oooooo sohbet koyu valla oku oku biretmedim giriş yapmadan okumusum bide meraktan
inşallah bende varım ayran detoksuna hafta sonu hazırlarım işyerinde yaparım inşallah
iyiyim eda sen nasılsın evdesin dinlen dinlen bol bol sular olmayınca hiç bişey yapılmıyo sen hangi şehirdeydin
ben işteyim ancak fırsatım oldu oğlumun arkadşının doğum günü iş çıkısı oraya gidicem inşallah fazla kaçırmam
Gel tatlım,sende gel.Evet suların olmaması cok iyi mi oldu,kötü mü oldu bilemedim.Yoksa coktan cıkmıstım kk'dan.....
Kk da ki kızlarda valla ne cok dogum günü var,sizde etrafınızda.Dikkat et canım.Bizdede dogum günleri bu ay baslıyor ocaga kadar her ay var :))))
koy canımDdem dur yüzüm görünmeden cektim bir tane koyayım
evet canım öle oldu ama tadımlık yerim herhalde bide akşam eşim yok akşam yemek yapmam diye düşünüyorum buda keltoş kızımla ben gördünüzmü[/
kızında sende çok tatlısınız canım keltoş deme ya
edacım benimde senin gibi o bölgelerim kalın basen bel orta bölge kalın gibi duruyo
ee ama keltoş
bu 1 yıl önceki halim kızım 7 aylık falan dur çekebilirsem bende şimdi halimi koyarım iş yerindeyim çekiyimde sizlerin boyu var bende oda yok oyuzden daha kilolu duruyorum
doğru söylüyorsun da bu kaçamaklar hep mecburiyetten oluyor saatsiz:) neyse bakarım artık...bu arada salı günü sadece kilo kaybını mı yazıyorsunuz yoksa önceki kilo şimdiki kilo gibi mi..
Basen var canım.Belim,göbegim,simidim yok.Basen ve azcık üstü etli biraz.
Ayse cocuga niye keltos diyorsun kız.masallah size.Allah bagıslasın.
ya bende görmek istiyorumbirdaha eklermisin
Ayy kızlar ya ben bu ayran detoksunun malzemelerini hasladım.Anneme yaptık.Bende yedim ama ben bunu yapamam(( Yaa offf ne kadar güzelde heveslenmiştim.
Hanife,zerrin sizde koyar mısınız resim?Ay herkesi görelim demi?Bestede koydu,diger kızlarda.
Yüzümü mü?Bel basen mi?Kızlar dısardan ziyaretci oldu mu hemen siliyorum ben haberiniz olsun.
amin canım sen kaç kiloydun kızlar ya kilo çizelgesi yapsanıza hep soruyorum gibi geliyor bana sizide sıkamam hem..dur bi daha çekeyim amin eda herkesin evladını bağışlasın rabbim
canım içine dereotu pul biberfelan kat kokusunu değiştirir nohutun yerine bence buğdayda koyabilirsinAyy kızlar ya ben bu ayran detoksunun malzemelerini hasladım.Anneme yaptık.Bende yedim ama ben bunu yapamam(( Yaa offf ne kadar güzelde heveslenmiştim.
Annem sevdi,severek yedi.Ben yarım kase tadımlık yedim.Nohut kokuyor banaaaa.Biliuorsunuz zehirlendik ya o zamandan beri evde nohut dahi pişirmem.
Yüzümü mü?Bel basen mi?Kızlar dısardan ziyaretci oldu mu hemen siliyorum ben haberiniz olsun.
amin canım sen kaç kiloydun kızlar ya kilo çizelgesi yapsanıza hep soruyorum gibi geliyor bana sizide sıkamam hem..
canım içine dereotu pul biberfelan kat kokusunu değiştirir nohutun yerine bence buğdayda koyabilirsin
ikiside olurmuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?