkün oldugunca ve bol su elbette ,,sabah internet gitti sonra pazara gittim bugün menü sacma oldu biraz
ara,6 cilek
afiyet olsun canım güzelBugünkü menücüğüm
herzamanki gibi mükemmelhayırlı geceler fıstıklar 30 dakika yürüyüş 30 dakika aletler yaptım geldim şimdi çay içiyorum akşam çıkmak çok iyi oluyormuş en azından bi hava alıyorsun yahuu.. gelelim menüme
sabah
1 buçuk dilim t.b.e. tost makinasında kızarmış
scuklu omlet
yeşil zeytin
ara
brownii minicik
yanında sütlü kahve
öğleni geç yedim baya karnım toktu
2 kepce yoğurt çorbası şehriyeli
3 kaşık nohut yemeği
1 kase yoğurt
ara
1 kayısı canım şekerli bişey istedi birtane yedim
3 litre su 2 yeşilçay
geçmiş olsun canımNasilsiniz kizlar,bir bakiyim dedim basim cok kotu agriyo yuruyusten sonra dusa girdim ciktim yok ,gecmedi hadi ben yatar ..iyi geceler kizlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?