"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

saçımın rengini değiştirdim oğlumla olan 7 ay falan önceydi sanırım koyuydu biraz

ayyyy teşekkür ederim şimardım şimdi

ekledim ama boydan bi ara çekince eklerim

Kızlar hepiniz güzelsiniz.Neslihan sımar sımar....Sac rengin cok yakışmış....
Ayse ben aglıyor gibi gördüm ama gülsün,aglamasın daha iyi.
Ben izmirdeyim canım.
Fotoları koyduk,sehirleride söyledik.Ohh ziyaretciler tanıdı bizi...Kızlar eşim gelebilir pat diye cıkabilirim,haberiniz olsun.

kızlar ben kaçtım kötü alıştırdınız beni işlerin arasında aklım burda kalıyor.
dışarda işlerim var gene takılırım fırsat bulunca şimdilik hoşçakalın

aynen biz çalışıyoruz güyaa neslihan ne olacaksa halimiz girdik mi kk ya çıkamıyoruz hadi tekrar öpüldüz

evet yahuuu bizim topiğin kızları fıstık gibiler maşallah..
neslihan ggüle güle öpüyorum

allah emi eda valla bugün çok güldürdün beni allahta seni güldürsün belli izmirlisin fıstık gibisin

allah emi eda valla bugün çok güldürdün beni allahta seni güldürsün belli izmirlisin fıstık gibisin

Güle güle...Topigin calışkan fıstıkları.Ayy bende calışsam keske :))
Ayse amin canım allah hepimizi güldürsün.87 kg halimi koydum gördünüz mü?Sonunda sistem kabul etti.Zerrin 2 kere foto koydum canım nerdesin???İlknur masallah masallah.....

Günaydın ddem nasılsın?
Bizim kızlar hasta oldugundan topik sabahları sessiz.
Secil sen vardın dün,bir süre sonra gittin.

Canım ben bazen giriyorum tam yazıcam bişey oluyo kapatıyorum telden girince böyle oluyo.bugun neler oldu bilmiyorum şimdi okicam baya kaynatmissiniz ben yokken

Menüm;
Sabah 2 dilim tbe,4 dilim peynir,1 domates
ara 5 cilek
öglen yarım kase ayran detoks malzemeleri
ara 1 bardak yogurt
aksam
mısırlı,ton balıklı salata 2 dilim ekmek,sogan
30 dk yürüyüş,35 dk aletler.
3.5 litre su.

Son düzenleme:
Canım ben bazen giriyorum tam yazıcam bişey oluyo kapatıyorum telden girince böyle oluyo.bugun neler oldu bilmiyorum şimdi okicam baya kaynatmissiniz ben yokken

Sen vardın bugunde biz foto koydugumuzda....
Senin canın mı sıkkın bugun?Nasıl oldun?

Sen vardın bugunde biz foto koydugumuzda....
Senin canın mı sıkkın bugun?Nasıl oldun?

Yok canım yq tam girdim bakim diye sonra eşim gelince kapattım hemen telefonu. Yoldaydik zaten markete uğramıştı bişey yazmaya bile fırsat bulamadım bugün bi senin fotnu gördüm o kadar.yorgunum bugün biraz.daha iyiyim biraz boğazım acıyo

Menü güzel canım afiyet olsun

Menü güzel canım afiyet olsun

Merak ettim seni bugun.Geldin geldin yazmadan gittin.Dedim bişey mi oldu?Kızlar söylemişti,zencefil cok iyi geliyor canım.Bende kullanıyorum.Ben bugun bütün gün burdaydım. :))
Eşim geldi.Ara ara ugrayabilirsem gelirim yine.

Son düzenleme:
Merak ettim seni bugun.Geldin geldin yazmadan gittin.Dedim bişey mi oldu?Kızlar söylemişti,zencefil cok iyi geliyor canım.

Bizimki evde olunca öyle oluyor canım bazen şimdi uyuyo girdim hemen arada gözünü açıp bana baktı ama uyudu neyse.zencefili denerim geçmişi okumaya çalışıyorum ama bitiremedim daha ne çok kaynatmissiniz.tamam canım eşler gelince böyle işte

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…