- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
günaydın cnm sen baya yürüyorsun ohh ben artık hergün yürüyemiyorum haftada 3,4 defa anca
valla bende şimdi daha nası yapsam diyordum canım . günde 8-10bin adım atmak gerekliymiş bunun içinde 60dk lık kaliteli yürüyüş yeterliymiş. bide kalori sayan aletler varmış kullananınız varmı. ben 35 dk hafif tempoda kaç kalori yakmışımdır dedim 211 diyor nette. ama bana çok geldi o kadar yakmaz 35dk ne dersiniz
eda cım destinaya uzuldum tüh
Bende üzüldüm canım.Kv görümce hep kızın basındalardı.Onlara ragmen kg vermeyi azmederek devam ettiriyordu...
211 kalori iyiymiş.Bende merak ediyorum ne kadar kalori harcıyorum.Aletler,yürüyüş....
valla yarım saatte 200 kalori çok iyi ama ben yürüyüş bandında yürürken onun verisi bu kadar çok değildi sanki 150 kalori hatırlıyorum belki dahda az hatırlıyorum. hafta sonu yürüyüş bandını test edecem bakayım 30dk da kaç kalori diyecek
Yürümenin Faydaları
Nelerdir? Düzenli olarak günde 30 dakika
yürüyüş yapan kişilerde yapılan
incelemeler sonucunda elde
edilen 10 önemli bilgiye
aşağıdan ulaşabilirsiniz. Yürümek beyin için
faydalıdır. Yürüyüş yapmak vücutta
oluşabilcek kanser risklerini
%47 oranında azaltır. Yürümek insanları dinç
tutar. Vücudunuz erken
yaşta çökmez. Kireçlenme,
kas güçsüzlükleri gibi
sorunlardan kurtulmuş
olursunuz. Yürüyüş yaparak
kalçalarınızı ve baldırlarınızı
eritebilirsiniz. Kadınlarda meme kanseri
riskini %20 oranında azaltır. Yürümek depresyon
ihtimalini azaltır. Yürümek menapoz
dönemindeki bayanların
tüm vücuttaki kemik
kitlesinin daha az
yürüyenlere göre yüksek
olduğu bilinmektedir Bu bayanlarda bacaklardan
kemik kaybı daha yavaştır. Yürüyüş yapmak bayanların
ve erkeklerin kalplerini
güçlendirir. Yürümek tip 2 şeker
hastalığının da gelişme
riskini azaltır. Eğer bu bilgileri
okuduysanız yürüyerek kaç
kalori yakılır cevabından çok
daha önemli bilgileri
öğrenmiş oldunuz.
Yürümenin Faydalarını Facebook, Mail gibi
paylaşım araçları ile
sevdiklerinize gönderip
bilinçlendirelim. Yürüyerek Kaç Kalori Yakılır? Günde 20 dakka düzenli
yürüyerek 72 kalori yakılır. Yarım saat düzenli yürüyüş
yaparak 108 kalori yakılır. 1 saat yürüyüşle 216 kalori
yakılır. 12 dakikada 1 km yürünür
(Eğer kilolo biriyse en fazla
15-20 dakika). 1 km yürüyüş yaparak 43,2
kalori yakılır. 2 km yürüyüş yaparak 86,4
kalori yakılır. 5 km yürüyüş yaparak 216
kalori yakılır.
çok güzel bilgi sağolasın.tamda benim dediğime benzer tespit 30dk da olsa olsa 110 kalori yakılı 1 saatte 220 kalori bence bu daha mantıklı ve doğrudur.
geçmiş olsun şimdi nasılsın canım..Nasilsiniz kizlar,bir bakiyim dedim basim cok kotu agriyo yuruyusten sonra dusa girdim ciktim yok ,gecmedi hadi ben yatar ..iyi geceler kizlar..
nedenki neslihanda ekledi neyse sen olsun sen nasıl istersen..hımmm..
ben cok kötü durumdayım senin gibi vereyim 10 kilo sözz koycam..
aynen bencede zaten hep sürekli olmuyorki yapamıyorsun böyle daha iyi..göremedim canım
amin canım
geçmiş olsun canım
herkeste öyle değil canım yani bende değil dün baya bi abarttım :26:
aynen bencede
ay ben göremedim ya
tabiki yarıyor canım yaramazmı 88den 59a indim ben eliptikle
biz bimden almıştık 2 sene önce
canım vucudun sporsuz sarkmadımı hiç
bizimkisi fdaha sağlıklı bence canım diğer diyetler yani tek yönlü beslenme hiç sağlıklı değil
çok güzel bi resim hiç deniz görmedim ben
güzel gidiyosun canım afiyet olsun
çok güzel afiyet olsun canım
menü güzel canım kurabiye hariç bende boş durmadım dün:26:
afiyet olsun canım güzel
herzamanki gibi mükemmel
geçmiş olsun canım
akşamları çıkmak gerçekten çok iyi geliyor..ilknurcum bende akşamları çıkıcam artık..diyetisyen arkadaşım da aynı şeyi söyledii
kızlar günaydın. çok iyi herkes spora tam gaz devam. bende sabah kızımı bırakınca arta kalan kalan 30-35 dk mın birazını yürüdüm birazınıda spor aletlerine ayırdım esneme yaptım vs. akşamda iş çıkışı gene 40-60dk arası çıkmayı düşünüyorum evdeki işlere bağlı olacak tabi süre.sabah spor keyfim seneye ki kış saati uygulamasına kadar katloldu yapacak bişi yok idare artık.
hepinize işleriniz kolay gelsin bol eksili sporlu bir gün dilerim
Yuruyusumu yaptim tam eve girecekken komsum gel birlikte cay icelim dedi ..eve girdim dusumu aldim komsuya indim cayimi ictim .tam cikiyorum eve gidiyorum derken diyer komsu bugun bana gelmesen kuserim dedi ,neyse uzatmim bugun saat 13.00 ona gidicem ,odeyilde kizlar benim icin mercimekli kofteler pastalar pocalar yapmis .hey Allah ,im ne yapcam ben simdi ..ama yemicem kesinlikle yemicem soyledim zaten diyetteyim diye ama..
canım yersende tadımlık ye akşamda saltayla dengelersin..Yuruyusumu yaptim tam eve girecekken komsum gel birlikte cay icelim dedi ..eve girdim dusumu aldim komsuya indim cayimi ictim .tam cikiyorum eve gidiyorum derken diyer komsu bugun bana gelmesen kuserim dedi ,neyse uzatmim bugun saat 13.00 ona gidicem ,ya kizlar benim icin mercimekli kofteler pastalar pocalar yapmis .hey Allah ,im ne yapcam ben simdi ..ama yemicem kesinlikle yemicem soyledim zaten diyetteyim diye ama..
kızlar nasılsınız
Bugun yapcak hic işim yok.Dün detay temizlik yaptım.Bugunde su kesintisi var.Su olmayınca hic birşey yapılmıyor
iyim hamd olsun spor yaptım geldim şimdi ara öğün yiyorum..İyiyim canım.Allaha sükür.Sen nasılsın?
dün yapmıştın zaten canım bugünde dinlen bıraz..
iyim hamd olsun spor yaptım geldim şimdi ara öğün yiyorum..
Afiyet olsun canım.Evet dün cok yoruldum...Bugun bütün gün burdayım :)))
Malum hafta sonları katılımım iyice düşüyor.Cay,yemek,bulasık,gelen giden,usta ....popom yer görürse seviniyorum.Kızlar bu ayran detoksunda yogurt tam yaglı olursa olur mu?Evde o yogurt var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?