- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
Yok canım yapmıyorum.Annemin malzemelerinden denedim o gün.Ayran nohut gitmiyor,yiyemedim.Zehirlendigimizden beri nohutu agzıma koymadım.O gün yedim zorla.Kokuyor bana....Detoks umudumda tükendi.
ben sana demiştim y a nohutun yerine buğday da olur diye hem buğday daha da güzel olur.. benim damak tadıma uygun bu detoks..
ben çıktım kızlar sonra gene görüşürüz..
Bilmiyorum neslihancım valla.Haftalardır su bogazımıza bir sahip cıkamadık.Benim diyetisyen bu hafta gelcekmiş,yardım almalıyım artık.Ölcümlerimi yaptırayım.
Moral bozmak yok,yaptıgımız hatalardan ders cıkarmak var.Ben bunu yapamıyorum.Düzenim olmadıgı icin.Cumaya kadar eksilerdeydim,bugun +++++ lardayım.Anlamıyorum bu işi...
çok üşüyorum boynumun arkasınada ağrı girdi midem bulanıyo
çamaşır suyu çarptı sanırım çok fenayım
Temiz hava al Yoğurt ye canım çok kotuysen birini yanına çağır doktora görün çok geçmiş olsun.cqmasir suyu çok fena yapar bilirim
kızlar kullanmayın şu çamaşır suyunu kireç çözücüyü ne olur bi araştırın çok zararlılar alternatifleri de var doğa anada herşey mevcut kendinize dikkat edin geçen biriniz daha çamaşırsuyundan fena oldunuz allah korusun bişi olacak
Menüm
sabah 3 dilim tb.ekmege peynirli,domatesli tost.
Aksam 1 tabak kıymalı makarna 1 bardak ayran
1 türk kahvesi.
Saat 8 gibi elma portakal yerim.
2 bardak su ictim şimdiye kadar.2 litreye tamamlarım.Bitki cayıda icerim.
bende utancımdan diyetisyen randevumu iptal ettim ne yüzle çıkacam kadının karşısına. yanlız ben şu anki beslenmemle eskiden olsa haftada en az 1 kilo verirdim. şimdi yaş itibari ile tık yok siz gençsiniz siz siz olun asla biriktirmeyin şu kiloları sonra gitmek bilmiyor.ben çok yediğimi düşünmüyorum sadece pazar günleri 2 ana öğün öle çooook abartmıyorumda ama bakın sonuç bu ++ kendime kızıyom artık
ara öğün yok onun dışında
sağolun kızlar yoğurt yedim iyi geldi sonrada misafir geldi kek kısır yaptım çayla birlikte bugün dikkat edicektim ama bugünde yalan oldu artık yarından itibaren dikkat edicem inşallah misafirin yanında bende yedim tamda öğle yemeği saatindeydi ama yapana kadar geçti zaman
bugünüde böyle kapattık malesef ama durmak yok
akşam bisiklet sürücem sürebildiğim kadar 35-40-45-50 kaç dakika sürebilirsem inşallah sürebilirim kızlar ya hep böyle oluyo
tam hedefe yaklaşıcam zaman geri bırakıyorum ipin ucunu çok kötü oluyo sonuç ggeri
başa dönüyorum kilo almış oluyorumve çok moralim bozuluyo bu yüzden
hep aynı şey bugün düşünüp düşünüp canım çok sıkıldı ben istemiyorum öyle olmasını ama kendiliğinden oluyo işte
bide bakmışım yiyorum yani ama neden bilmiyorum kendime hakimde olamıyorum farkında olmadan yiyorum
hep aynı şey hep aynı moralim çok bozuk
günaydın fıstıklar geç yenen kaçamaklar ertes gün artı olarak çıkıyor bugün detoksu yapıcam bakalım yarın neler olacak.
kızlar kızım bugün daha iyi allahın iznyle dün uyanınce hemen ılık suda yıkadım yavrumun gözü açıldı sonra ilaçlar felan bugün daha iyi hafiif ateşi var okula göndermedim çok teşekkürederim allahım cümlesinin içleri sırada bizlerin evlatlarına sağlık versin canlar..
Sen yaslı mısın?Sende gencsin....
Yas kac daha?
Bende kendime cok kızıyorum.Ben mecburiyetten yiyorum.yemiyorum basım dönüyor.Yiyorum kg alıyorum.Kv işim cok zor!!!!!!
cok geçmiş olsun meleğine..
valla çok dikkatlisin yediklerin konusunda ben de bugün biraz kaçırdım..
ama yarın tekrar başlıcam dikkat etmeye:) dün yazamadım aklım sizde kaldı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?