"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

iyi yapmışsın bende şimdi yemek yedim bugünü böylece kapatıyorum.. su ve bitki çayı içerim artık

Afiyet olsun canım ben akşam yemeği yemedim kahveyle falan gecistiricem galiba biraz çerez falan.bugun yürüyüş yaptık dondurma yedim feci de tok hissediyorum kendimi.dondurma beni çok tok tutuyor

Adet yakın canım ondan sanırım. Sıkı diyet artı sporla belki olabilir canım

benimde yaklaştı 3 gün kaldı gaiba ondan böyle halsizlik başladı gene bende.. adet geçince iyi olmadan habercisi ağrılar halsızlık vs.. canım sen yarın detoksu yapmıyorsun değilmi

Afiyet olsun canım ben akşam yemeği yemedim kahveyle falan gecistiricem galiba biraz çerez falan.bugun yürüyüş yaptık dondurma yedim feci de tok hissediyorum kendimi.dondurma beni çok tok tutuyor

dün akşam bende yemiştim dondurma felan birden bişeyler oldu bana tatlı krizim tuttu yoksa dietim iyi gidiyordu adet yakınya ondan böyle oldu bu sefer.. benide tok tutuyor birde su içemedimdiya istediğim gibi o dondurma çiğerlerime nasıl iyi geldi anlatamam..

Nerelerdesiniz napıyosunuz kızlar kimsecikler yok bugün
bizde misafirliğe gidicez birazdan eda kvdede seçil hastaydı nasıl oldun
canım ilknur neslihan gülcan diğer kızlar nasılsınız

Saol canım ya akşamları ayaklarım Üşüyo titriyo falan garip oluyo.oh ne güzel gezmelere gidiliyo fazla yeme ha

Kayısım bitmişti evde aldım bugün verdiğin çayı denicem kabızlık için olanı. Tatlı krizinden değilde bizimkiler yerken bende yedim arada bir lazım canım iyi yapmışsın. Bizim adet donemlerimiz cakisiyodu galiba

menüm

sabah
1 buçuk tam b. ekmeği
az bi parça lavaş
bıraz muhlama
bal kaymak
zeytin
beyaz peynir
domates
saltalık
salam
patates kızartması
bu saydıklarımdan azar azar yedim

ara
türk kahvesi

ara
4 kayısı

akşam
salta
3 kaşık pilav
yoğurt

3 litre su yeşilçay formçay

benimde yaklaştı 3 gün kaldı gaiba ondan böyle halsizlik başladı gene bende.. adet geçince iyi olmadan habercisi ağrılar halsızlık vs.. canım sen yarın detoksu yapmıyorsun değilmi

Aynen bende de ya.yapmicam canım salı günü doktora gidicem tahlil için değerlerim sasirmasin.sen yapicak misin detoks

Afiyet olsun listeyi görünce çok yemissin dicektim baktım az az yemissin akşam da hafif olmuş

bende bugün yaptım 4 kayısı attım kupaya birde form çay iyi geliyor suda iç bunu hurmaylada yapabilirsin ben dün bulamadım bulsaydım alacaktım bugün geceye doğru belirti verir vermezse sabah kesin verir..

Afiyet olsun listeyi görünce çok yemissin dicektim baktım az az yemissin akşam da hafif olmuş

aslında akşam pilavı yemicektim bile ama çok canım istedi cuma günü o kadar güzel rakamlar görmüştümki ama iki gündür artıda artı neyse toparlarım herhalde cuma günki sote az da yemiş olsam şişirdi beni dün zaten akşamki kaçamaklı halim beni böyle yaptı ama olsun sporumu yaptım hemde bugün baya bi yapmışım hiç fark etmedim 40 dakika yürüyüş 50 dakika laetler aletlerle yapmak iyi oluyormuş vakit nasıl geçti anlamadım..

bende bugün yaptım 4 kayısı attım kupaya birde form çay iyi geliyor suda iç bunu hurmaylada yapabilirsin ben dün bulamadım bulsaydım alacaktım bugün geceye doğru belirti verir vermezse sabah kesin verir..

Çok fena bişey ya tartida artı çıkıp duruyorum siskinlikten diye kendime moral verdim hep.bugun biraz rahatladım ama tam değil kayısıyı yapıcam .bu hafta kilo veremedim ama artı çıkmasamda yeticek bana

Çok fena bişey ya tartida artı çıkıp duruyorum siskinlikten diye kendime moral verdim hep.bugun biraz rahatladım ama tam değil kayısıyı yapıcam .bu hafta kilo veremedim ama artı çıkmasamda yeticek bana

canım beni biliyorsun geçen hafta pazartesiye kadar o durumdan dolayı o kadar dikkat ettiyim halde kilo veremeiştim neyseki salı eksileri gördümde sevindim.. kabızlık olunca duruyor haliyle ama sonra geçince 4 gün peş peşe eksileri görüyorsun..

nedense hep haftasonu gelince kabızlık başlıyor çok saçma bir durum bence..

Evet garip bişey ya ben 3 gün falandir yaşıyorum bu durumu sinirim bozuldu tam 73 ü gördüm derken hop artilardayim inşallah atlatiriz canım ben çıkıyorum gelirim yine

merhaba arkadaşlar...
piknikten yeni geldim
yedim yedim yedimm..
hemen kızmayın ne yedin deyin..
5 köfte bol salata ve biber közleme
ekmek bile yemedim..içime işledi bu diyet işi benim
salıya1 kala bende asayiş berkemal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…