"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Allah hayırlı gelin,onlarada es nasip etsin canım....Benim eşimde tatlı olsun nasıl olursa olsun.Gece 1 de puding yaptıgımı bilirim.Pek bişey istemez.İsteyincede hemen yaparım....
Ne olcak ddem benim bu hal ya Bu diyetisyende bir gitti,bir daha gelmedi.Diger hastahanelerde dolu
Erkeklerde kas oranı fazla oldugundan,onlar yediklerini cabuk eritiyorlar.Ben eşimin,kardesimin yediklerini yesem 200 kg olurum.

Son düzenleme:
Buyur tatlım tarif bu :))
zerrin pazartesi yapcaz cogumuz.Beste yarın yapcaktı.

kızlar salı günü artık 86 görmek istemiyorum o yüzden sıkı tutacağım şu 4 gün pazar günüde kaçamak yapmayayım ben tutayım kendimi en güzeli.
valla bi motive oldum 15 dk lesli kardiyo yaptım gene ofisin mutfağında çok komikti güldü kızlar :)))

doğru söylüyorsun da bu kaçamaklar hep mecburiyetten oluyor saatsiz:) neyse bakarım artık...bu arada salı günü sadece kilo kaybını mı yazıyorsunuz yoksa önceki kilo şimdiki kilo gibi mi..

25 bitiyor canım:) senin de yeni yaşın sana uğur getirsin inşallah:)

amin canım inşallah
diyetisyenin gitmesi kötü olmuş canım ya diyetisyenin iyiymiş 11 dilimle kilo verdirdiğine göre baya işine yaradı değiştirirdi listeni ben mesela diyetisyene gitmeden önce bişey bilmiyomuşum 74ten 59a indim yani en son gittiğimdede 64 olarak gitmiştim kadın çok şaşırdı naptın ne yedin diye hala bi kere daha gitme hakkım var son olarak bende dedimki son gelişimde 59 olarak gelicem dedim daha gidecem daha gidecem
kaç ay oldu
başka diyetisyen araştırsan canım seninki özelmiydi benimki özeldi internetten buldum tavsiye ediyorum. comdan buldum aylık 240 liraydı yani 4 kere gidişin ister 1 ayda ister haftada öyle

tut canım tut bu haftada kaçamak yapmayıver diyene bak

Ben cok memnundum canım.Devletteydi diyetisyenim.İzinden dönmedi kadın daha.Gecen gidip yine sordum.Gelcek dediler
Evet bana 11 dilim ekmek veriyordu,yiye yiye zayıfladım.70 kg tıkandım ya şöyle 69 gelip kalsam,icim rahat etcekti.Beni hafta sonları bitirdi birde!!!!
....
Yeme mantıgını ögrenince,diyetisyene her ay gitmeye gerek yok ki canım.(bence)Duraksayınca tekrar gitmek gerekiyor.

evet doğru söylüyosun benim ücreti ödenmiş son bi hakkım var duruyo gidilecek merak ediyorum 59a düşseydim ne kadar yağ su kas vermişim onları merak ediyorum en çok

evet doğru söylüyosun benim ücreti ödenmiş son bi hakkım var duruyo gidilecek merak ediyorum 59a düşseydim ne kadar yağ su kas vermişim onları merak ediyorum en çok

Onları devlet hast.obezite danışma merkezleri var,sizin ordada vardır mutlaka.Kas kütleni,vücut yag oranını,bki,boy falan onları ölcüyorlar.

Onları devlet hast.obezite danışma merkezleri var,sizin ordada vardır mutlaka.Kas kütleni,vücut yag oranını,bki,boy falan onları ölcüyorlar.

hiç bilmiyorum canım şimdiye kadar kaç kere devlet hastanesinde diyetisyene gittiysem elime 1 liste verdi gönderdiler ne kilomu ölçtüler ne şu zaman bidaha gel dediler çoğu kez farklı yerlere gittim hepsi öyle bende son çare özele gittim

Hanife,zerrin sizde koyar mısınız resim?Ay herkesi görelim demi?Bestede koydu,diger kızlarda.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…