"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

listeyi akşam yazmayı sonradan kararlaştırdık kimin ne zaman ne yediğini unutuyoruz diye akşam topluca yazmayı tercih etmiştik canım yoksa ne yediğimizi hemen yazıyoduk
ööyle karışık olmuştu

kızlar sayfamı açık bırakıp işime koyuluyorum ben arada göz atarım yazılanlara. yeşil çay ısmarladım herkese bir fincan herkes içsin tamammı ben yudumladım bile
sonra görüşürüz tam gaz yola devam

listeyi akşam yazmayı sonradan kararlaştırdık kimin ne zaman ne yediğini unutuyoruz diye akşam topluca yazmayı tercih etmiştik canım yoksa ne yediğimizi hemen yazıyoduk
ööyle karışık olmuştu

bence karışmaz tam tersi öğlen yaptığımız kaçamağı taaa akşam farketmöeyiz birisi bizi uyarır canım bölece akşama firenleriz.yeyip yeyip yazınca espirisi kalmıyor

son sayfayı okuyupta yorum yapmıştım..bana zaten fikrimi soran olmamış..
yarın gülcan seçil ve birinin adı daha vardı onlarada soralım karara alalım yazılmış..çok ilginççç

Ben hic aksatmadan liste bildirimi yaptim canim ..:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar yüzüm yok buraya girmeye güya diyetteyim ama bugün naptım ben naptım 4 bini bulmustur yediklerim kalori olarak tutun sacımdan hemen
dünü unut bugün sıkı bir şekilde devam et canım..
menü güzel ekler ciss
Günaydın kızlar nasılsınız hepiniz?Bu hafta herkes isyan ediyor kendine.....Bildiriminizi yapmadan önce lütfen oyunuzu kullanın.Bildirim günü degiştirilip cumaya alınsın mı?
evet canım ben cuma diyorum..

cuma günü omasını kabul ediyorum..
ben artıda değilim ama az vermiş görünüyorum..galiba regli olucam ondan da olabilir offff yaaa keske regli olmassmmmm
neyse...

canım regel bittikten sonraki hafta insan daha çok veriyor sanki değilmi o şişlik gidiyor.. bende öyle oluyor..

çok iyi ama bugün yapmıyorum 1 gün yeter bana bugün çok güzel şeyler gördüm dünde bıraz toparlamıştım bugün daha iyi oldu cumaya kadar dikkat edersek daha iyi olacak.. senin detoks nasıl geçti..

ben inanamadım biliyomusun tartıda sabah görünce ben bugün de devam edecem ki benim detoksta kamaçağım bile olsu haldeee 900 gr müthişşşşş

elma ve bir avuç beyaz leblebi yedim ona rağmen ben tam gazz devaaammm

evet canım haklısın..inşallah daha çok gider..
ama benim kızdığım nokta başka..yok sayılmak..hiçbir şey de adımız geçmiyor..
en basiti böyle bir karar alınıcak ama sadece sürekli girebilenlere sorulacağını ima ediliyor..direkt söylenmiyor...ama sorulacak kişilerin isimleri belli ediliyor..çok saçma..kimse böyle diğerlerini yok sayarak iş yapamaz..lafım da sana değil..üzerine alınma..sen bir fikir sundun kabul edilir ya da edilmez...ama tarz çok çirkin..neyse..

çok iyi canım bende yazsammı ki 700 gram da benden gitmiş bende sabah iki tost yemiştim ona rağmen demekki sabah listesini uygulasam daha iyi gidecekti

canım ben sanmıyorum edanın öyle özellikle isim belirtiğine bence aklına gelenleri yazdı sonrad diğer kızlar felan dedi sen kafana takma tabikide sizinde söz hakkınız var hep birlikte oylama yaptık değilmi.. sen bugün bıraz gerginmisin moralin bişeyemi bozuldu canım benim..

son sayfayı okuyupta yorum yapmıştım..bana zaten fikrimi soran olmamış..
yarın gülcan seçil ve birinin adı daha vardı onlarada soralım karara alalım yazılmış..çok ilginççç
canım öyle deme eda unutmuştur yoksa listede olan herkesin fikirlerine danışılıyor unutmuştur herkesi tek tek yazmaya kalksa olmaz yani aklında kalanları yazmış
günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım..
iyiyim canım çok şükür yürüyüşe gidicem birazdan
DİDEM kızım bugün çok daha iyi bugünde dinlesin yarın okula göndericem..

çok sevindim canım iyi olmasına

ayene ama olsun öğünlerimde bunu içecem arada yine cnm isterse meyve yicem

tamam öylede olur benim bulgur kalmadı evde olsa belki bende yapardım ama belki başka gün yaparım sonuçta bir kez daha yapmaya hakkım var akşama mercimek salatasını yapmak istiyorum merak ediyorum tadını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…