- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
çamaşır suyu çarptı sanırım çok fenayım
çok üşüyorum boynumun arkasınada ağrı girdi midem bulanıyo
canım iyi olmana sevindim bununla geçmiş olsun ama şu çamaşır suyunu fazla kullanmayın zaten bi işe yaramıyormuş mikropları götürmüyormuş sadece beyazlatma etkisi varmış araştırmada bunlar çıkmış ortaya geçen okumuştum bir yerde zararlı.. didem güzelim bakın moralinizi bozmayın kzlar hedef kiloya yaklaştıkca kilo vermede duruyor veya az veriliyor sıkıntı yapmayın bu hafta dahada dikkat edersiniz geçer siz böyle sıkıntı yaptıkca kiloları stres yapıp üstüne kilo alıyorsunuz biraz daha rahat olun yapmayın böyle er geç gidecek yeterki dikkat edin..sağolun kızlar yoğurt yedim iyi geldi sonrada misafir geldi kek kısır yaptım çayla birlikte bugün dikkat edicektim ama bugünde yalan oldu artık yarından itibaren dikkat edicem inşallah misafirin yanında bende yedim tamda öğle yemeği saatindeydi ama yapana kadar geçti zaman
bugünüde böyle kapattık malesef ama durmak yok
akşam bisiklet sürücem sürebildiğim kadar 35-40-45-50 kaç dakika sürebilirsem inşallah sürebilirim kızlar ya hep böyle oluyo
tam hedefe yaklaşıcam zaman geri bırakıyorum ipin ucunu çok kötü oluyo sonuç ggeri
başa dönüyorum kilo almış oluyorumve çok moralim bozuluyo bu yüzden
hep aynı şey bugün düşünüp düşünüp canım çok sıkıldı ben istemiyorum öyle olmasını ama kendiliğinden oluyo işte
bide bakmışım yiyorum yani ama neden bilmiyorum kendime hakimde olamıyorum farkında olmadan yiyorum
hep aynı şey hep aynı moralim çok bozuk
İyi olmana cok sevindim.Cok gec uyandım.Bugun 12'de cıktım evden 4 'te geldim.Dısarda oldugumdan ara yok.16:30'da yemek yedim.Bugun cekim merkezinde beklerken bende aynı seyi düşünüp moralimi bozdum.O kadar kg verdin,su kadarını veremiyorsun diye
Menüm
sabah 3 dilim tb.ekmege peynirli,domatesli tost.
Aksam 1 tabak kıymalı makarna 1 bardak ayran
1 türk kahvesi.
Saat 8 gibi elma portakal yerim.
2 bardak su ictim şimdiye kadar.2 litreye tamamlarım.Bitki cayıda icerim.
menüm..Sabahki..bir dilim ekmek ustune cok az krem peynir bir bardak cay..
Ogle bir tabak salata bir bardak ayran..
Ara ..bir avuc leblebi
Aksam bol roka maydonoz bir kucuk lokum .bir bardak cay...
canım iyi olmana sevindim bununla geçmiş olsun ama şu çamaşır suyunu fazla kullanmayın zaten bi işe yaramıyormuş mikropları götürmüyormuş sadece beyazlatma etkisi varmış araştırmada bunlar çıkmış ortaya geçen okumuştum bir yerde zararlı.. didem güzelim bakın moralinizi bozmayın kzlar hedef kiloya yaklaştıkca kilo vermede duruyor veya az veriliyor sıkıntı yapmayın bu hafta dahada dikkat edersiniz geçer siz böyle sıkıntı yaptıkca kiloları stres yapıp üstüne kilo alıyorsunuz biraz daha rahat olun yapmayın böyle er geç gidecek yeterki dikkat edin..
Canim benim yarin sekizinci gunum ..bakalim listede kac kilo vermis olucam ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben cok stres yapıyorum bu ara.Düzenimin olmaması en büyük faktörüm...17 kg ver gel bu kg takıl.Hafta ici 6'yı gördüm.Bugun ++++++ lardayım.1 ay evde dursam güzel kg verecegim.Düzenim olacak.O kadar spor yapıyorum,yürüyüşler.Son 2 günde ne oluyorsa oluyor.Sinir oluyorum kendimeeeeee!!!!!!!!!!
iyi akşamlar kızlar benim menü yazacak yüzüm yok
sabah normal kahvaltımı yapmıştım ne güzel
sonrası hüsran misafir geldi kek kısır yedim
sonrada 50 dk bisiklet sürdüm yeşilçay yoğurt çilek yedim
boynumun arkası çok ağrıyo
Kizzzzzlarrrrr burdayım bugun hiç fırsatım olmadı is yerinde aksam geldim yemegim yoktu onu yaptım yarın arkadaşımin doğum günü isyerine bi tatlı yaptım dün süt almıştım annemlerde yarısını yoğurt yapmıştım yarısını çocuklara sutlac yapiyim dedim onuda dün dolaba kaynatmafan koymuştum nasıl olsa sutlac yapucam diye tüm malzemeri kattım karıştırırken süt kesildi nasıl canım sıkıldı akşam akşamneyse kafanızı sisirdim kısacası çok yoruldum
ILKNUR çık geçmiş olsun kuzucuga şimdi nasıl iyi mi ?
Didem stres yapma bence ne güzel hedefe çok tanınsın zaten
Eda geldim canım yukarıda yazdım canım akşam eve geldim mutfağa bi girdim daha yeni oturdum ayaklarım zonkluyo menüyü hiç yazmiyim ya abuk sabuk bişey oldu
Geçmişi tam okuyamadım
Ben cok stres yapıyorum bu ara.Düzenimin olmaması en büyük faktörüm...17 kg ver gel bu kg takıl.Hafta ici 6'yı gördüm.Bugun ++++++ lardayım.1 ay evde dursam güzel kg verecegim.Düzenim olacak.O kadar spor yapıyorum,yürüyüşler.Son 2 günde ne oluyorsa oluyor.Sinir oluyorum kendimeeeeee!!!!!!!!!!
Hosgeldin canım.Merak ettim senii....
Cok yorulmussun.Calışıp sonra mutfak epey yoruyor.
Kacamak var herhalde.Menü yazılmadıgına göre.
Ahhhh eda su hafta sonları var ya aynen bende de ole onun devamı olarak pazartesi de kötü geciyor
ben her cuma güzel rakamlar görüyorum pazartesi husran
çok doğru bunu okumuştm geçen..Zayıflamak için strese giren kadınların strese bağlı olarak kilo aldıklarını bildirildi. Uzmanlar, stresin merkezi yağ depolama sistemini harekete geçirerek, cortisol hormonu salgılanmasını körüklediği ve bunun da kilo almaya yol açtığını söyledi. Uzmanlar, stresi, organizmanın bedensel ve ruhsal sınırlarının zorlanmasında oluşan bir durum olarak tanımlıyor ve bir tehdit yada zorlanma ile karşılaşan bireyin, bununla başa çıkamayacağı düşüncesi ile strese girdiğine dikkat çekiyor. NEDENLERİ, BELİRTİLERİ VE TETİKLEYİCİLERİ Uzmanlar, stresin, bireyle fiziksel olarak çarpıntı, kas gerilimi, kan basıncının artması, uzun dönemde ise baş ağrısı, migren, yüksek tansiyon ve kalp hastalıklarına; duygusal olarak ise, endişe, karamsarlık, kızgınlık, öfke yarattığını söylüyor. Stresin, uzun dönemde kronik sıkıntı ve depresyon, psikotik depresyon, fobiler, kişilik değişiklikleri, kişiliğin çözülmesi gibi ruhsal hastalıklar oluşturabildiğini kaydeden uzmanlar, çevre koşulları, sosyal yaşam, iş dünyası, aile yaşamı gibi dış etkilerin yanısıra her bireyin kendi özgün dünyasındaki duygular, duygulanımlar, dürtüler, çatışmaları da stres tetikleyici olarak tanımlıyor. STRES DİYET VE EGZERSİZDE TERS ETKİ YAPIYOR Diyet uzmanları, bireyin yaşadığı stresin, diyet ve egzersizlerin de bir numaraları düşmanı olduğunu söylüyor. Bilim adamları, stres ve depresyonun, genellikle kadınlarda cortisol hormonunun salgılanmasını hızlandırdığını ve kadınlarda bu yüzden kalça genişlemesinin ve yağ birikiminin meydana geldiğine işaret ediyor. Menopoz geçirmiş ve vücutları yağ depolamış olan 30 sağlıklı kadın ile menopoz geçirmiş sağlıklı 29 kilosuz kadın üzerinde yapılan stres araştırması bu gerçeği tam olarak ortaya koyuyor. Araştırma sonucuna göre, üç stresli gün ile bir dinlenme gününde yapılan cortisol değerlendirmesinde, knonik stres içinde olan kilolu kadınların, daha az kilolu kadınlara göre, daha fazla cortisol hormonu salgıladıkları belirlendi. Araştırmalarda, vücutlarında yağ birikimi az olan geniş kalçalı kadınlardan stres içinde olanların ise, yağ birikimi az fakat stres içinde olmayan geniş kalçalı kadılara göre daha fazla cortisol hormonu salgıladıkları saptanmış bulunuyor. Bilim adamları, stresin, merkezi yağ depolama sistemini harekete geçirerek, cortisol hormonu salgılamasını körüklediği ve bunun da kilo almaya yol açarak, kilo sorununu çözülmez hale getirdiğine dikkat çekiyor. Araştırmacılar, fazla miktarda alkol tüketimi olan ve yetersiz uyuyanlarda da egzersiz ve diyetin kilo almayı önleyemediğini bildirdi.
geçmiş olsun bir ağrı kesici alsaydın canımiyi akşamlar kızlar benim menü yazacak yüzüm yok
sabah normal kahvaltımı yapmıştım ne güzel
sonrası hüsran misafir geldi kek kısır yedim
sonrada 50 dk bisiklet sürdüm yeşilçay yoğurt çilek yedim
boynumun arkası çok ağrıyo
canım patatesin kızartması olmamış öğlende o kurabiyelerde olmamış yemek yeseydin daha iyi doyardın..Canim bebegim firsat verdikce girebiliyorum:) sabah 2 dilim ekmek peynir..oglen 2 tane un kurabiyesiara eti form limonlu..aksam 5 6 tane patates kizartmasi ve 4 kofte..kofteler yagsiz ve izgaraydi..bir de salata...
ana kralice
hafif ateşi ve halsızlığı var sırtına vikis sürdüm yatmadan bakımını yaptım yatırdım hemen uyudu bi terlese rahatlıcakta akşam üstü bıraz daha halsızleştiKizzzzzlarrrrr burdayım bugun hiç fırsatım olmadı is yerinde aksam geldim yemegim yoktu onu yaptım yarın arkadaşımin doğum günü isyerine bi tatlı yaptım dün süt almıştım annemlerde yarısını yoğurt yapmıştım yarısını çocuklara sutlac yapiyim dedim onuda dün dolaba kaynatmafan koymuştum nasıl olsa sutlac yapucam diye tüm malzemeri kattım karıştırırken süt kesildi nasıl canım sıkıldı akşam akşamneyse kafanızı sisirdim kısacası çok yoruldum
hoşgeldin canım olsun demekki kısmetinizde değilmiş birdahakine yaparsın bende kaç haftadır sütten ayırıyrum yapıcam diye ama sonra unutuyorum yada başka bişey çıkıyor yapamıoyurm bakalım bu hafta yapabilecekmiyim..
ILKNUR çık geçmiş olsun kuzucuga şimdi nasıl iyi mi ?
Didem stres yapma bence ne güzel hedefe çok tanınsın zaten
Eda geldim canım yukarıda yazdım canım akşam eve geldim mutfağa bi girdim daha yeni oturdum ayaklarım zonkluyo menüyü hiç yazmiyim ya abuk sabuk bişey oldu
Geçmişi tam okuyamadım
Sen kendine cok kızmışsın canım :)
50 dk bisiklet sürmek guc,kuvvet ve sabır istiyor.İyi ter atmışsındır.
Kızlar tartı gününü degiştirelim desem bununda cözüm olacagını düşünmüyorum.Hafta sonları es,cocuk,misafir olunca topik zaten sessizleşiyor.Pek katılım olmaz...Ben saatlerce vakit geciremem mesala hafta sonu oldugundan.Hafta sonuna bir cözüm bulmalıyız sizler adına.Kendi adıma cözüm kv gitmemek.Onunda zamanı var daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?