İlknur canım gecmiş olsun berracıga.Nasıl oldu?Dedigim yer maltepedeymiş....
Kızlar bu hafta kabızlık,şişlik,yemek yeme cogumuz + mıyız ki????Yarın 1.kim bakalım?Bugun ben bütün gün dısarıdayım.
amin teşekkürler canım.. allah zihin açıklığı versin tatlım..ilknurcumm çokkk geçmiş olsun..kızın hasta sanırım acil şifalr dilerim..
kızlar merhabalar..bugün ancak şimdi girebildim..derslerim çok yoğun bugün..
sabah klasik kahvaltımı yaptım....öğle yemeğinde dikkat edersem yarın benden mutlusu yokk16:
Tünaydın kızlar nasılsınız?Dünkü menümü yazayım.Bastan söyliyeyim bir felaket
Aksam cok yoruldugumuz icin son aksamı annemde yedik.Neyse uzatmadan menüye geceyim.Cezam tartıda + olmak.
Sabah 1 haslanmış yumurta,2 dilim ekmek,5 zeytin,4 dilim peynir
Bir avuc cekirdek.
6 dilim ekmek,1 tabak patates kızartma
(üstüne 2.5 saat duvar yıkma)
aksam 3 baklava dilimi kadar börek,3 dilim peynir,3 kase bol eksili salata,1 dilim sucuk.
4 litre su.
Veeeee bugun tartıda + cıktım.Duvar yıkmaktan dolayı ellerim,ayaklarım siş.Şislikten mi,yediklerimden mi bilmiyorum.
Unuttum kızlar 1 türk kahvesi ictim.
evet canım dün gezmeye gittik etimesguta dayımın kızı vardı onlara gittik dün karnım çok ağrıyodu ya adet oldumcanım senin adet yakınmıydı ikisi bir araya glince belkide böyle oldu.. evet verirsin tabiki sıkı bir diet yapınca güzl verirsin..
evet yaa çok iyi geldi değişiklik ldu bize..
tamam canım sen kendini tabiki daha iyi tanırsın yeterki bırakma devam et..
iyim hamd olsun canım yorgunum sadece.. sen nasılsın baklaım bugün gezmelere gidiliyormuş..
kaçamak bol canım genelde abur cubur cips çekirdek puding mısır patlatması falann filan işteSelam kızlar nasılsınız?Topikte hafta sonu sessizligi var.Ben dün eşime yardım ettim pek giremedim.Bugunde yıkım yapıyoruz.
Topikte bu hafta adet yorgunlugu var.Kızlar ben adet olunca agrı cekmemek icin,yada 1-2 saat cekip gecmesi icin.Koca fincan adacayı yada kekik cayı icerim.Hemen gecer.
İlknur canım aydınevler diye bir yer varmış o tarafa gelcez,eşimin izni onaylanırsa.
Neslihan hep ac tartılıyorum.2 gün spordan sonra tartıldım dikkatimi cekti.
Gülcan gecmiş olsun canım.
Ddem ne kacamagı yaptın kız???
Son olarak menümü yazıp eşime yardıma gideyim
sabah 1 kuru incir,yarım litre su
1 dilim ekmek,tereyagda kızarmış 3 dilim peynir,
Öglen yarım paket kremalı bisküvi
Ara 2 erik,2 bardak meyve suyu
aksam 2 kase sehriye corbası,bol salata 1 baget tavuk,2 kasık pilav.
1 saat yürüyüş,35 dk aletler.4 litre su
dondurma yemedim daha bu sene sizlere afiyet olsundün akşam bende yemiştim dondurma felan birden bişeyler oldu bana tatlı krizim tuttu yoksa dietim iyi gidiyordu adet yakınya ondan böyle oldu bu sefer.. benide tok tutuyor birde su içemedimdiya istediğim gibi o dondurma çiğerlerime nasıl iyi geldi anlatamam..
rakam yazmak yoktu canım sürprizevet var iki gündür cuma günü sabahki gibi değilim cuma günü 71.800 görmüştüm
tutamadım işte yine cezasını çekiyorum tartıdaiyi aksamlar kızlar nasılsınız bugün yogundum carsı pazar gezdim işler vardı onlar hallettik bugün kacamaklı gecti son kacamagımı az önce yaptım yazmıyım ne yediklerimi kötü oldu salıya erirse bari:44:
DİDEM,sen neler yedin kız ah bi tutabilsek kendimizi,evet ölcülerimiz yakınmıs canım benim bel sorunum var
İLKNUR,o jillian ben dayanamıyorum cok zor oluyo canım yapamamki,dondurmalara baslamışsınız SECİLLE ben daha bu yıl yemedim
GÜZELİM,menün güzel olmus canım
SECİL,insallah canım verirsin salıya kadar
HAYALİMSİ,ızgara oldugu için genede masum olmus beslenmen canım
ZERRİ,sen nasıl istiyorsan o zaman canım kendini halsiz hissetmede az ye bakalım bende sıkılıyorum hemencik kurtulmak istiyorum da olmuyor
geçmiş olsun canımafiyet olsun canım
eveeeeeeeeeeeettt ama bugünde hasta olcam gibi burnum tutmıcak sanırım kızım hastalandı baya ateşli çorba içirdim ateş düşürücü verdim fındığıma uyuyor şimdi..
Gunaydin kizlar ,bugun annemi birakmak icin koye gidecez ordanda gezmelere ,aksama ancak dôneriz az once tartildim hemende arti olmusum bugun eritmem lazim ..
ILKNUR berra iyimi? Insallah iyilesmistir,opuyorum kizlar sizi
iyi gezmeler canım
evet canım dün gezmeye gittik etimesguta dayımın kızı vardı onlara gittik dün karnım çok ağrıyodu ya adet oldum
kaçamak bol canım genelde abur cubur cips çekirdek puding mısır patlatması falann filan işte
dondurma yemedim daha bu sene sizlere afiyet olsun
canım o rakamda değilimki ama ondan yazdım o gün onu gördüm ertesi gün artılar hemde nasıl b, görseydin sanki kaçamak yaptımda ondan oldu aslında öyle kaçamağımda yoktu birden şiştim inşallah bugün toparlarım.. yani hep birlikte toparlarız..rakam yazmak yoktu canım sürpriz
tutamadım işte yine cezasını çekiyorum tartıda
geçmiş olsun canım
iyi gezmeler canım
iyi günler kızlar nasılsınız bakalım bugün bende işlerimi bitirdim geçtim bilgisayar başına hepinize mutlu haftalar diliyorum
senin çok kaçamak yaptığını görmedim canım şişliktir o üzülme adet olunca inerevet canım dün gezmeye gittik etimesguta dayımın kızı vardı onlara gittik dün karnım çok ağrıyodu ya adet oldum
kaçamak bol canım genelde abur cubur cips çekirdek puding mısır patlatması falann filan işte
dondurma yemedim daha bu sene sizlere afiyet olsun
canım o rakamda değilimki ama ondan yazdım o gün onu gördüm ertesi gün artılar hemde nasıl b, görseydin sanki kaçamak yaptımda ondan oldu aslında öyle kaçamağımda yoktu birden şiştim inşallah bugün toparlarım.. yani hep birlikte toparlarız..
taksamda bişey değişmiyo canım ama kaçamağı çok fazla yaptım böyle olmamalıydı biraz zayıflayınca hemen kendimden geçiyoum olmuyo böyle yadidem regel oldunya belkide yarın bu yüzden artı çıkabilirsin fazla takma tamam..
iyiyim canım çok şükür bende bugün bi tuhafım ya benimde canım bişey yapmak istemiyo işlerim bitti ama böyle oldum oğlumun kahvaltısını yaptırıcam dahaiyim hamd olsun canım sen nasılsın.. bende bıraz toparladım ortalığı ama bırazdan devam edicem canım hiç birşey yapmak istemiyor..
senin çok kaçamak yaptığını görmedim canım şişliktir o üzülme adet olunca iner
taksamda bişey değişmiyo canım ama kaçamağı çok fazla yaptım böyle olmamalıydı biraz zayıflayınca hemen kendimden geçiyoum olmuyo böyle ya
iyiyim canım çok şükür bende bugün bi tuhafım ya benimde canım bişey yapmak istemiyo işlerim bitti ama böyle oldum oğlumun kahvaltısını yaptırıcam daha
cumartesi günü dışarı gittik yaa o zaman feci şeyler yeöiştim yani ç,kolata felan bugün bıraz bıraz toparladım.. bu haftayı daha sıkı tutalım yaza az kaldı ramazana az kaldı ramazana kadar hedeflediğimiz kilolara gelmeliyiz bu ayın 30 unda 3 aylara giriyoruz..
kızlar detoksu ben hariç kimse yapmıyormu??
bende başladım canımmm yanındayımmm
iyi yaa sevindim bakaılm yarın neler olacak detoksdaşım
amin teşekkürler canım.. allah zihin açıklığı versin tatlım..
canım yediklerinden artı çıkmışsın şişkinlikte olunca ikisi bir arada feci olmuştur baya yemişsin cancazım..
ben sabahı biraz kaçırdım çünkü çok erken kalktım ve 2 defa az az yemiş oldum ama olsun yinede başladım yoksa başlayamayacaktım ha bugün ha yarın derken 1 kilo bile olsa kardır canımcımmmmm
Evet ilknur cok cok feci cıktı hemde tartıda sonuc.Yarın ne olcak bakalım??Hafif yesem esime yardımcı olamıcaktım.Cok yedim tartıda + cıktım.Ayy ne olcak benim bu halim.Kv gitmeden 1 ay evde durmak istiyorum.Düzenimi öyle saglayabilcem....
Ayrancılar bakalım sizde sonuc ne olcak?
Evet ilknur cok cok feci cıktı hemde tartıda sonuc.Yarın ne olcak bakalım??Hafif yesem esime yardımcı olamıcaktım.Cok yedim tartıda + cıktım.Ayy ne olcak benim bu halim.Kv gitmeden 1 ay evde durmak istiyorum.Düzenimi öyle saglayabilcem....
Ayrancılar bakalım sizde sonuc ne olcak?
sen yapmıyormusun detoksu..
eda bu sabah herkes ++da canım yarına pek hayırlı sonuç olmayacak gibi ben detoksu yarın yapacam dün akşam geç geldik hazırlık yapamadım
bu akşam hazırlıcam bu günde çorba ve hafif şeylerle geçireyim bende ++ çıktım yarın görürsem ++ çok bozulurum daha başındayım hemen ++ geçmek beni çok moralsizleştirir napacaz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?