bizde annemlerdeyiz bugün inşallah kacamak olmaz
bugün zaten kilo veremedim ya
Bigün ben öyle yapmıştım yedim Karnım davul gibi şişti ama hala bişeyler yemek istiyorum resmen doyumsuzluk yani.simdi de az yemekle doyuyorum genelde ama insan bişeyler yemek istiyo az olmasın diye
günaydın kızlar hepinizeKızlar ben 2 gündür sabahları yürüyüşe gitmeden önce tartılıyorum,yürüyüşten gelince tartılıyorum.Yürüyüşten sonra tartıldıgımda arada 300-400 gr fark oluyor.Yürüyüşte şişmediysem -,şiştiysem + cıkıyor.+ ödem,- kalori harcama mı sizce?
Merhaba kizlar bugun guzel yurudum 1saat gol kenarinda carsiya yurudum biraz isim vardi onlari halletim ama ruzgar vardi simdi basim agriyor,ogle yemegimi yedim az once
Günaydın fıstıklar nasılsınız?Yürüyüşe cıkanlar,ev işi yapanlar kolay gelsin.
Gülcan evet sen hedefe yaklasınca saldın kendini!!!Cöp poseti yada strec sarıp öyle yürüyor kadınlar.Daha cok terlemek icin.Baseni cook büyük hatunlar yapıyor genelde....Yok almaz kız eşim telefonu :)) zaten arada giriyorum.Sizi bırakıp cıkamazsam sorun olur işte :))))
Bende yürüyüşümü yaptım geldim.Kahvaltımı yaptım.Malum hafta sonu kv günü.Su gelsin dus alıp,gitcez.Fazla kaynatmayın haaa....
Kızlar ben 2 gündür sabahları yürüyüşe gitmeden önce tartılıyorum,yürüyüşten gelince tartılıyorum.Yürüyüşten sonra tartıldıgımda arada 300-400 gr fark oluyor.Yürüyüşte şişmediysem -,şiştiysem + cıkıyor.+ ödem,- kalori harcama mı sizce?
hiç tahminim yok edacım bende 1 saatlik yürüyüşümü
yaptım kaç gündür sporumu yapıyorum tartıda değişiklik yok
moralim bozuluyo ya
nerdesiniz kızlar
ziyaretçilerimizde hiç eksik olmuyor
günaydın kızlar hepinize
tatlım geçen yıl spora giderken spor hocam spordan sonra tartılırsan ++ çıkarsın tartılma kural bu demişti. herzaman doğru tartım sabah kalkınca su içilecek tuvalete çıkılacak ve atlet kulotla tartıya çıkılacak demişti
Evet canim daha onceki aylar gibi tutumlu degilim,bende basen pek yok bana gelmez bu strec ozaman,..kv de gene az ye oldumu fistik,ben sabah ve yatmadan once tartilirim canim
Didem mutlaka vermissindir saliya kadar eksilirsin merak etme
Zerri haftasonu topik sakin 6luyor
Su icme olayini anlamadim canim
Secil bozma moralini canim bazi gunler cok wc gidiliyor ogun gidiyor kilolar ,az once ictim canim hap
beden ölçülerim
gögüs.93
bel,83
basen,100
kızlar belim daha kalın degilmi bu ölçülere göre benim sorunum daha cok bel degilmi cevaplarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?