- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
Menüleriniz güzel fıstıklar.Gülcan sen bu hafta cok hamur işi yedin canım!!!Zerrin cok az yiyorsun.İlknur sasırdım ilk defa bu kadar yemişsin.Kücüldü mide,ondan şislik olmuştur.
Aynen bende öyle. Eşimle TV izliyoruz ben arkada çaktırmadan yazıyorum napim bütün gün giremedim bari akşam giriyim dedim
İlknur istanbulun hangi semtindesin?Yazar mısın,sonra sil hemen.Belli olmasın.İstanbula gelme ihtimalim var.Haftaya.
Soda daha cok şişirir tatlım.Zencefil demle ic,cok rahatlarsın.10 dk gecer.
Miden kuculmus canım onun için şişkinlik yapıyo soda beni daha çok sisiriyo
Gezmeye mi gidiyorsun canım oh ne güzel
evet bugün bende kendime şaşırdım durmadan canım bişeyler istedi ama akşam beni kötü etti az yedim aslında ama çok dokundu
aynen öyle oldu zaten o zamna çaya zencefil atayım ben şimdi ben şimdi çıkıyorum sonra gene uğrarım..
bp0şj
aynen öyle oldu zaten o zamna çaya zencefil atayım ben şimdi ben şimdi çıkıyorum sonra gene uğrarım..
bp0şj
Daha net degil eşim işini ayarlayabilirse 3 günlügüne gitcez.
Bende özledim Istanbul u fırsat bulsam da gitsem ana çok zor gözüküyo bu ara sen vidersen benim yerime de gez canım
Bizde eşimin arkadasının nikahı varmış,işini ayarlayabilirse gitcez.Nasip bakalım :)))
canım sen nerelisin..
Günaydın kızlar bende yeni kalkıyorum dün gefe filn izledik çok geç yattım anca uyanicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?