birisi 18 yaşında dünki kardeşimde 17 yaşına girdi abimde 27 yaşında ve hala bekar yani hamur işlerini istedikçe yapıyorum eşimin okadar boğazı yoktur banada şunu yap demez hiç arada kurabiye ister sadece ben kendim yaparım bişeyler onuda pek yemez bi kaç tane ancak kendisi çok zayıf zaten kardeşlerim öyle işte
abla hadi elmelı pasta yap puding yap kek yap poğça yap yapda yap
bencede canım senin bi yapman lazım ayranı değişikl,k olur hadi bakalım salıya bomba gibi bekliyorum hepinizi
canım adını bilmiyorum ama bende pazar günleri kaçamak yaparım hep. bişi olmaz ertesi gün dengelersen
Buyur tatlım tarif bu :))
zerrin pazartesi yapcaz cogumuz.Beste yarın yapcaktı.
tamam canım sen öyle yap..
canım akşam tavuk salta çok iyi olur ama doğum gününde gende yediklerine dikkat edersen daha iyi olur hem yeni başladınya yada salıdan itibaren dikkat etmeye başlarsın.. kaçamak tabikide yapıcaz ama vaktini iyi ayarlamak gerekiyor mesela akşam kaçamakları ertesi gğne kilo o larak dönüşüyor kaçamak yapıcaksan gündüz erken bir vakitte ye yemek istediğini akşamıda dengelersin.. gülcan doğru demiş emzirdiğin için bişeyler eklemelisin yediklerine zaten emzirirkende kalori kaybı oluyor..
sanmıyorum popo büyütmek için olduğunu bizim burdakilerde ne işe yaradıklarını hep yazıyo üstünde hepside farklı kasları çalıştırıyo
ben yapmayı düşünmüyorum şimdilik canım kilo verme durursa ozaman denerim
teşekkür ederim canım
ye ye yürü ne anladım ben bu işten diymi ama
teşekkürler canım seninde
doğum günün diye pasta yersin canım bende yemiştim martın 10da benim doğum dünümdü yemiştim yinede fazla abartma canım sonrası hüsran oluyo bu arada kaç yaşına gireceksin
hep tatlı istiyolar beni yakmak için değilde kendi boğazları içindediğin gibi yapıncada yemeden olmuyoki
Allah hayırlı gelin,onlarada es nasip etsin canım....Benim eşimde tatlı olsun nasıl olursa olsun.Gece 1 de puding yaptıgımı bilirim.Pek bişey istemez.İsteyincede hemen yaparım....
Ne olcak ddem benim bu hal yaBu diyetisyende bir gitti,bir daha gelmedi.Diger hastahanelerde dolu
25 bitiyor canım:) senin de yeni yaşın sana uğur getirsin inşallah:)
25 bitiyor canım:) senin de yeni yaşın sana uğur getirsin inşallah:)
kızlar salı günü artık 86 görmek istemiyorum o yüzden sıkı tutacağım şu 4 gün pazar günüde kaçamak yapmayayım ben tutayım kendimi en güzeli.
valla bi motive oldum 15 dk lesli kardiyo yaptım gene ofisin mutfağında çok komikti güldü kızlar :)))
sağol canım sanada getirsin inşallah bende 25e girdim
amin canım inşallah
diyetisyenin gitmesi kötü olmuş canım ya diyetisyenin iyiymiş 11 dilimle kilo verdirdiğine göre baya işine yaradı değiştirirdi listeni ben mesela diyetisyene gitmeden önce bişey bilmiyomuşum 74ten 59a indim yani en son gittiğimdede 64 olarak gitmiştim kadın çok şaşırdı naptın ne yedin diye hala bi kere daha gitme hakkım var son olarak bende dedimki son gelişimde 59 olarak gelicem dedim daha gidecem daha gidecem
kaç ay oldu
başka diyetisyen araştırsan canım seninki özelmiydi benimki özeldi internetten buldum tavsiye ediyorum. comdan buldum aylık 240 liraydı yani 4 kere gidişin ister 1 ayda ister haftada öyle
Ben cok memnundum canım.Devletteydi diyetisyenim.İzinden dönmedi kadın daha.Gecen gidip yine sordum.Gelcek dediler
Evet bana 11 dilim ekmek veriyordu,yiye yiye zayıfladım.70 kg tıkandım ya şöyle 69 gelip kalsam,icim rahat etcekti.Beni hafta sonları bitirdi birde!!!!
....
Yeme mantıgını ögrenince,diyetisyene her ay gitmeye gerek yok ki canım.(bence)Duraksayınca tekrar gitmek gerekiyor.
Ayy masallah ddem size...
evet doğru söylüyosun benim ücreti ödenmiş son bi hakkım var duruyo gidilecek merak ediyorum 59a düşseydim ne kadar yağ su kas vermişim onları merak ediyorum en çok
Onları devlet hast.obezite danışma merkezleri var,sizin ordada vardır mutlaka.Kas kütleni,vücut yag oranını,bki,boy falan onları ölcüyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?