"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Merhabaa :) ben 2. sınıf üniversite öğrencisiyim aslında 51 kiloyum ve kilom normal ancak malesef bölgesel olarak özellikle basenlerimde problemlerim var ayrıca ailemde genetik olarak şeker hastalığı olduğundan yapım kilo almaya müsait ergenliğimden beri hep dikkat etmek zorunda kaldım yakın zamanda nişanım olduğu için hafif bi diyet eşliğinde pilatesle ve yürüyüşle sıkılaşmaya karar verdim arkadaşlarımda bana bu formları önerdiler gerçekten motivasyon kaynağı olduğunu ve destek sağladığını söylediler ve bende gerçekten heyecanlandım inşallah nişanıma kadar istediğim vücuda sahip olurum bazı kurallar var sanırım biri açıklarsa çok mutlu olurum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sabahki menum...bir dilim ekmek biraz peynir bes zeytin iki bardak cay

ogle ..cig kofte yarim lavas bir bardak ayran ..

Ara ..bir elma .iki bardak cay

aksam bir tabak salata bir bardak ayran ..bol bol su .sabah bir saat yuruyus..biraz oncede iki saat yuruyusten geldim ...

Son düzenleme:

slm ilnurcum..bence sen 71 olacaksın bu hafta..çok iyisin yaa..iradene bayılıyorum

canım afiyet olsun menün çok güzel olmuş.. canım senin iradende iyi baksana bugün kendini ne güzel tutmuşsun inşallah olurum eğer şu şişkinlik giderse olurumda bakalım hayırlısı dün yediklerim şişkinlik yaptı bir kaç gne geçer inşallah..

menü gayet iyi canım..

hoşgeldin bence senin diet yapmana gerek yok sen pilatese devam et sıkılaş..

Bugün yediklerim
Kahvaltı:yumurtalı ekmek, peynir, domates, salatalik
Ara:bir muz
Öğle:1 tabak ıspanak yemeği bir dilim ekmek ve bir kase yoğurt
Ara:2 top dondurma
Ara:çeyrek portakal bir tane çilek
Akşam:bir sigara böreği, 2 kaşık kadar makarna ve bir kase yoğurt beyaz peynir ve naneli bir kaşık menemen ve bir dilim ekmek
Ara:sütlü Nescafe, 3-4 kayısı bir avuç fındık ve yarım kase beyaz leblebi
Az sonra bitki çayı (bugün karışık bir gündü kızlar hatirladiklarim bunlar)

Son düzenleme:

afiyet olsun

Afiyet olsun canım supersin

iyi aksamlar kızlar nasılsınız bugün yogundum carsı pazar gezdim işler vardı onlar hallettik bugün kacamaklı gecti son kacamagımı az önce yaptım yazmıyım ne yediklerimi kötü oldu salıya erirse bari:44:
DİDEM,sen neler yedin kız ah bi tutabilsek kendimizi,evet ölcülerimiz yakınmıs canım benim bel sorunum var
İLKNUR,o jillian ben dayanamıyorum cok zor oluyo canım yapamamki,dondurmalara baslamışsınız SECİLLE ben daha bu yıl yemedim
GÜZELİM,menün güzel olmus canım
SECİL,insallah canım verirsin salıya kadar
HAYALİMSİ,ızgara oldugu için genede masum olmus beslenmen canım
ZERRİ,sen nasıl istiyorsan o zaman canım kendini halsiz hissetmede az ye bakalım bende sıkılıyorum hemencik kurtulmak istiyorum da olmuyor

secilim bana diyetisyenim 2 top dondurma 2 süt hakkı ve 1 meyve hakkına bedel demişti aklındaa bulunsun tatlım,menü güzel

afiyet olsun canım

eveeeeeeeeeeeettt ama bugünde hasta olcam gibi burnum tutmıcak sanırım kızım hastalandı baya ateşli çorba içirdim ateş düşürücü verdim fındığıma uyuyor şimdi..

afiyet olsun canım

eveeeeeeeeeeeettt ama bugünde hasta olcam gibi burnum tutmıcak sanırım kızım hastalandı baya ateşli çorba içirdim ateş düşürücü verdim fındığıma uyuyor şimdi..

ay dondurmadanmı oldu acaba gecmiş olsun uyusunda hemencik iyi olsun inşallah,kızlar kahve yapacam essime gene ugrarım

afiyet olsun canım

Çok geçmiş olsun canım ya havalardan mı acaba neden oldu ki.aman canım kolla ateş bişeye benzemez

ay dondurmadanmı oldu acaba gecmiş olsun uyusunda hemencik iyi olsun inşallah,kızlar kahve yapacam essime gene ugrarım

dün gezmeye gittik ya üzerimizi sıkı giyindik hava kapalı diye sonra dışarı bir çıktık meğersm hava sıcak öyle olunca terledik felan akşamda dondurma yedik üzerine benim fıstığım bugün hasta oldu..

Mikrobik bişey olmasın da canım çabuk atlatir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…