"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

hayırlı akşamlar kızlar çok fenalardayım karnım acayip şişti napıcam bilemiyorum..

menüm

sabah
2 dilim t.b.ekmeği
salam
kaşar
salatalık

ara
4 gün kurusu

öğlen
yoğurt çorbası şehriyeli
1 ç,çek ekmek

ara
çilek ne kadar yediğimi hatırlamıyorum
birde kaçamak var yarım çikolatalı gofret

akşam
mantarlı tavuk sote
iki kaşık pilav
sonuç olarak çok şişkinim
3 litre su
2 yeşilçay

sabah 1 adet activia probiyotik yogrt yiyebilrsem spor olarak 4*5 arazi gezme islak toprkata yuryus yani.
oglen 3 kasik keskek
ogleden sonra 3 arazi gezmesi yani islak toprak yuryus.
aksam 4*5 adet ruffles.2 kasik yemek

Bugünkü menümü yazıyorum
Kahvaltı:2 dilim kadar ekmek,çeçil peyniri, domates 3 tane zeytin, biraz tahin pekmez
Ara:1 ısırık Gofret
Öğle:1 tabak Şehriye çorbası, yarım kase makarna 2 köfte ceyrek lavaş
Akşam balık fırında, salata, 3-4 lokma tahin pekmezli ekmek
Ara:yarım kaseden az fıstık
Spor:AVM gezme ve 1 saatten fazla ütü

menün güzel olmuş canım..

Bugün her zamankinden çok yemissin canım gayet iyi.bende çok çay içtim şimdi davul gibi oldum

Bugün her zamankinden çok yemissin canım gayet iyi.bende çok çay içtim şimdi davul gibi oldum

aynen öyle oldu canım midem çok kötü galiba akşam yemeği fazla geldi bana yemesem daha iyiydi

Hatlarda sorun var sanırım aynı mesajım kaç kere gelmiş. Mide alisiyo az yemeye küçülüyo ondan fazla gelmiştir yarım saate rahatlarsin canım

Ben pazartesi detoksu yapamicam kızlar. Salı günü doktora gorunucem tahlil falan yapıcak değerlerim yüksek çıkar belki diye yapmicam sonraki pazartesi yapmayı düşünüyorum

Menüleriniz güzel fıstıklar.Gülcan sen bu hafta cok hamur işi yedin canım!!!Zerrin cok az yiyorsun.İlknur sasırdım ilk defa bu kadar yemişsin.Kücüldü mide,ondan şislik olmuştur.

Eşimden gizli kacamak girdim kızlar.Pat diye cıkabilirim.Merak ettim sizleri.

İlknur istanbulun hangi semtindesin?Yazar mısın,sonra sil hemen.Belli olmasın.İstanbula gelme ihtimalim var.Haftaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…