"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

bence jillian yapabilirsin beli çok güzel inceltiyor denedim ve çok memnun kaldım pilates hiç yapmadım ama pilatesde iyi gelebilir bence bıraz geç yazdım ama eşim yanımdaydı başka sayfaya baktım ancak yazabildim.. evet bugün gezmelerdeydim ancak vaktim oldu birde gelince gittim yattım çok yorulmuştum..

hoşgeldin aramıza yürüyüş çok faydalı canım parktaki aletlerde çok işe yarıyor..

Son düzenleme:

canım suyu fazla tüketmeye çalış akşamki o kızartma olmamış çok kalorili olmuş birdahakine dikkat edersin sabah kahvaltısı yapılmadığı zamanlar kaçamaklarda çok oluyor akşamdan kendine ekmek hazırlaya bilirsin hem senin için daha rahat olur..

Sagol canim valla cumartesileri cok yogun ya haklisin ekmek hazirlayabilirim..samsun sali pazarindan galiba..hic bilmiyorum oralari

ana kralice

Selam kızlar ben geldim kimsecikler kalmamış hiç iyi değilim şiddetli ayak ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum ayaklarım çok Üşüyo.kendimi bi türlü toplayamadim

Evet canım pazartesi itibariyle daha düzene giricem yürüyüşlerle takviye edicem.sali günü eşim almanyaya gidiyor 3 günlüğüne o gelene kadar biraz daha incelicem.3 günde yarım kilo falan veririm diye düşünüyorum kondisyon bisikletinde çalışıcam sabahları ve gündüz yürüyüş yapicam yine.

ğiyi geceler kızlar ancak girebildim telden
seçil gülcan geçmiş olsun kızlar nasıl oldunuz
gülcan ölçülerimiz neredeyse aynı kız
bel 88 göbek deliğinden ölctüm
basende 98 çıkmıştı
zerrin beslenme tarzın yanlış canım bizi dikkate al
sonradan çok zorlanırsın sebze tavuk falan ye
anetam kolay gelsin canım ilknur oh iyi gezmişsin canım
banada gelirsekte kaçamağın kralını yaptım bugün
Okadarani bilin yeter

kızlar benim beslenme tarzım yanlış olabilrir canlarım, ama ben kendimi böyle iyi hissediyorum ne yapim ,acıkırsam tabiki yiyorum ama hani her insan kendi vucud sistemini bilirmişya benimkide öyle sanırım ...birde ben çok iradesizdim, şuan kendimi böyle iradeli görünce mutlu oluyorum ..bir düzene oturturum elbet....

iyi günler kızlar haftasonu dolayısıyla benim diyet yalan oldu
yine bide adet oldum karnım çok kötü ağrıyo bu hafta hiç
ümidim yok ama sporumu hiç bırakmadım inşallah salıya
fazla çıkmam

Nerelerdesiniz napıyosunuz kızlar kimsecikler yok bugün
bizde misafirliğe gidicez birazdan eda kvdede seçil hastaydı nasıl oldun
canım ilknur neslihan gülcan diğer kızlar nasılsınız

Selam kızlar ben geldim kimsecikler kalmamış hiç iyi değilim şiddetli ayak ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum ayaklarım çok Üşüyo.kendimi bi türlü toplayamadim

canım senin adet yakınmıydı ikisi bir araya glince belkide böyle oldu.. evet verirsin tabiki sıkı bir diet yapınca güzl verirsin..
evet yaa çok iyi geldi değişiklik ldu bize..
tamam canım sen kendini tabiki daha iyi tanırsın yeterki bırakma devam et..
Nerelerdesiniz napıyosunuz kızlar kimsecikler yok bugün
bizde misafirliğe gidicez birazdan eda kvdede seçil hastaydı nasıl oldun
canım ilknur neslihan gülcan diğer kızlar nasılsınız
iyim hamd olsun canım yorgunum sadece.. sen nasılsın baklaım bugün gezmelere gidiliyormuş..

hayırlı günler kızlar nasılsınız bakalım.. gene kimsecikler yok iki gün var kızlar sakın kaçamak felan yapmayın salıya barı gramda olsa gitsin.. bende sabah sporumu yaptım 40 dakika yürüyüş 50 dakika aletler aletlere geçince nasıl vaktın geçtiğini anlamıyorum iyi oluyor.. sonra eve geldim kahvaltı felan güzel kahvaltı ettim bugün akşam salata yicem..

Selam kızlar nasılsınız?Topikte hafta sonu sessizligi var.Ben dün eşime yardım ettim pek giremedim.Bugunde yıkım yapıyoruz.
Topikte bu hafta adet yorgunlugu var.Kızlar ben adet olunca agrı cekmemek icin,yada 1-2 saat cekip gecmesi icin.Koca fincan adacayı yada kekik cayı icerim.Hemen gecer.
İlknur canım aydınevler diye bir yer varmış o tarafa gelcez,eşimin izni onaylanırsa.
Neslihan hep ac tartılıyorum.2 gün spordan sonra tartıldım dikkatimi cekti.
Gülcan gecmiş olsun canım.
Ddem ne kacamagı yaptın kız???
Son olarak menümü yazıp eşime yardıma gideyim
sabah 1 kuru incir,yarım litre su
1 dilim ekmek,tereyagda kızarmış 3 dilim peynir,
Öglen yarım paket kremalı bisküvi
Ara 2 erik,2 bardak meyve suyu
aksam 2 kase sehriye corbası,bol salata 1 baget tavuk,2 kasık pilav.
1 saat yürüyüş,35 dk aletler.4 litre su

merhaba canım iyim hamd olsun.. aydınevleri bilemiyorum canım nerede neyse hayırlısı olsun bi bakarım neresiymiş diye.. menün iyi olmuş ama o bisküvi hariç..

Adet yakın canım ondan sanırım. Sıkı diyet artı sporla belki olabilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…