"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Menüleriniz güzel fıstıklar.Gülcan sen bu hafta cok hamur işi yedin canım!!!Zerrin cok az yiyorsun.İlknur sasırdım ilk defa bu kadar yemişsin.Kücüldü mide,ondan şislik olmuştur.

evet bugün bende kendime şaşırdım durmadan canım bişeyler istedi ama akşam beni kötü etti az yedim aslında ama çok dokundu

evet bugün bende kendime şaşırdım durmadan canım bişeyler istedi ama akşam beni kötü etti az yedim aslında ama çok dokundu

Bigün ben öyle yapmıştım yedim Karnım davul gibi şişti ama hala bişeyler yemek istiyorum resmen doyumsuzluk yani.simdi de az yemekle doyuyorum genelde ama insan bişeyler yemek istiyo az olmasın diye

Kizlar guzel menuleriniz ,benim pogaca minikti kizlar,birde bugun cok yoruldum acikmistim,yarin daha az yicem,benim sayfama birsey oldu bi anda donuyor takilip kaliyorum avatarim oynak birseydi ondan oldu galiba,
EMZIREN arkadasim normaldede az yiyordun galiba ama hic olmazsa sut.yogurt ye bence
DIDEM,dun sende abartmissin canim ya ben biraz hedefe yaklasinca saldimmi kendimi nedir yapinca tutamiynrum kendimi
ILKNUR.menu senin midene fazla gelmis ama fazla degl normalde umarim gitmistir sislik
SECIL,makarna ,ekmek cok olmus canim
GUZELIM,SECIL. Bu gidisle esleriniz teli alacak sizden :)
Kizlar su poset terletmeyimi sagliyo merak ettim,secil ne kontrolun var hayirdir?

Günaydın kızlar bende yeni kalkıyorum dün gefe filn izledik çok geç yattım anca uyanicam

günaydddıııııınnnnnnn

sabah kalktım 45 dk yürüdüm ve kahvaltımıda yaptım birazdan kalkıp ev temizliği yapacam yarın misafirim varr benim detoksda yattı mecbur misafir varken yapamam

Günaydın fıstıklar nasılsınız?Yürüyüşe cıkanlar,ev işi yapanlar kolay gelsin.
Gülcan evet sen hedefe yaklasınca saldın kendini!!!Cöp poseti yada strec sarıp öyle yürüyor kadınlar.Daha cok terlemek icin.Baseni cook büyük hatunlar yapıyor genelde....Yok almaz kız eşim telefonu :)) zaten arada giriyorum.Sizi bırakıp cıkamazsam sorun olur işte :))))
Bende yürüyüşümü yaptım geldim.Kahvaltımı yaptım.Malum hafta sonu kv günü.Su gelsin dus alıp,gitcez.Fazla kaynatmayın haaa....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…