- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
canım 67.7 geçen salı daha kilolu duruyorum demi boy yok ya boyum 1.55 falan çünkü
Yüzümü mü?Bel basen mi?Kızlar dısardan ziyaretci oldu mu hemen siliyorum ben haberiniz olsun.
çizelge nsaıl oluyodu ilknur? ben hiç yapmadım bilmiyorum
Koydum 2 tane,2 tane daha ekliyecegim.Yakın cekim hepsi aynayla aramda 1 karıs var :))) diger türlü uzak cıkıyor.
resim koyamıyorum ya hata oluştu diyor
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=32323 bak burada yazıyor çizelge oluştuktan sonra oluşturduğun çizelgenin üzerine sağ tuşla tıklayıp bağlantının url sini kopyalıyorsun
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=32323 bak burada yazıyor çizelge oluştuktan sonra oluşturduğun çizelgenin üzerine sağ tuşla tıklayıp bağlantının url sini kopyalıyorsun
aa çok zor hiç uğraşamam. ben yıllardır giyinme dolabımın içine astığım kağıdı kullanırım.evdeki tüm fertleri yazarım arada sırada kendimide ayda bir yazarım
böle daha kolay yıllarıda görebiliyorum hem eskileride atmıyorum üstüne yapıştırıveriyorum
sağol canım benim
çok güzel bir hatunsun canım fizikte yerine oturdu ooohh bee maşallah sana..Koydum 2 tane,2 tane daha ekliyecegim.Yakın cekim hepsi aynayla aramda 1 karıs var :))) diger türlü uzak cıkıyor.
Kızlar yüzümüde koyayım,sonra yorumlara bakcam.
Kızlar yüzümüde koyayım,sonra yorumlara bakcam.
amin canım sen kaç kiloydun kızlar ya kilo çizelgesi yapsanıza hep soruyorum gibi geliyor bana sizide sıkamam hem..
canım içine dereotu pul biberfelan kat kokusunu değiştirir nohutun yerine bence buğdayda koyabilirsin
ikiside olurmuuuuu
çok iyi bir 5 kilo sonra dahada iyi olacaksın bacaklar ince bıraz basen var beş kilo gidince oda kalmaz
resim koyamıyorum ya hata oluştu diyor
eda cım boydan resmin iyi duruyor
eda bak böyle daha net belli oldu çok iyi gözüküyorsun maşallah zaten sen zayıfsın
olmuyor canım sanırım fotoların boyutu büyük geliyor
çok güzel bir hatunsun canım fizikte yerine oturdu ooohh bee maşallah sana..
maşallah canım benim
hah yüzünüde gördüm kaçırmadan bravo çok güzel canım sakın bidaha kilo alma böle ii
Hepinize tesekkürler kızlar.Sizlerdende yakın cekim foto bekliyorum.Bir tek neslihanı görsem tanırım :))) gamzesinden.Bugun pek bir güzel,elbiseler icinde.
İlknur evet bir 5 kg daha versem cok iyi olcakta gitmiyor,veremiyorum artık....Ama yılmıyorum.
Ayse sagol canım.
Hepimize masallah.Boydan yakın cekim foto bekliyorum kızlar.
Hanife pc den mi telden.mi giriyorsun?Her türlü fotoyu kabul ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?