- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
Düşer inşallah canım sende kendine dikkat et fıstığa bakıyorsun seninde iyi olman lazım
Gunaydin kizlar ,bugun annemi birakmak icin koye gidecez ordanda gezmelere ,aksama ancak dôneriz az once tartildim hemende arti olmusum bugun eritmem lazim ..
ILKNUR berra iyimi? Insallah iyilesmistir,opuyorum kizlar sizi
Gunaydin kizlar ,bugun annemi birakmak icin koye gidecez ordanda gezmelere ,aksama ancak dôneriz az once tartildim hemende arti olmusum bugun eritmem lazim ..
ILKNUR berra iyimi? Insallah iyilesmistir,opuyorum kizlar sizi
Günaydın kızlar.bugun dışarıda yurumedim eve geldim işlerimi halledip evde yürücem.saat 11 gibi çıkıp birazda dışarıda yürürüm belki Gülcan ve Beste bende sizin gibi artilardayim neyse bu haftayı artiyla kapatıcam gibi geliyo bana
Ilknur fıstık iyilesti mi biraz nasıl oldu merak ettim
günaydın canlar dün giremedim sabahtan akşama misafir vardı .dün çokkkk yoruldum hiç oturamadım desem yeridir .sabah 8 de yürüyüşe gittim sonra geldim 9da kahvaltı sonra misafir geldi zaten bide market işi pazar alışverişi derken 2,5 saat da öyle yürüdüm nerdeyse öğlen yemeğim akşama yakın oldu
benim kaçamak olarak sayacağım tek şey 1 kutu meyve suyuabi kalorisi 390 içtim çünkü içim yanmıştı dışarı çookk sıcaktıı akşam 8de de 2 tane lahmacun ama küçüklerdi anlamadım yani neden artı çıktım neyse yarın bakcaz artık benden bu kadarrr
günaydın kızlar
bende birdaha pazar olsun istemiyorum. aynen bende dün mangal yaptık arkadaşlarla yedik içtik sabah + çıktım akşamda geç döndük eve bu gün ayran detoksunuda hazırlayamadımakşam haşlanacakları hazırlayıp salı yapacağım ben eğer dayanırsam çarşambada devam edeceğim.
bu gün klasik kahvaltımı yaptım gün boyu akşamda dahil sadece çorba içmeyi düşünüyorum bakalım yarın sabaha içimizdeki fazlalıkları nasıl boşaltacağız
benim çok ümidim yok(
amin inşallah canım bakarım daha kötü olursa hemen doktora çok sağol..
günaydın canım bence sen akşama mercimek detoksunu yap ama ekmeksiz olmazmı
ilknurcum kaç yaşında bilmiyorum kızın çok geçmiş olsun canım. ateşe banyo birebir banyodan çıkarken bi tasa sirkeli su yap kapasından aşa dök son bu suyla kalsın kurula ateş için çok iyidir. bi de bilmiyorum aromatik yağlar kullanmanı tavsiye ederim okaliptus yada lavanta yağı ateş düşürür. bileklerine ve hatta ayak tabanlarına sürebilirsin. öksürüğü varsa okaliptus yağı göğsüne sür yatırırken yanlız terletebilir kontrol et değiştir mutlaka terlerse. ateşliyken ter atmak çok rahatlatır. ama kalkınca muhakkak terle çıkan toksinleri uzaklaştırmak için yine bi küçük sudan geçirip sirkeli suyuda döküp kurula pamuk gibi olur.
bunlar benim yöntemim tabi denenmiş etkilidir. denemeni tavsiye ederim.ben kızıma az da olsa verdim ama oğluma hiç ilaç vermeden büyüttüm geleneksel tıptan mutlaka herkes faydalanmalı diye düşünüyorum.neyse çok uzattım sağlıkla kal canım.acil şifalar
sıkıldım ondan yaaa bay geldi. çorba yapsam olmazmı. habu arada içtiğin yeşil çaydan kızınada içir bence iyi gelir
Kızlar daha yürüyüş yapamadım ben ya anca evi topladım çamaşır makinesini çalıştırdım kahvaltı yaptım yemeğim ocakta pisiyor.be n şu an yatistayim ama kalkıp bur yarım saatte olsa yürüyüş yapmak istiyorum
Ilmnur Berra nın iyi olmasına çok sevindim çok geçmiş olsun tekrar.detoks işe yaricaktir sende yarına hafiflersin baya.
Neslihan bende artılardayım canım yarına geçeceğini hiç sanmıyorum bugün biraz sporla bir kısmını da olsa atmak istiyorum benimde detoks kaldı canım artık önümüzdeki hafta yaparım
yaparsın canım zaten kahvaltıdan iki saat sonra egzersiz yapın diyorlar daha iyiymiş.. canım sende akşam ton balıklı salata yesen ertesi üne fazlalıklar gider tecrübeyle sabit.. sağolasın canım benim.. bende artdayım ama dünki kadar değil yarına sanırım inşallah gider bu + lar..
Bu akşam annem geliyor 3-4 gün bizde kalacak yarın da babam gelicek.yemek duzenimi bozmamaya çalışıcam daha çok spora ağırlık vericem bu hafta.bu akşam deneyemem ama sonrasında denicem ama ton balıklı salatayı akşama ıspanak ve taze fasulye yemeyi düşünüyorum yoğurtla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?