"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Kızlar ben 2 gündür sabahları yürüyüşe gitmeden önce tartılıyorum,yürüyüşten gelince tartılıyorum.Yürüyüşten sonra tartıldıgımda arada 300-400 gr fark oluyor.Yürüyüşte şişmediysem -,şiştiysem + cıkıyor.+ ödem,- kalori harcama mı sizce?

hiç tahminim yok edacım bende 1 saatlik yürüyüşümü
yaptım kaç gündür sporumu yapıyorum tartıda değişiklik yok
moralim bozuluyo ya

günaydın kızlar hepinize

tatlım geçen yıl spora giderken spor hocam spordan sonra tartılırsan ++ çıkarsın tartılma kural bu demişti. herzaman doğru tartım sabah kalkınca su içilecek tuvalete çıkılacak ve atlet kulotla tartıya çıkılacak demişti

kızlar bu gün sabah kızımın burs sınavı vardı özel bi okulda bu sate kadar gelemedim bi uğradım ofise çıkıcam birazdan hepinize kolay gelsin işleriniz.
şimdiye kadar klasik kahvaltımı yaptım ara yapamadım öğlende 3 kurabiye 1 elma yedim bi tuhaf gün oldu bu gün hayırlısıyla kazasız biterse :))
hadi hoşçakalın

Merhaba kizlar bugun guzel yurudum 1saat gol kenarinda carsiya yurudum biraz isim vardi onlari halletim ama ruzgar vardi simdi basim agriyor,ogle yemegimi yedim az once

Evet canim daha onceki aylar gibi tutumlu degilim,bende basen pek yok bana gelmez bu strec ozaman,..kv de gene az ye oldumu fistik,ben sabah ve yatmadan once tartilirim canim

hiç tahminim yok edacım bende 1 saatlik yürüyüşümü
yaptım kaç gündür sporumu yapıyorum tartıda değişiklik yok
moralim bozuluyo ya

bizde annemlerdeyiz bugün inşallah kacamak olmaz
bugün zaten kilo veremedim ya

Didem mutlaka vermissindir saliya kadar eksilirsin merak etme

Zerri haftasonu topik sakin 6luyor

nerdesiniz kızlar

ziyaretçilerimizde hiç eksik olmuyor

Su icme olayini anlamadim canim

Secil bozma moralini canim bazi gunler cok wc gidiliyor ogun gidiyor kilolar ,az once ictim canim hap

beden ölçülerim
gögüs.93
bel,83
basen,100
kızlar belim daha kalın degilmi bu ölçülere göre benim sorunum daha cok bel degilmi cevaplarınızı bekliyorum

canım sabah kalkınca en az 2 bardak su için hatta limonu, sirkeli şeklinde öneriler var ya ondan bahsettim sabah açken içilen o su bağırsakların boşaltılmasını kolaylaştırırmış bağırsak da boşalınca tartıya çıkıp tartılıcakmışsın ondan sonra kahvaltı spor vs yani okey

Secil bozma moralini canim bazi gunler cok wc gidiliyor ogun gidiyor kilolar ,az once ictim canim hap

Evet canım ama baya sinir bozucu bir durum kilo da veremedim bu hafta ben spor yapamadım ondan sanırım neyse fırsat bulunca başlıcam yine yürüyüşlere bu hafta veremesemde önümüzdeki hafta veririm umarım. Sen nasıl oldun canım geçti mi baş ağrın

Zerricim son ayda kaç kilo verdin diye sormuştun ama listeyi bulamadım yanlış hatırlamıyosam son ay 2kilo 800 gram verdim.ben hedefimi her ay 2 kilo diye belirlemiştim canım şu an hedefimin önünde gidiyorum bu da beni mutlu ediyo

Son düzenleme:
beden ölçülerim
gögüs.93
bel,83
basen,100
kızlar belim daha kalın degilmi bu ölçülere göre benim sorunum daha cok bel degilmi cevaplarınızı bekliyorum

Canım bel ölçümünü nasıl yaptın. Ben en ince kısımdan ölçüyorum benim 81 falandı sanırım yazmıştım daha önce. Bak şöyle bişey varmış. Vücutta fazlalık olarak gözüken yerler ideal kilona geldiğinde gidiyomus.yani senin ideal kilon atıyorum 58 se 58 e geldiğinde ne belinde ne de başka yerinde fazlalık olmaması gerekiyo.o zaman ideal kilonda oluyormussun.belin ölçülerine göre kalın geldi bana.fazla kaçamak yapmazsan hamur işini fazla tuketmezsen çabucak gidiverir inşallah canım. Ben senin azmine hayranım biliyosun istesen hemencek incelir belin sen iste yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…