hemde nasıl ter attım canım ama yinede eridiğini sanmıyorum
yarın +++ çıkıcam:18::18::18::18::18:
canım zaten tartılma cumartesi pazar olmaz cuma günleri olabilir aslında cumrtesi pazar yapılan kaçamakarı en azından toparlamay vakit olur..
ilknur sağol canım içmek istiyorum çok ağrıyoda
adetliyimde kesilir diye içmek istemiyorum yatınca geçer
belki
çok doğru bunu okumuştm geçen..
geçmiş olsun bir ağrı kesici alsaydın canım
canım patatesin kızartması olmamış öğlende o kurabiyelerde olmamış yemek yeseydin daha iyi doyardın..
hafif ateşi ve halsızlığı var sırtına vikis sürdüm yatmadan bakımını yaptım yatırdım hemen uyudu bi terlese rahatlıcakta akşam üstü bıraz daha halsızleşti
Ddem boynun nasıl oldu?Krem sürseydin.
İlknur yarın herkes bildirimini yapsın.Herkes burdayken bildirim günü degişmesini oylamaya sunarız.Hafta sonlarına cözümü bu sekilde saglayabiliriz belki....Yarın sunacagım tekrar.
Ddem boynun nasıl oldu?Krem sürseydin.
İlknur yarın herkes bildirimini yapsın.Herkes burdayken bildirim günü degişmesini oylamaya sunarız.Hafta sonlarına cözümü bu sekilde saglayabiliriz belki....Yarın sunacagım tekrar.
Canım ateşi azaldiysa iyileşiyor demektir ama kontrol edemiyosan doktora götür istersen belki antibiyotik gerekiyordur inşallah bir an önce iyelesir allah şifa versin kuzucuga
Bildirim kacta yapiliyor..belli bir saatiniz var mi..
ana kralice
bence tartı günüyle hiç oynamayın kızlar böyle iyi
cuma olursada bu seferde nasıl olsa kilo vermistim
mantığıyla haftasonu daha çok salarız kendimizi
ben salıdan çok memnunum
ben salıdan çok memnunum
tamam canım öyle yapalım yarın.. inan cuma yapılınca bildirim daha iyi sonuç alacak herkes bu şekilde olunca yediklerimiz kilo değil şişkinlik oluyor ve salıya anca toparlıyoruz hayırlısı bakalım yarın neler olacak..
canım öyle diyorsun ama baksana herkes haftasonu olunca ailesiyle birlikte oluyor ne kadar kaçamak yapmıcam desende yapıyorsun hemde salı bildirim olduğunu bile bile öyle değilmi sonrada salı artıdasın bu kötü oluyor sonra hafta içi herkes daha güzel sonuç aldığını ama haftasonu olunca herkes artıda bu kötü oluyor en azından herkes hafta içi daha dikkat ediyor haftasonu ise ister istemez herkes kaçamak yapıyor..
ben salıdan çok memnunum
Bencede salı iyi senin dediğin gibi en azından salı tari günü diye azda olsa frenliyoruz kendimizi
Canım geçmiş olsun bence stres yapma sen çok iyi gidiyorsun
Herkes tarafından kabul edilmesi gerekir.Gün degişmesinin daha iyi olacagını düşünüyorsanız degiştiririz.Ben cok cözüm olacagını düşünmüyorum.Cumaya cok var denilip daha cok yenilcegini düşünüyorum....
Eeee senin dediğinde mantıklı aklım karıştı valla:26:
Tamam canlar yarın olsun hayırlısı
Ben yatiyim artık hayırlı geceler bakalım sabah ne gösterecek tari bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?