2 kişi hayır degiştirilmesin,1 kişi degiştirilsin.
Secil,neslihan,gülcan'da fikrini söylesin yarın.
Oylamadan bildirim gününü degiştirelim cıkarsa bugun bildirim yapmıyoruz.Cuma günü bildirim yapılcak.Bu hafta cogumuz ++++ dayız.---- olanlara ise,---- olmak icin fırsat olmuş olacak.Evet tüm kızlardan önce oylama bekliyorum.[/QUOTE
aaaaaa bugun bildirim olmicakmi yani ama bu haksizlik kustum ben iste.......hic kacamakta yapmadim ..herkes artılarda olabilir ama, ben eksilerdeyim ,emeğimin karşılığını alamayacakmıyım yani ,belkide birinci olucaktım .bence bugun bildirim olsun ondan sonra cumaya alinsin
evet canım aynen benide haftasonları bitiriyorAhhhh eda su hafta sonları var ya aynen bende de ole onun devamı olarak pazartesi de kötü geciyor
ben her cuma güzel rakamlar görüyorum pazartesi husran
sağol canım krem falan yoktu evde resmen çatlıyodum akşam yattım hemen sabaha geçmiş birazcık varDdem boynun nasıl oldu?Krem sürseydin.
İlknur yarın herkes bildirimini yapsın.Herkes burdayken bildirim günü degişmesini oylamaya sunarız.Hafta sonlarına cözümü bu sekilde saglayabiliriz belki....Yarın sunacagım tekrar.Herkes tarafından kabul edilirse günü degiştiririm.
sağol canım dedimya krem yoktu senin kızın nasıl oldu iyileştimiinşallah geçer canım şu ağrıdığında bele sürülen kremler varya onlardan varsa onlardanda sürebilirsin ağrını alır iyi gelir..
bende öyle düşünüyorum canımBencede salı iyi senin dediğin gibi en azından salı tari günü diye azda olsa frenliyoruz kendimizi
Canım geçmiş olsun bence stres yapma sen çok iyi gidiyorsun
bende öyle düşünmüştüm canımHerkes tarafından kabul edilmesi gerekir.Gün degişmesinin daha iyi olacagını düşünüyorsanız degiştiririz.Ben cok cözüm olacagını düşünmüyorum.Cumaya cok var denilip daha cok yenilcegini düşünüyorum....
aynen canım yalnız değilsinkızlar yüzüm yok buraya girmeye güya diyetteyim ama bugün naptım ben naptım 4 bini bulmustur yediklerim kalori olarak tutun sacımdan hemen
menü güzel canım ara hariçGeç kalan menü bildirimim
Kahvaltı:kaşar peynirli tost
Öğle:ıspanak yemeği yoğurt ve bir diim ekmek bir parça cecil peyniri
Akşam:bir tabak kuru fasulye yarım tabak kadar bulgur pilavı bir kase yoğurt
Araara yerine abartma demem lazım):2 ekler pasta, fındık ve beyaz leblebi toplamda ne kadar bilemiyorum eşimle yedik karıştı
3 km yürüyüş
Sancım var kızlar regl olucam sanırım ve şişkinlikte var resmen gobisim çıktı bugün
Günaydın kızlar nasılsınız hepiniz?Bu hafta herkes isyan ediyor kendine.....Bildiriminizi yapmadan önce lütfen oyunuzu kullanın.Bildirim günü degiştirilip cumaya alınsın mı?
kızlar yüzüm yok buraya girmeye güya diyetteyim ama bugün naptım ben naptım 4 bini bulmustur yediklerim kalori olarak tutun sacımdan hemen
Günaydın kızlar nasılsınız hepiniz?Bu hafta herkes isyan ediyor kendine.....Bildiriminizi yapmadan önce lütfen oyunuzu kullanın.Bildirim günü degiştirilip cumaya alınsın mı?
Oylamadan bildirim gününü degiştirelim cıkarsa bugun bildirim yapmıyoruz.Cuma günü bildirim yapılcak.Bu hafta cogumuz ++++ dayız.---- olanlara ise,---- olmak icin fırsat olmuş olacak.Evet tüm kızlardan önce oylama bekliyorum.[/QUOTE
aaaaaa bugun bildirim olmicakmi yani ama bu haksizlik kustum ben iste.......hic kacamakta yapmadim ..herkes artılarda olabilir ama, ben eksilerdeyim ,emeğimin karşılığını alamayacakmıyım yani ,belkide birinci olucaktım .bence bugun bildirim olsun ondan sonra cumaya alinsin
Zerrincim sen bugununde cumaninda birincisisin bence hiç üzülme biz bu kilikla kolay yetisemeyiz sana
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar yüzüm yok buraya girmeye güya diyetteyim ama bugün naptım ben naptım 4 bini bulmustur yediklerim kalori olarak tutun sacımdan hemen
gülcan bende 3 gündür öyleyim tartı gösterdi bana günümü hemen hiç vakit kaybetmedi
cumartesi abur cuburlar havada uçuştu tutamadım kendimi bide akşam yiyorum ya inadına yapar gibi akşam canım istiyo herkes yerken ben tutamıyorum kendimi
pazarda misafirliğe gittik orda yedim dünde misafir geldi onun için yedim yedimde yedim yani sonrası hüsran işte kendime böyle
yapasım var
sen ne yedin kız merak ettim
Gunaydin Evet canım cuma çok iyi bencede. artidayim başım döndü sabah sabah sinirden. Kızı okul kapısından koydum tepemden bi yağmur sucuk oldum bide üstüne güya yürüyüş yapacaktim
oh afiyet olsun cumaya kadar toparlan canım bende kısırları kekleri götürdüm dünYedim yedim bende yedim dün akşam tutamadım başlarım dedim künefe yedim :)
bencedeZerrincim sen bugununde cumaninda birincisisin bence hiç üzülme biz bu kilikla kolay yetisemeyiz sana
bence de deneyelim cuma gününü olmazsa değiştiririz bakalım nasıl olacak
evet bencede deneyelim bi nasıl oluyor bakalım
Ah kızlar bu hafta çoğumuz bir gariplik bir isteksizlik var sanırım bende dahil. Kendimizi toparlamamız lazım biran önce bişeyler yapmalı ve uygulamaliyiz.bu haftayı böyle bitirdik önümüzdeki hafta daha dikkatli olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?