"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Ben ilk gittigimde önce obezite danışma yerinde ölcümlerimi yaptırdı.Sonra ne yedigimi dinledi,plan cıkardı.Sonra kontrol tarihi verdi....Devlet diyede 5 dk cıkarmadı odadan güzel ilgileniyordu diyetisyencigim....Ahh gel diyetisyen,gel!!!

ne güzelmiş burda nerde öyle diyetisyen devlette

çok minik çıkmış yüzün hiç görünmüyo gelinliğin çok güzelmiş eşinle aynı boy çıkmışsınız ALLAHIM BİR ÖMÜR MUTLU ETSİN İNŞALLAH cümlemizi canım çok beğendim yakın yokmuydu

Aminnn cümlemizi.Tesekkür ederim.Esimle cok az bir fark var aramızda.Yakın dur bakayım,bulabilcek miyim?Bu fotoda şimdiki halim.Vücut olarak.

bende böyle çekinmeyi düşünmüştüm okadar kilolu görünmüyosun canım bacakların çok sıkı çok güzel göbek ve kalça var biraz 5 kilo versen çok güzel olursun canım boyun kaçtı uzun baya

Göbek yokta basen var canım.5 kg gitti mi tamam.Boyum 173

oooooo sohbet koyu valla oku oku biretmedim giriş yapmadan okumusum bide meraktan

inşallah bende varım ayran detoksuna hafta sonu hazırlarım işyerinde yaparım inşallah

iyiyim eda sen nasılsın evdesin dinlen dinlen bol bol sular olmayınca hiç bişey yapılmıyo sen hangi şehirdeydin

ben işteyim ancak fırsatım oldu oğlumun arkadşının doğum günü iş çıkısı oraya gidicem inşallah fazla kaçırmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…