- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
hafta sonu menü yazılmıyor sanırım :26:
canım sabah kalkınca en az 2 bardak su için hatta limonu, sirkeli şeklinde öneriler var ya ondan bahsettim sabah açken içilen o su bağırsakların boşaltılmasını kolaylaştırırmış bağırsak da boşalınca tartıya çıkıp tartılıcakmışsın ondan sonra kahvaltı spor vs yani okey
Evet canım ama baya sinir bozucu bir durum kilo da veremedim bu hafta ben spor yapamadım ondan sanırım neyse fırsat bulunca başlıcam yine yürüyüşlere bu hafta veremesemde önümüzdeki hafta veririm umarım. Sen nasıl oldun canım geçti mi baş ağrın
Canım bel ölçümünü nasıl yaptın. Ben en ince kısımdan ölçüyorum benim 81 falandı sanırım yazmıştım daha önce. Bak şöyle bişey varmış. Vücutta fazlalık olarak gözüken yerler ideal kilona geldiğinde gidiyomus.yani senin ideal kilon atıyorum 58 se 58 e geldiğinde ne belinde ne de başka yerinde fazlalık olmaması gerekiyo.o zaman ideal kilonda oluyormussun.belin ölçülerine göre kalın geldi bana.fazla kaçamak yapmazsan hamur işini fazla tuketmezsen çabucak gidiverir inşallah canım. Ben senin azmine hayranım biliyosun istesen hemencek incelir belin sen iste yeter
Yazılıyor canım şimdi herkes korku içindedir haftasonu olunca kaçamaklar fazla oluyor malesef canım
Merhabaa :) Ben küçük kaldım galiba ama sizlerden destek alacağımı düşünüyorum :114: Ben üniversiteye hazırlanıyorum.67 kiloyum.Kilomdan hiç memnun değilim.Çok gıdım var,göbeğim hamile göbeği gibi basenlerim aldı başını gidiyorDiyet yapmaya karar verdim.Zaten çok fazla yemek yiyen bir insan değilim.Ama bu sefer azimliyim kiloları vercem bikinin içine gircem :129: Sabahları mecburen ekmek arası yemek zorundayım (okula gittiğim için).Öğlen genelde hamurişi oluyor.Yememek istiyorum 'amaaan ye bişey olmaz' tepkileri alıyorum.Siz ne önerirsiniz ne yiyebiliriim?????.Akşam yemeğinde evde pişen herhangi bir yemek yiyorum.Akşamları çikolatadır cipstir çok seven birisiyimdir ama artık YOOOK azimliyim yemiycem akşamdan bir şikayetim yok ama sabah-öğlen için daha çok öğlen için ne yiyebiliriiim ?Çalışmaktan kalan vaktimde yürümeye çalışıyorum bir de 2-3 gecedir mekik çekiyorum.Önerilerinizi bekliyorum... BAŞARACAĞIZ :)
Valla canin kendimden yola cikarak soylim ben genelde oglen salata ve ayran tuketiyorum ...aslinda ne yersen ye ama az ye ucgun besgun sonra birakma , burda en onemli sey istikrar devamlilik ..yediklerine dikkat ettikten sonra bak gor nasil veriyorsun kilolari...inan bana kilo vermek almaktan daha kolay ....
Önemsediğin için teşekkür ederim :).Bırakmaya niyetim yok zaten.Şimdiden sonra iyice azimlendim.Akşam 7:30'dan sonra bişey yemiyorum.Sabahları ekmeği en aza indircem.Öğlenleri salata yiyeceğim.Birbirimize destek olalım :) BasarabiliriizDaha fazla hareket ve yürümek.Bende paylaşmak istiyorum yediklerimi daha fazla motiive olacağımı düşünüyorum :)
Valla canim bu topiyin bir kurali var .bir hafta ne yediyini ictiyini paylasiyorsun ondan sonra dahil olabiliyorsun.sali gunleride bildirim yapiyorsun kac kg verdin .bende henuz yeni sayilirim ..ben bes gun oldu iki gunum var haftamin bitmesine .kisacasi canim inanilmaz motive ediyor burasi insani ...insallah devam edersin
Hosgeldin ayca ..tanistigima memnun oldum bende zerrin
keşkk yedim deyince merak ettim birden gerçi heryerde keşkek yapılıyor..dogum afyon buyume izmir:>:>:
canım hiç bir fikrim yok bendede öyle oluyordu ama spordan sonraki kiloyu baz almıyoum ben çünki dediğin gibi + - belli olmuyor.. bu arada bahçelievlerdeyim ben sen nereye gelceksin..Kızlar ben 2 gündür sabahları yürüyüşe gitmeden önce tartılıyorum,yürüyüşten gelince tartılıyorum.Yürüyüşten sonra tartıldıgımda arada 300-400 gr fark oluyor.Yürüyüşte şişmediysem -,şiştiysem + cıkıyor.+ ödem,- kalori harcama mı sizce?
ben cuma günü sabah çok güzel bi rakam görmüştüm ama sanırım sabah ödemim vardı artı gördüm bugünde bütün gün dışarıdaydk çok güzel gezdik ama kaçamaklarımda çok oldu..bizde annemlerdeyiz bugün inşallah kacamak olmaz
bugün zaten kilo veremedim ya
canım form çayın içine 3-4 kayısı at çayı içtikten sonra kayısıları ye bol xsu iç faydasını görürsünAl benden de o kadar kilo veremedim bidd üstüne kabızlık yaşıyorum
nasıl oldun canım baş ağrın geçtimi..Secil bozma moralini canim bazi gunler cok wc gidiliyor ogun gidiyor kilolar ,az once ictim canim hap
evet belin bıraz kalın gibi geldi bel egzersizi yap canım..beden ölçülerim
gögüs.93
bel,83
basen,100
kızlar belim daha kalın degilmi bu ölçülere göre benim sorunum daha cok bel degilmi cevaplarınızı bekliyorum
hafta sonu menü yazılmıyor sanırım :26:
menü iyi olmuşkızlar menümü yazacamda önce söylüyüm biraz uyumustum uyanınca bazen ben bi garip oluyorum gün içerisinde sekerim düşüyor galiba uyku semesi birseyler yiyebiliyorum bugünde öyle oldu malesef
sabah,1 pogaca,2 zeytin,1 peynir,domates,salatalık
ara,1 ısırım muz
ögle,2 d ekmek,yarım tabak yogurtlu biber
ara,1 f capucino,1 cb leblebi
1 tatlı kasıgı çokokrem
aksam,yarım yufka,yarım tabak tavuk sote,1 kase yogurt,salata
ara yapmakta kararsızım
2,5 lt su 1 saat yürüyüş
Kimse menu yazmayinca bende haftasonu yazilmiyor dedim heralde oyuzden geciktim neyse..
yazılıyor canım zaten gördüm yazmışsın ama ara yok ara yap yediklerin sana çabuk kilo verdirir ama sonra sıkıntı yaşarsın benden söylemesi sen bendende az yiyorsun..
Menum sabahki..bir dilim ekmek kibrit kutusu peynir bir domates bes zeytin iki bardak cay...
Ara yok
Ogle yarim tabak salata bir subardagi ayran..ikibardak cay
Ara yok
Aksam yarim tabak salata iki kasik pilav
Iki bardak cay ...
Kizlar masallah bana kendimi ilkdefa boyle iradeli goruyorum ...hatta konu bile acmistim iradesizin tekiyim diye ama tekrardan masallah diyim valla cok iradeli ciktim inssllah boyle devam ederim
keşkk yedim deyince merak ettim birden gerçi heryerde keşkek yapılıyor..
canım hiç bir fikrim yok bendede öyle oluyordu ama spordan sonraki kiloyu baz almıyoum ben çünki dediğin gibi + - belli olmuyor.. bu arada bahçelievlerdeyim ben sen nereye gelceksin..
ben cuma günü sabah çok güzel bi rakam görmüştüm ama sanırım sabah ödemim vardı artı gördüm bugünde bütün gün dışarıdaydk çok güzel gezdik ama kaçamaklarımda çok oldu..
canım form çayın içine 3-4 kayısı at çayı içtikten sonra kayısıları ye bol xsu iç faydasını görürsün
nasıl oldun canım baş ağrın geçtimi..
evet belin bıraz kalın gibi geldi bel egzersizi yap canım..
menü iyi olmuş
Kimse menu yazmayinca bende haftasonu yazilmiyor dedim heralde oyuzden geciktim neyse..
Menum sabahki..bir dilim ekmek kibrit kutusu peynir bir domates bes zeytin iki bardak cay...
Ara yok
Ogle yarim tabak salata bir subardagi ayran..ikibardak cay
Ara yok
Aksam yarim tabak salata iki kasik pilav
Iki bardak cay ...
Merhabaa :) Ben küçük kaldım galiba ama sizlerden destek alacağımı düşünüyorum :114: Ben üniversiteye hazırlanıyorum.67 kiloyum.Kilomdan hiç memnun değilim.Çok gıdım var,göbeğim hamile göbeği gibi basenlerim aldı başını gidiyorDiyet yapmaya karar verdim.Zaten çok fazla yemek yiyen bir insan değilim.Ama bu sefer azimliyim kiloları vercem bikinin içine gircem :129: Sabahları mecburen ekmek arası yemek zorundayım (okula gittiğim için).Öğlen genelde hamurişi oluyor.Yememek istiyorum 'amaaan ye bişey olmaz' tepkileri alıyorum.Siz ne önerirsiniz ne yiyebiliriim?????.Akşam yemeğinde evde pişen herhangi bir yemek yiyorum.Akşamları çikolatadır cipstir çok seven birisiyimdir ama artık YOOOK azimliyim yemiycem akşamdan bir şikayetim yok ama sabah-öğlen için daha çok öğlen için ne yiyebiliriiim ?Çalışmaktan kalan vaktimde yürümeye çalışıyorum bir de 2-3 gecedir mekik çekiyorum.Önerilerinizi bekliyorum... BAŞARACAĞIZ :)
keşkk yedim deyince merak ettim birden gerçi heryerde keşkek yapılıyor..
canım hiç bir fikrim yok bendede öyle oluyordu ama spordan sonraki kiloyu baz almıyoum ben çünki dediğin gibi + - belli olmuyor.. bu arada bahçelievlerdeyim ben sen nereye gelceksin..
ben cuma günü sabah çok güzel bi rakam görmüştüm ama sanırım sabah ödemim vardı artı gördüm bugünde bütün gün dışarıdaydk çok güzel gezdik ama kaçamaklarımda çok oldu..
canım form çayın içine 3-4 kayısı at çayı içtikten sonra kayısıları ye bol xsu iç faydasını görürsün
nasıl oldun canım baş ağrın geçtimi..
evet belin bıraz kalın gibi geldi bel egzersizi yap canım..
menü iyi olmuş
yok afyon bana gore keskek memleketi kemik falan kuruturlar ama hic sevemedim.her turlusunu yedim sevemyiorum keskegi:)
samsunda buğday tavuk tereyağ ile yapıyorla kayınvalidem çok güzel yapar tadını seviyorum ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?