- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
Parktaki aletlerde popo büyüten alet var mı kızlar?Ben hepsini yapıyorum ama hangi alet nereyi calıştırıyor acaba?Acıyan kaslarımızdan belli ama....Var mı bilgisi olan?
tabi canım hafta sonu zaten hep ayaktasın.. bence bişey olmaz yağlıda kulanabilirsin ben yağlı yoğurtla yapmıştım ama genede gitti en son ev yoğurduyla yamıştım..
sağol canım iyiyim sen nasılsınGünaydın ddem nasılsın?
Bizim kızlar hasta oldugundan topik sabahları sessiz.
Secil sen vardın dün,bir süre sonra gittin.
sağol canım yürüdüm geldimKolay gelsin canım.Bende yeni geldim.Yansın yaglar....
1 tabak mantı 1 bardak kola 3-4 dilim pasta doğum günüydü dün kardeşiminDdem ne yedin dün????
diyetisyen banada akşamları spor yapmamı söyledimişti hepilknurcum bende akşamları çıkıcam artık..diyetisyen arkadaşım da aynı şeyi söyledii
ne güzelGünaydın Kızlar ,
Hayır canım vücudum sarkmadı hiç zaten sıkıyımdır.Öyle bir sarkıklık olmadı.
bende terliyorum 2 gündür canımGünaydın canım.Afiyet olsun.Havada ısındı artık,yürüyüşte cok terliyorum artık.
ankarada oturuyorum doğma büyüme buralıyım hiç başka yerede gitmedim canımciddi olamazsın didem hakkaten nasıl deniz görmedin sen nerede ikamet ediyorsun canım hemen bu yaz çık bi tatile en azından gezmeye sayfiye bi yere burayada beklerim
Yürümenin Faydaları
Nelerdir? Düzenli olarak günde 30 dakika
yürüyüş yapan kişilerde yapılan
incelemeler sonucunda elde
edilen 10 önemli bilgiye
aşağıdan ulaşabilirsiniz. Yürümek beyin için
faydalıdır. Yürüyüş yapmak vücutta
oluşabilcek kanser risklerini
%47 oranında azaltır. Yürümek insanları dinç
tutar. Vücudunuz erken
yaşta çökmez. Kireçlenme,
kas güçsüzlükleri gibi
sorunlardan kurtulmuş
olursunuz. Yürüyüş yaparak
kalçalarınızı ve baldırlarınızı
eritebilirsiniz. Kadınlarda meme kanseri
riskini %20 oranında azaltır. Yürümek depresyon
ihtimalini azaltır. Yürümek menapoz
dönemindeki bayanların
tüm vücuttaki kemik
kitlesinin daha az
yürüyenlere göre yüksek
olduğu bilinmektedir Bu bayanlarda bacaklardan
kemik kaybı daha yavaştır. Yürüyüş yapmak bayanların
ve erkeklerin kalplerini
güçlendirir. Yürümek tip 2 şeker
hastalığının da gelişme
riskini azaltır. Eğer bu bilgileri
okuduysanız yürüyerek kaç
kalori yakılır cevabından çok
daha önemli bilgileri
öğrenmiş oldunuz.
Yürümenin Faydalarını Facebook, Mail gibi
paylaşım araçları ile
sevdiklerinize gönderip
bilinçlendirelim. Yürüyerek Kaç Kalori Yakılır? Günde 20 dakka düzenli
yürüyerek 72 kalori yakılır. Yarım saat düzenli yürüyüş
yaparak 108 kalori yakılır. 1 saat yürüyüşle 216 kalori
yakılır. 12 dakikada 1 km yürünür
(Eğer kilolo biriyse en fazla
15-20 dakika). 1 km yürüyüş yaparak 43,2
kalori yakılır. 2 km yürüyüş yaparak 86,4
kalori yakılır. 5 km yürüyüş yaparak 216
kalori yakılır.
bilmiyorumki eğer o aletlerden biri popo büyütüyorsa yapmak istemem
Evet ya hafta sonu cok yoruluyorum.Eve geldik mi,eşimde bende hemen uyuyoruz....
Bende yapcam bakalım sonuc ne olcak?
sağol canım iyiyim sen nasılsın
sağol canım yürüdüm geldim
1 tabak mantı 1 bardak kola 3-4 dilim pasta doğum günüydü dün kardeşimin
diyetisyen banada akşamları spor yapmamı söyledimişti hep
ne güzel
bende terliyorum 2 gündür canım
ankarada oturuyorum doğma büyüme buralıyım hiç başka yerede gitmedim canım
çok yararları varmış canım bilmiyodum teşekkürler paylaştığın için tatlım:112:
90tl canim
Menun guzel canim haklisin kurabiye abarttim biraz
ILKNUR.menun guzel canim benimki iyi olmadi leblebi ve meyveden mahrum kaldim bida yapmam tuzlu kaldi sadece :)
ANETAM,canim evet menune arti seyler ekle oglen aksam mutlaka yogurt olsun,yesilligi ihmal etme,cok kismana gerek yok emzirince zaten bi kalori yakiyoruz kac aylikti bebegin benim dunku menude kurabiyeler cok oldu
pazartesi hep birlikte yapıyoruz değilmi herkes katılıcakmı gülcan hariç o emziriyor bir arkadaşımız daha eziriyor öteki kızlar yapıcakmısınız seçilde yapıcak
Ooo cok olmus canım yediklerin.Neyse artık.Seni hep kardesler yakıyor valla :)) Abur cubur hep onlarla yiyorsun....Nice mutlu senelere.
Bende iyiyim bugun iş güc yok,yemek sular kesilcek diye aksamdan yaptım.
Sizle sohbetin tadını cıkarayım dedim. :))
Neslihan,secil,ben,sen varız.Ddem sende yapcak mısın?Kızlar pazartesi ben.mr gircem 14:15 randevum.Nasıl yapayım sizce?13:00 evden cıkmam lazım.Salıya bende atak istiyorum :))
bilmiyorumki eğer o aletlerden biri popo büyütüyorsa yapmak istemem
pazartesi hep birlikte yapıyoruz değilmi herkes katılıcakmı gülcan hariç o emziriyor bir arkadaşımız daha eziriyor öteki kızlar yapıcakmısınız seçilde yapıcak
hayırlı cumalar kızlar 1 saat yürüyüşümü yaptım geldim bacaklarım pıtık pıtık atıyo
dünde yürüdüm sabah olunca parkta baya kadınlar vardı popolarına takmışlar poşeti içten tabi yanımdan geçerken şıkır şıkır poşet sesleri geliyodu
dün bide yengemi gördüm parkta yanında komşusu vardı komşusu beni 2 sene falan önce kiloluyken görmüştü bide dün görünce çok şaşırdı sen o gördüğüm kız mısın dedi çok zyıflamışsın çok güzel olmuşsun 10 yaş gençleşmişsin dedi bana ay çok sevindin ya kilo insanı yaşlandırıyo demekki
hayırlı cumalar kızlar 1 saat yürüyüşümü yaptım geldim bacaklarım pıtık pıtık atıyo
dünde yürüdüm sabah olunca parkta baya kadınlar vardı popolarına takmışlar poşeti içten tabi yanımdan geçerken şıkır şıkır poşet sesleri geliyodu
dün bide yengemi gördüm parkta yanında komşusu vardı komşusu beni 2 sene falan önce kiloluyken görmüştü bide dün görünce çok şaşırdı sen o gördüğüm kız mısın dedi çok zyıflamışsın çok güzel olmuşsun 10 yaş gençleşmişsin dedi bana ay çok sevindin ya kilo insanı yaşlandırıyo demekki
canım mesajlarında beni unutmaman çok ince bir davranış teşekkürler...
evet ben detoks yapamam..hatta gülcan az yediğimi menüme birşeyler eklememi soyledi..bir de pazartesi doğum günüm..diyetteyim dersem eşim bozulur.. o gün sanırım kaçamak yapacağım biraz...bir de haftasonları işi,m çok yoğun genelde akşam dışarda yiyoruz..tavuklu salatayla falan günü kurtarabilir miyim sence..
yoksa haftada bir kaçamaktan bir şey olmaz mı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?