- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
menünü sevmedim aralar neden yok ve cok az canım böyle saglıklı olmaz ama
hosgeldin arkadasım burayı takip ederk bircok bilgiye ulasacagına eminim sen kararlı ol menünü yaz yorumlarda bulunup dogru yanlısı konusuruz
sagol canım iyiyim sen nasılsın bugün pek ugramadın sende,bel egzersizi ne yapsamki canımcım
Ne guzel yurumussun canim masallah o kacamaklar erimistir yurumeylr
Kayinvaliden samsunlu mu benimki de oyle
ana kralice
Merhabaa :) Ben küçük kaldım galiba ama sizlerden destek alacağımı düşünüyorum :114: Ben üniversiteye hazırlanıyorum.67 kiloyum.Kilomdan hiç memnun değilim.Çok gıdım var,göbeğim hamile göbeği gibi basenlerim aldı başını gidiyorDiyet yapmaya karar verdim.Zaten çok fazla yemek yiyen bir insan değilim.Ama bu sefer azimliyim kiloları vercem bikinin içine gircem :129: Sabahları mecburen ekmek arası yemek zorundayım (okula gittiğim için).Öğlen genelde hamurişi oluyor.Yememek istiyorum 'amaaan ye bişey olmaz' tepkileri alıyorum.Siz ne önerirsiniz ne yiyebiliriim?????.Akşam yemeğinde evde pişen herhangi bir yemek yiyorum.Akşamları çikolatadır cipstir çok seven birisiyimdir ama artık YOOOK azimliyim yemiycem akşamdan bir şikayetim yok ama sabah-öğlen için daha çok öğlen için ne yiyebiliriiim ?Çalışmaktan kalan vaktimde yürümeye çalışıyorum bir de 2-3 gecedir mekik çekiyorum.Önerilerinizi bekliyorum... BAŞARACAĞIZ :)
Kizlar gecmisi cok okuyamadim..firsat bulmusken yazayim dedim..hafta sonu ben cok yogun calisiyorum..ders anlatmaktan buraya da yazamadim hic.. Sabah aceleden kahvalti yapamadim..sonra de derslerden yiyemedim..ders aralarinda toplamda bir avuc kadar leblebi yedim yarim litre su ictim..2 gibi yarim tabak kiymali makarna yedim..sonra yine bes on leblebi ve yarim paket eti form limonlu yedim..3 tane oluyor galiba..9bucukta eve geldim..misir unuyla kabak kizarttim ve bir tabak lahana salatasi yedimaksam cok oldu galiba..bir de oglen iki turk kahvesi aksam da bir soda ictim..
ana kralice
canım suyu fazla tüketmeye çalış akşamki o kızartma olmamış çok kalorili olmuş birdahakine dikkat edersin sabah kahvaltısı yapılmadığı zamanlar kaçamaklarda çok oluyor akşamdan kendine ekmek hazırlaya bilirsin hem senin için daha rahat olur..
Evet canım pazartesi itibariyle daha düzene giricem yürüyüşlerle takviye edicem.sali günü eşim almanyaya gidiyor 3 günlüğüne o gelene kadar biraz daha incelicem.3 günde yarım kilo falan veririm diye düşünüyorum kondisyon bisikletinde çalışıcam sabahları ve gündüz yürüyüş yapicam yine.tesekkür canım bilgi için yarın bi deneyeyim hemen sabah suyumu içeyim kalkar kalkmaz
sagol canım uyudum biraz gecti ,moral bozmak yok yola devam canım sende bu hafta rahatsızdın saglık olsun gerisi mühim degil er gec gidecek bu kilolar
canım senin dediğin gibi en ince yerden yaptım ölçümü,evet benim belim kalın sevmiyorum ideal kilom 56 benim insallah o zamana dediğin gibi incecik olur ,canım sagol sende cok azimlisin ilk baslarda cok kacamak yapıyordun ama masaalh diyim son 1 aydır harikasın böyle devam insallah baharda geldi içimiz acıldı yürüyüşlere devam
Selam kızlar ben geldim kimsecikler kalmamış hiç iyi değilim şiddetli ayak ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum ayaklarım çok Üşüyo.kendimi bi türlü toplayamadim
canım senin adet yakınmıydı ikisi bir araya glince belkide böyle oldu.. evet verirsin tabiki sıkı bir diet yapınca güzl verirsin..Evet canım pazartesi itibariyle daha düzene giricem yürüyüşlerle takviye edicem.sali günü eşim almanyaya gidiyor 3 günlüğüne o gelene kadar biraz daha incelicem.3 günde yarım kilo falan veririm diye düşünüyorum kondisyon bisikletinde çalışıcam sabahları ve gündüz yürüyüş yapicam yine.
evet yaa çok iyi geldi değişiklik ldu bize..ğiyi geceler kızlar ancak girebildim telden
seçil gülcan geçmiş olsun kızlar nasıl oldunuz
gülcan ölçülerimiz neredeyse aynı kız
bel 88 göbek deliğinden ölctüm
basende 98 çıkmıştı
zerrin beslenme tarzın yanlış canım bizi dikkate al
sonradan çok zorlanırsın sebze tavuk falan ye
anetam kolay gelsin canım ilknur oh iyi gezmişsin canım
banada gelirsekte kaçamağın kralını yaptım bugün
Okadarani bilin yeter
tamam canım sen kendini tabiki daha iyi tanırsın yeterki bırakma devam et..kızlar benim beslenme tarzım yanlış olabilrir canlarım, ama ben kendimi böyle iyi hissediyorum ne yapim ,acıkırsam tabiki yiyorum ama hani her insan kendi vucud sistemini bilirmişya benimkide öyle sanırım ...birde ben çok iradesizdim, şuan kendimi böyle iradeli görünce mutlu oluyorum ..bir düzene oturturum elbet....
iyim hamd olsun canım yorgunum sadece.. sen nasılsın baklaım bugün gezmelere gidiliyormuş..Nerelerdesiniz napıyosunuz kızlar kimsecikler yok bugün
bizde misafirliğe gidicez birazdan eda kvdede seçil hastaydı nasıl oldun
canım ilknur neslihan gülcan diğer kızlar nasılsınız
Selam kızlar nasılsınız? Ev işi eş çocuk derken giremiyorum pek
Selam kızlar nasılsınız?Topikte hafta sonu sessizligi var.Ben dün eşime yardım ettim pek giremedim.Bugunde yıkım yapıyoruz.
Topikte bu hafta adet yorgunlugu var.Kızlar ben adet olunca agrı cekmemek icin,yada 1-2 saat cekip gecmesi icin.Koca fincan adacayı yada kekik cayı icerim.Hemen gecer.
İlknur canım aydınevler diye bir yer varmış o tarafa gelcez,eşimin izni onaylanırsa.
Neslihan hep ac tartılıyorum.2 gün spordan sonra tartıldım dikkatimi cekti.
Gülcan gecmiş olsun canım.
Ddem ne kacamagı yaptın kız???
Son olarak menümü yazıp eşime yardıma gideyim
sabah 1 kuru incir,yarım litre su
1 dilim ekmek,tereyagda kızarmış 3 dilim peynir,
Öglen yarım paket kremalı bisküvi
Ara 2 erik,2 bardak meyve suyu
aksam 2 kase sehriye corbası,bol salata 1 baget tavuk,2 kasık pilav.
1 saat yürüyüş,35 dk aletler.4 litre su
iyim hamd olsun canım sen nasılsın haftasonu olunca öyle oluyor..
Size selam yazdım canım sonra acikmis bizimkiler sofra kurdum zonra pazara gittik geldim yerleştirdim şimdi oturdum napiyosunuz diye bakiyim dedim
Adet yakın canım ondan sanırım. Sıkı diyet artı sporla belki olabilir canımcanım senin adet yakınmıydı ikisi bir araya glince belkide böyle oldu.. evet verirsin tabiki sıkı bir diet yapınca güzl verirsin..
evet yaa çok iyi geldi değişiklik ldu bize..
tamam canım sen kendini tabiki daha iyi tanırsın yeterki bırakma devam et..
iyim hamd olsun canım yorgunum sadece.. sen nasılsın baklaım bugün gezmelere gidiliyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?