"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Yok canım yapmıyorum.Annemin malzemelerinden denedim o gün.Ayran nohut gitmiyor,yiyemedim.Zehirlendigimizden beri nohutu agzıma koymadım.O gün yedim zorla.Kokuyor bana....Detoks umudumda tükendi.

ben sana demiştim y a nohutun yerine buğday da olur diye hem buğday daha da güzel olur.. benim damak tadıma uygun bu detoks..

Kızlar bende cıkıyorum.Cekim yapılacak merkeze geldim,kaydımı yaptırayım.Birazdan girerim yine.

bende utancımdan diyetisyen randevumu iptal ettim ne yüzle çıkacam kadının karşısına. yanlız ben şu anki beslenmemle eskiden olsa haftada en az 1 kilo verirdim. şimdi yaş itibari ile tık yok siz gençsiniz siz siz olun asla biriktirmeyin şu kiloları sonra gitmek bilmiyor.ben çok yediğimi düşünmüyorum sadece pazar günleri 2 ana öğün öle çooook abartmıyorumda ama bakın sonuç bu ++ kendime kızıyom artık

çok üşüyorum boynumun arkasınada ağrı girdi midem bulanıyo

Son düzenleme:
çamaşır suyu çarptı sanırım çok fenayım

kızlar kullanmayın şu çamaşır suyunu kireç çözücüyü ne olur bi araştırın çok zararlılar alternatifleri de var doğa anada herşey mevcut kendinize dikkat edin geçen biriniz daha çamaşırsuyundan fena oldunuz allah korusun bişi olacak

Menüm
sabah 3 dilim tb.ekmege peynirli,domatesli tost.
Aksam 1 tabak kıymalı makarna 1 bardak ayran
1 türk kahvesi.
Saat 8 gibi elma portakal yerim.
2 bardak su ictim şimdiye kadar.2 litreye tamamlarım.Bitki cayıda icerim.

Temiz hava al Yoğurt ye canım çok kotuysen birini yanına çağır doktora görün çok geçmiş olsun.cqmasir suyu çok fena yapar bilirim

sağolun kızlar yoğurt yedim iyi geldi sonrada misafir geldi kek kısır yaptım çayla birlikte bugün dikkat edicektim ama bugünde yalan oldu artık yarından itibaren dikkat edicem inşallah misafirin yanında bende yedim tamda öğle yemeği saatindeydi ama yapana kadar geçti zaman
bugünüde böyle kapattık malesef ama durmak yok
akşam bisiklet sürücem sürebildiğim kadar 35-40-45-50 kaç dakika sürebilirsem inşallah sürebilirim kızlar ya hep böyle oluyo
tam hedefe yaklaşıcam zaman geri bırakıyorum ipin ucunu çok kötü oluyo sonuç ggeri
başa dönüyorum kilo almış oluyorumve çok moralim bozuluyo bu yüzden
hep aynı şey bugün düşünüp düşünüp canım çok sıkıldı ben istemiyorum öyle olmasını ama kendiliğinden oluyo işte
bide bakmışım yiyorum yani ama neden bilmiyorum kendime hakimde olamıyorum farkında olmadan yiyorum
hep aynı şey hep aynı moralim çok bozuk

Menüm
sabah 3 dilim tb.ekmege peynirli,domatesli tost.
Aksam 1 tabak kıymalı makarna 1 bardak ayran
1 türk kahvesi.
Saat 8 gibi elma portakal yerim.
2 bardak su ictim şimdiye kadar.2 litreye tamamlarım.Bitki cayıda icerim.

ara öğün yok onun dışında

Sen yaslı mısın?Sende gencsin....
Yas kac daha?
Bende kendime cok kızıyorum.Ben mecburiyetten yiyorum.yemiyorum basım dönüyor.Yiyorum kg alıyorum.Kv işim cok zor!!!!!!

ara öğün yok onun dışında

İyi olmana cok sevindim.Cok gec uyandım.Bugun 12'de cıktım evden 4 'te geldim.Dısarda oldugumdan ara yok.16:30'da yemek yedim.Bugun cekim merkezinde beklerken bende aynı seyi düşünüp moralimi bozdum.O kadar kg verdin,su kadarını veremiyorsun diye

Son düzenleme:

cok geçmiş olsun meleğine..
valla çok dikkatlisin yediklerin konusunda ben de bugün biraz kaçırdım..
ama yarın tekrar başlıcam dikkat etmeye:) dün yazamadım aklım sizde kaldı:)

menüm..Sabahki..bir dilim ekmek ustune cok az krem peynir bir bardak cay..

Ogle bir tabak salata bir bardak ayran..
Ara ..bir avuc leblebi

Aksam bol roka maydonoz bir kucuk lokum .bir bardak cay...

Son düzenleme:
BUGÜN NİYE KİMSE YOK HAFTA İÇİ ÇOK ACAYİP ACABA BENİM GİBİ HERKES KAÇAMAK YAPTIDA ONDANMI GİRMİYOKİ
şaşırdım 50 dk bisiklet sürdüm şimdi yeşilçayımı içiyorum ardındanda 2 yk yoğurt yicem okadar inşallah yediklerim yarına kadar erir hiç sanmıyorum ama

Sen yaslı mısın?Sende gencsin....
Yas kac daha?
Bende kendime cok kızıyorum.Ben mecburiyetten yiyorum.yemiyorum basım dönüyor.Yiyorum kg alıyorum.Kv işim cok zor!!!!!!

Canim benim yarin sekizinci gunum ..bakalim listede kac kilo vermis olucam ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
cok geçmiş olsun meleğine..
valla çok dikkatlisin yediklerin konusunda ben de bugün biraz kaçırdım..
ama yarın tekrar başlıcam dikkat etmeye:) dün yazamadım aklım sizde kaldı:)

sağolasın canım evet dikkatliyim dikkat etmeyince kilo gitmiyor hedefe gelne kadar devam.. kaçamak olsada öneli olan devam etmek yoksa hiç kilo verilmez dahda alınır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…