"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Günaydın ddem nasılsın?
Bizim kızlar hasta oldugundan topik sabahları sessiz.
Secil sen vardın dün,bir süre sonra gittin.

ilknurcum bende akşamları çıkıcam artık..diyetisyen arkadaşım da aynı şeyi söyledii

ilknurcum bende akşamları çıkıcam artık..diyetisyen arkadaşım da aynı şeyi söyledii

Aksamda,sabahta yürüyüş yapmak cok iyi....Calısınca sabah cıkmak zor oluyor.Neslihanı tebrik ediyorum.Hem calışıyor,hem sabahları yürüyor....

Günaydın Kızlar ,

Hayır canım vücudum sarkmadı hiç zaten sıkıyımdır.Öyle bir sarkıklık olmadı.

kızlar bende yürüyüşe çıkıyorum ,dönüşte birsürü işimde beni bekliyor olucak, onlarıda yaptıktan sonra görüşürüz

ciddi olamazsın didem hakkaten nasıl deniz görmedin sen nerede ikamet ediyorsun canım hemen bu yaz çık bi tatile en azından gezmeye sayfiye bi yere burayada beklerim

kızlar günaydın. çok iyi herkes spora tam gaz devam. bende sabah kızımı bırakınca arta kalan kalan 30-35 dk mın birazını yürüdüm birazınıda spor aletlerine ayırdım esneme yaptım vs. akşamda iş çıkışı gene 40-60dk arası çıkmayı düşünüyorum evdeki işlere bağlı olacak tabi süre.sabah spor keyfim seneye ki kış saati uygulamasına kadar katloldu yapacak bişi yok idare artık.
hepinize işleriniz kolay gelsin bol eksili sporlu bir gün dilerim

günaydın cnm sen baya yürüyorsun ohh ben artık hergün yürüyemiyorum haftada 3,4 defa anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…