"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

İlknur canım gecmiş olsun berracıga.Nasıl oldu?Dedigim yer maltepedeymiş....
Kızlar bu hafta kabızlık,şişlik,yemek yeme cogumuz + mıyız ki????Yarın 1.kim bakalım?Bugun ben bütün gün dısarıdayım.

şimdi daha iyi canım yatırdım meyve verdim onu yiyor.. bize uzak canım yakın olaydı görüşürdük neyse kısmet.. evet yaa herkesde bu hafta kaçamaklarda oldu felan fiştan derken şişkinlik kabızlık yarına geçer belki sen yapıyormusun detoksu..

amin teşekkürler canım.. allah zihin açıklığı versin tatlım..

canım yediklerinden artı çıkmışsın şişkinlikte olunca ikisi bir arada feci olmuştur baya yemişsin cancazım..

evet canım dün gezmeye gittik etimesguta dayımın kızı vardı onlara gittik dün karnım çok ağrıyodu ya adet oldum
kaçamak bol canım genelde abur cubur cips çekirdek puding mısır patlatması falann filan işte
dondurma yemedim daha bu sene sizlere afiyet olsun

iyi günler kızlar nasılsınız bakalım bugün bende işlerimi bitirdim geçtim bilgisayar başına hepinize mutlu haftalar diliyorum

iyi günler kızlar nasılsınız bakalım bugün bende işlerimi bitirdim geçtim bilgisayar başına hepinize mutlu haftalar diliyorum

iyim hamd olsun canım sen nasılsın.. bende bıraz toparladım ortalığı ama bırazdan devam edicem canım hiç birşey yapmak istemiyor..

amin teşekkürler canım.. allah zihin açıklığı versin tatlım..

canım yediklerinden artı çıkmışsın şişkinlikte olunca ikisi bir arada feci olmuştur baya yemişsin cancazım..

Evet ilknur cok cok feci cıktı hemde tartıda sonuc.Yarın ne olcak bakalım??Hafif yesem esime yardımcı olamıcaktım.Cok yedim tartıda + cıktım.Ayy ne olcak benim bu halim.Kv gitmeden 1 ay evde durmak istiyorum.Düzenimi öyle saglayabilcem....
Ayrancılar bakalım sizde sonuc ne olcak?

ben sabahı biraz kaçırdım çünkü çok erken kalktım ve 2 defa az az yemiş oldum ama olsun yinede başladım yoksa başlayamayacaktım ha bugün ha yarın derken 1 kilo bile olsa kardır canımcımmmmm

benim ekmeğide sabha eşim götürmüş mecburen tost ekmeğile tost yaptım iki tane ama saat 10 da kahvaltım bitmişti 12 de başladım detoksa olsun canım sabah o kadar önemli değil sen buna devam et ne verirsek kardır..

sen yapmıyormusun detoksu..

eda bu sabah herkes ++da canım yarına pek hayırlı sonuç olmayacak gibi ben detoksu yarın yapacam dün akşam geç geldik hazırlık yapamadım
bu akşam hazırlıcam bu günde çorba ve hafif şeylerle geçireyim bende ++ çıktım yarın görürsem ++ çok bozulurum daha başındayım hemen ++ geçmek beni çok moralsizleştirir napacaz bakalım

Bilmiyorum neslihancım valla.Haftalardır su bogazımıza bir sahip cıkamadık.Benim diyetisyen bu hafta gelcekmiş,yardım almalıyım artık.Ölcümlerimi yaptırayım.
Moral bozmak yok,yaptıgımız hatalardan ders cıkarmak var.Ben bunu yapamıyorum.Düzenim olmadıgı icin.Cumaya kadar eksilerdeydim,bugun +++++ lardayım.Anlamıyorum bu işi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…