- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Oylamadan bildirim gününü degiştirelim cıkarsa bugun bildirim yapmıyoruz.Cuma günü bildirim yapılcak.Bu hafta cogumuz ++++ dayız.---- olanlara ise,---- olmak icin fırsat olmuş olacak.Evet tüm kızlardan önce oylama bekliyorum.[/QUOTE
aaaaaa bugun bildirim olmicakmi yani ama bu haksizlik kustum ben iste.......hic kacamakta yapmadim ..herkes artılarda olabilir ama, ben eksilerdeyim ,emeğimin karşılığını alamayacakmıyım yani ,belkide birinci olucaktım .bence bugun bildirim olsun ondan sonra cumaya alinsin
zerrin ordamısın sakın küsüp gitme sadece sabret ne olur bak cumaya daha -- olacaksın moral bulacaksın
zaten senden başka -- yok sen birincisin
evet sana katılıyorum seçil
topik kurucusu sevgili eda ve sevgili arkadaşlar herkes bişey önersin birbirimizi motive edelim. benim dikkatimi çekti zaten bu hafta bende dahil kimse doğru dürüst liste bildirimide yapmadı koyverdik gitti. kuralları hatırlayalım günlük liste bildirimi şart . öyle sadece akşamada bırakmayalım an be an listemizi yazalım eleştirileri alalım ki akşama ipin ucundan tutabilelim hatamızı görebilelim.herkes birbirini eleştirsin hatasını söylesin yapma desin kızsın
ben başlıyorum
bu gün
sabah 20dk yağmur altında koşmaca spor sayılırsa :)
3 çavdar ekmeği+yağda yumurta+1 dlm keçi peyniri+domates (ekmek öğlen kısılacak 1 dlm fazla oldu)+yeşil çay
arada elma yicem
kızlar kaçamak yok yapanı yakarım herkes toparlansın bi artık motivasyon hadi hadi
Zerrincim sen bugununde cumaninda birincisisin bence hiç üzülme biz bu kilikla kolay yetisemeyiz sana
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Estahfurullah canim deme oyle
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
listeyi akşam yazmayı sonradan kararlaştırdık kimin ne zaman ne yediğini unutuyoruz diye akşam topluca yazmayı tercih etmiştik canım yoksa ne yediğimizi hemen yazıyoduk
ööyle karışık olmuştu
evet sana katılıyorum seçil
topik kurucusu sevgili eda ve sevgili arkadaşlar herkes bişey önersin birbirimizi motive edelim. benim dikkatimi çekti zaten bu hafta bende dahil kimse doğru dürüst liste bildirimide yapmadı koyverdik gitti. kuralları hatırlayalım günlük liste bildirimi şart . öyle sadece akşamada bırakmayalım an be an listemizi yazalım eleştirileri alalım ki akşama ipin ucundan tutabilelim hatamızı görebilelim.herkes birbirini eleştirsin hatasını söylesin yapma desin kızsın
ben başlıyorum
bu gün
sabah 20dk yağmur altında koşmaca spor sayılırsa :)
3 çavdar ekmeği+yağda yumurta+1 dlm keçi peyniri+domates (ekmek öğlen kısılacak 1 dlm fazla oldu)+yeşil çay
arada elma yicem
kızlar kaçamak yok yapanı yakarım herkes toparlansın bi artık motivasyon hadi hadi
dünü unut bugün sıkı bir şekilde devam et canım..kızlar yüzüm yok buraya girmeye güya diyetteyim ama bugün naptım ben naptım 4 bini bulmustur yediklerim kalori olarak tutun sacımdan hemen
menü güzel ekler cissGeç kalan menü bildirimim
Kahvaltı:kaşar peynirli tost
Öğle:ıspanak yemeği yoğurt ve bir diim ekmek bir parça cecil peyniri
Akşam:bir tabak kuru fasulye yarım tabak kadar bulgur pilavı bir kase yoğurt
Araara yerine abartma demem lazım):2 ekler pasta, fındık ve beyaz leblebi toplamda ne kadar bilemiyorum eşimle yedik karıştı
3 km yürüyüş
Sancım var kızlar regl olucam sanırım ve şişkinlikte var resmen gobisim çıktı bugün
evet canım ben cuma diyorum..Günaydın kızlar nasılsınız hepiniz?Bu hafta herkes isyan ediyor kendine.....Bildiriminizi yapmadan önce lütfen oyunuzu kullanın.Bildirim günü degiştirilip cumaya alınsın mı?
Oylamadan bildirim gününü degiştirelim cıkarsa bugun bildirim yapmıyoruz.Cuma günü bildirim yapılcak.Bu hafta cogumuz ++++ dayız.---- olanlara ise,---- olmak icin fırsat olmuş olacak.Evet tüm kızlardan önce oylama bekliyorum.[/QUOTE
aaaaaa bugun bildirim olmicakmi yani ama bu haksizlik kustum ben iste.......hic kacamakta yapmadim ..herkes artılarda olabilir ama, ben eksilerdeyim ,emeğimin karşılığını alamayacakmıyım yani ,belkide birinci olucaktım .bence bugun bildirim olsun ondan sonra cumaya alinsin
canım cuaya kadar gene verirsin zaten kaçamak yapmıyorsun inan böyle daha iyi olacak..
cuma günü omasını kabul ediyorum..
ben artıda değilim ama az vermiş görünüyorum..galiba regli olucam ondan da olabilir offff yaaa keske regli olmassmmmm
neyse...
günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım..
cnm günaydın detoks nasıl gidiyorrrrr
çok iyi ama bugün yapmıyorum 1 gün yeter bana bugün çok güzel şeyler gördüm dünde bıraz toparlamıştım bugün daha iyi oldu cumaya kadar dikkat edersek daha iyi olacak.. senin detoks nasıl geçti..
ben inanamadım biliyomusun tartıda sabah görünce ben bugün de devam edecem ki benim detoksta kamaçağım bile olsu haldeee 900 gr müthişşşşş
elma ve bir avuç beyaz leblebi yedim ona rağmen ben tam gazz devaaammm
evet canım haklısın..inşallah daha çok gider..
ama benim kızdığım nokta başka..yok sayılmak..hiçbir şey de adımız geçmiyor..
en basiti böyle bir karar alınıcak ama sadece sürekli girebilenlere sorulacağını ima ediliyor..direkt söylenmiyor...ama sorulacak kişilerin isimleri belli ediliyor..çok saçma..kimse böyle diğerlerini yok sayarak iş yapamaz..lafım da sana değil..üzerine alınma..sen bir fikir sundun kabul edilir ya da edilmez...ama tarz çok çirkin..neyse..
çok iyi canım bende yazsammı ki 700 gram da benden gitmiş bende sabah iki tost yemiştim ona rağmen demekki sabah listesini uygulasam daha iyi gidecekti
canım öyle deme eda unutmuştur yoksa listede olan herkesin fikirlerine danışılıyor unutmuştur herkesi tek tek yazmaya kalksa olmaz yani aklında kalanları yazmışson sayfayı okuyupta yorum yapmıştım..bana zaten fikrimi soran olmamış..
yarın gülcan seçil ve birinin adı daha vardı onlarada soralım karara alalım yazılmış..çok ilginççç
iyiyim canım çok şükür yürüyüşe gidicem birazdangünaydın fıstıklar nasılsınız bakalım..
DİDEM kızım bugün çok daha iyi bugünde dinlesin yarın okula göndericem..
ayene ama olsun öğünlerimde bunu içecem arada yine cnm isterse meyve yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?