"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

tabi canım hafta sonu zaten hep ayaktasın.. bence bişey olmaz yağlıda kulanabilirsin ben yağlı yoğurtla yapmıştım ama genede gitti en son ev yoğurduyla yamıştım..

Evet ya hafta sonu cok yoruluyorum.Eve geldik mi,eşimde bende hemen uyuyoruz....
Bende yapcam bakalım sonuc ne olcak?

Günaydın ddem nasılsın?
Bizim kızlar hasta oldugundan topik sabahları sessiz.
Secil sen vardın dün,bir süre sonra gittin.
sağol canım iyiyim sen nasılsın
Kolay gelsin canım.Bende yeni geldim.Yansın yaglar....
sağol canım yürüdüm geldim
Ddem ne yedin dün????
1 tabak mantı 1 bardak kola 3-4 dilim pasta doğum günüydü dün kardeşimin
ilknurcum bende akşamları çıkıcam artık..diyetisyen arkadaşım da aynı şeyi söyledii
diyetisyen banada akşamları spor yapmamı söyledimişti hep
Günaydın Kızlar ,

Hayır canım vücudum sarkmadı hiç zaten sıkıyımdır.Öyle bir sarkıklık olmadı.
ne güzel
Günaydın canım.Afiyet olsun.Havada ısındı artık,yürüyüşte cok terliyorum artık.
bende terliyorum 2 gündür canım
ciddi olamazsın didem hakkaten nasıl deniz görmedin sen nerede ikamet ediyorsun canım hemen bu yaz çık bi tatile en azından gezmeye sayfiye bi yere burayada beklerim
ankarada oturuyorum doğma büyüme buralıyım hiç başka yerede gitmedim canım

çok yararları varmış canım bilmiyodum teşekkürler paylaştığın için tatlım:112:

Evet ya hafta sonu cok yoruluyorum.Eve geldik mi,eşimde bende hemen uyuyoruz....
Bende yapcam bakalım sonuc ne olcak?

pazartesi hep birlikte yapıyoruz değilmi herkes katılıcakmı gülcan hariç o emziriyor bir arkadaşımız daha eziriyor öteki kızlar yapıcakmısınız seçilde yapıcak

Ooo cok olmus canım yediklerin.Neyse artık.Seni hep kardesler yakıyor valla :)) Abur cubur hep onlarla yiyorsun....Nice mutlu senelere.
Bende iyiyim bugun iş güc yok,yemek sular kesilcek diye aksamdan yaptım.
Sizle sohbetin tadını cıkarayım dedim. :))

hayırlı cumalar kızlar 1 saat yürüyüşümü yaptım geldim bacaklarım pıtık pıtık atıyo

dünde yürüdüm sabah olunca parkta baya kadınlar vardı popolarına takmışlar poşeti içten tabi yanımdan geçerken şıkır şıkır poşet sesleri geliyodu
dün bide yengemi gördüm parkta yanında komşusu vardı komşusu beni 2 sene falan önce kiloluyken görmüştü bide dün görünce çok şaşırdı sen o gördüğüm kız mısın dedi çok zyıflamışsın çok güzel olmuşsun 10 yaş gençleşmişsin dedi bana ay çok sevindin ya kilo insanı yaşlandırıyo demekki

8 aylık canım benim bebeğim ben işteyken mama takviyesi de alıyor..günde iki kere..ben bundan çok yiyince de kilo veremiyorum..ne yapacağımı şaşırdım vallahi..,

pazartesi hep birlikte yapıyoruz değilmi herkes katılıcakmı gülcan hariç o emziriyor bir arkadaşımız daha eziriyor öteki kızlar yapıcakmısınız seçilde yapıcak

Neslihan,secil,ben,sen varız.Ddem sende yapcak mısın?Yeni katılan hanımlar siz var mısınız?Kızlar pazartesi ben.mr gircem 14:15 randevum.Nasıl yapayım sizce?13:00 evden cıkmam lazım.Salıya bende atak istiyorum :))

Son düzenleme:

iyi olur canım ya pek sohbet edemiyoruz bu ara evet beni hep kardeşler yakıyo kilo alıncada dalga geçiyolar iyimi abla sen ne çok kilo alıp veriyon abim başlıyo sen genemi kilo aldın ya

Neslihan,secil,ben,sen varız.Ddem sende yapcak mısın?Kızlar pazartesi ben.mr gircem 14:15 randevum.Nasıl yapayım sizce?13:00 evden cıkmam lazım.Salıya bende atak istiyorum :))

canım yakınmı gidicen hastane çıkmadan yerdin iki saat sonra eve gelebilirsen olurdu aslında yetişebilirmisn yarım saat geç içsende bişey olmaz..

p.tesi bende varım detoksa
kızlar sayfalar arası başım döndü bi kaçırınca ipin ucunu kayboluyorum haaaa

ben yarın yapacam çünkü hafta başı annemlere gidicez şehir dışına ordada yapamam pazartesi sabah söylerim verip vermediğimi

maşallah sana

Ayy ne güzel canım.Bak demek cok güzel kg vermişsin.Cok mutlu oluyor insan,emeginin bosa gitmedigini anlıyorsun....
Bizim burdada var poşetlilerden :))
3 kadın var hergün yürüyor,tın tın yürüyorlar.Ne zaman yanlarından gecsem hep hamur işi tarifi veriyorlar birbirlerine.Cok gülüyorum onlara :)))

evet öyle didem ben de tam 10 yaş fazla gösteriyorum. başarın daim olsun canım

canım mesajlarında beni unutmaman çok ince bir davranış teşekkürler...
evet ben detoks yapamam..hatta gülcan az yediğimi menüme birşeyler eklememi soyledi..bir de pazartesi doğum günüm..diyetteyim dersem eşim bozulur.. o gün sanırım kaçamak yapacağım biraz...bir de haftasonları işi,m çok yoğun genelde akşam dışarda yiyoruz..tavuklu salatayla falan günü kurtarabilir miyim sence..
yoksa haftada bir kaçamaktan bir şey olmaz mı..

Selam kızlar nasılsınız? Ben bugün daha iyiyim 5 dakikalığına uğradım oğluşumu aşıya gorurucez okul sonrası.sabah kahvaltı yapıp utulerimi bitirdim yürüyüş yok bugünde.

canım adını bilmiyorum ama bende pazar günleri kaçamak yaparım hep. bişi olmaz ertesi gün dengelersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…