"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Canım ben bazen giriyorum tam yazıcam bişey oluyo kapatıyorum telden girince böyle oluyo.bugun neler oldu bilmiyorum şimdi okicam baya kaynatmissiniz ben yokken
evet baya kaynattık canım ben yokkende kaynatmışlar:106:
güzel afiyet olsun canım

geçmiş olsun canım daha iyileşemedinmi

Bizimki evde olunca öyle oluyor canım bazen şimdi uyuyo girdim hemen arada gözünü açıp bana baktı ama uyudu neyse.zencefili denerim geçmişi okumaya çalışıyorum ama bitiremedim daha ne çok kaynatmissiniz

Es evde olunca zor oluyor.Bende pek giremiyorum.Aynısını o da yapsa bende kızarım,ondan cok giremiyorum aksamları.Uyursa anca :))
Ben burdaydım,bugun cogumuz burdaydı iyi kaynattık :))))

evet baya kaynattık canım ben yokkende kaynatmışlar:106:

güzel afiyet olsun canım

geçmiş olsun canım daha iyileşemedinmi

Daha iyiyim canım dünkü karın ağrılarım falan yok Allahtan.biraz boğaz ağrısı o kadar.bu hafta ben doğru düzgün kilo veremicem galiba:26:

Es evde olunca zor oluyor.Bende pek giremiyorum.Aynısını o da yapsa bende kızarım,ondan cok giremiyorum aksamları.Uyursa anca :))

ya ne kaynattık ben gidincede kaynatmışınız dizi izledim bulaşıkları yıkadım geldim unutma beni izledim daha akşam yemeğimi yapıcam

Daha bitiremedim valla.fotolarda paylasilmis oh valla.bundan sonra ben yokken bu kadar kaynatmayinbi de evin işleri oluyor sofra hazırla topla yemek yap falan elimde tel.giremeden çıkıyorum

Daha iyiyim canım dünkü karın ağrılarım falan yok Allahtan.biraz boğaz ağrısı o kadar.bu hafta ben doğru düzgün kilo veremicem galiba:26:

olsun canım iyileşmeye bak :2:sen bu hafta bende kendimden ümitli değilim sporu azalttım sadece yürüyüş yapıyorum dün fazlasıyla kaçamakta yaptım adet haftam daha olmadı ama karnım şiş gibi öyle yani detoks işe yarar canım verirsin

Daha bitiremedim valla.fotolarda paylasilmis oh valla.bundan sonra ben yokken bu kadar kaynatmayinbi de evin işleri oluyor sofra hazırla topla yemek yap falan elimde tel.giremeden çıkıyorum

ya ne kaynattık ben gidincede kaynatmışınız dizi izledim bulaşıkları yıkadım geldim unutma beni izledim daha akşam yemeğimi yapıcam

Ben bugun bütün gün oturdum.Su yok zaten.Yemegim vardı.Bende kv olunca öyle oluyorum,oku oku oku canım cıkıyor.
Ddem eşin gec geliyor,ne kadar sanslısın.Yemek yapmak icin cok vaktin var.Ben sabahtan yapıyorum.

Öyle canım bu hafta bişey yapamadım sadece yediklerime dikkat ettim önümüzdeki hafta umarım veririm.detoksu yapıcam canım bir aksilik çıkmazsa faydası oluyo çünkü

Ben bugun bütün gün oturdum.Su yok zaten.Yemegim vardı.Bende kv olunca öyle oluyorum,oku oku oku canım cıkıyor.
Ddem eşin gec geliyor,ne kadar sanslısın.Yemek yapmak icin cok vaktin var.Ben sabahtan yapıyorum.

evet canım sabah 8.30da çıkar evden akşam 6.30 7.30 arası gelir eve muhasebeci kendisi sizinkiler ne iş yapıyo

Öyle canım bu hafta bişey yapamadım sadece yediklerime dikkat ettim önümüzdeki hafta umarım veririm.detoksu yapıcam canım bir aksilik çıkmazsa faydası oluyo çünkü

bu hafta değişiklik olmuş olur haftaya spora başlarsın daha çabuk verirsin arada değişiklik iyi oluyo canım vucut şaşırıyo biraz bende pilatese başlamak istiyorum bi türlü kendimi yenemedim zor baya 1 saat sürüyo 59 olursam başlıcam inşallah

bu günki menüm

kahvaltı 2 dilim ekmek peynirli omlet 5 tane zeytin biraz reçel

ara
1 tane muz

öğle

2 dilim ekmek 3 tavuk budu 1 bardak ayran domates salatalık biber

ara
1 sütlü türk kahvesi 1 çb leblebi 6 tane çilek

akşam

1 dilim ekmek peynirli salata

3 litre su 1 yeşilçay

kizlar resmen acim kac gun oldu neysem...

sabahki menum :bir dilimcik ekmek ustune krem peynir bir bardak cay.

ara :yoook

ogle : bir tabak yagsiz tuzsus salata bir bardak ayran.

ara yoooook: :

aksam bir elmacik .:

baskada hicbirsey
yemedim daha dogrusu bugun canim hic istemedi ..bugunu kapatiyorum kizlar biliyorum kizacaksiniz ama ne yapim belki birazdan bir cay icerim kizlar, optum

Son düzenleme:

sana zarar canım şimdiden bu kadar az yersen ilerde çok zorlanırsın ayrıca ara yapmazsanda metabolizma çalışmaz

iyi aksamlar kızlar bugün sabahtan beri temizlik yaptım yoruldum baya annem varken kızla ilgilendi iyi oldu rahat rahat işimi gördüm,,menümü yazım
sabah,2d ekmek,1 yumurta,1 peynir,1 cb süt,3 zeytin,domates
ara,1 muz
ögle,2 d ekmek ,4 yek patlıcan yemegi,1 peynir,yesillik,yogurt 1 kase
ara,1fincan capucino.1 cb leblebi
aksam,2 tane hashaslı pogaca,4 yk patlıcan,4 yk fasulye,1 kase yogurt,yesillik
birazdanda cilek yerim,2,5 lt su

iyi akşmalar kızlar bugünki menüm

sabah 35 dk yürüyüş

kahvaltı 1 dilim kepekli ekmek yumurta peynir çay

ara portakal

öglen közlenmiş domates biber 1 dilim kepekli ekmek

ara (( küçük dilim şam tatlısı

akşam 3 kaşık makarna
saat: 5.30 da kapanış

ayran içtim şimdide 2.5 litre su

Eşimle yürüyüşe cıktık,1 saat yürüyüş,20 dk aletler...Yaptık.Şimdi ısırgan cayımı içiyorum.

İlknur canım sen istanbuldaydın demi?
evet cacazım
çok iyi
ço güzel olmuş
canım menün hiç iyi olmamış böyle yersen sana zararı çok olur.. kahvaltını aralarını öğlen akşamı atlama böyle olmaz kızlar benden daha az yiyenide çıktı bakın..
kız gülcan menü olmamış poacalar felan kaç gündür dikkat etmiyorsun bakıyorumda neyse yarın toparla tamam

çok iyi menün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…