çok iyi canım bende yazsammı ki 700 gram da benden gitmiş bende sabah iki tost yemiştim ona rağmen demekki sabah listesini uygulasam daha iyi gidecekti
ben inanamadım biliyomusun tartıda sabah görünce ben bugün de devam edecem ki benim detoksta kamaçağım bile olsu haldeee 900 gr müthişşşşş
elma ve bir avuç beyaz leblebi yedim ona rağmen ben tam gazz devaaammm
maşallah kızlar çok güzel rakamlar gitmiş bende hevesleniyorum böylec görünce yapmaya gelince eriniyorum ya bide ayran beni çok şişiriyo
canım öyle deme eda unutmuştur yoksa listede olan herkesin fikirlerine danışılıyor unutmuştur herkesi tek tek yazmaya kalksa olmaz yani aklında kalanları yazmış
iyiyim canım çok şükür yürüyüşe gidicem birazdan
çok sevindim canım iyi olmasına
canım ben sanmıyorum edanın öyle özellikle isim belirtiğine bence aklına gelenleri yazdı sonrad diğer kızlar felan dedi sen kafana takma tabikide sizinde söz hakkınız var hep birlikte oylama yaptık değilmi.. sen bugün bıraz gerginmisin moralin bişeyemi bozuldu canım benim..
maşallah kızlar çok güzel rakamlar gitmiş bende hevesleniyorum böylec görünce yapmaya gelince eriniyorum ya bide ayran beni çok şişiriyo
hayır inan ki buna gerildim..saçma geldi..neyse yaaa boşver..
sen detoksmu yapıyosun..
ben inanamadım biliyomusun tartıda sabah görünce ben bugün de devam edecem ki benim detoksta kamaçağım bile olsu haldeee 900 gr müthişşşşş
elma ve bir avuç beyaz leblebi yedim ona rağmen ben tam gazz devaaammm
sıkma canını o an isimler aklına gelmemiştir zaten gelincede sana yazar böyle şeyleri takma tamam kasıtlı değil emin ol..
gelelim detoska evet dün detoks yaptık besteyle sende yap baya işe yarıyor..
bir dene derim canım denemekten bişey çıkmaz zor olmuyor çünki acıkmaya fırsatın olmuyor 2 saatte bir yediğiniçin malzemeleri hazırla yap yeşilçay felan da içersin şişkinliğin gider çok işe yarıyor..
hadi yaaa...
canım sen net olarak ne yedin yazabilirmisin..
yarın hemen yapayım..
regli olucam yaa acayip şişiyorum ve tatlı krizine giriyorum..en azından fala şişkinliği önleyeyim
hadi yarın kesin başlıyorum benimle detoks yapacak olan varmı aranızda 2 gün yapacam erinmicem bu sefer
hadi yaaa...
canım sen net olarak ne yedin yazabilirmisin..
yarın hemen yapayım..
regli olucam yaa acayip şişiyorum ve tatlı krizine giriyorum..en azından fala şişkinliği önleyeyim
kızlar öyle iştahla anlattınızki erinip durduğum detoksa hemen başlayasım geldi
devam hadi bakalım -- lerin olması beni heveslendirdi.
hayal bende yapacağım 2 gün o zaman beraber yapıyoruz ne dersin tarifi yazıyorum sana ben
AYRAN DETOKS:
2 GÜNLÜK AYRAN DETOKSU YALNIZCA YAĞDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı:
... 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2. gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.karışım yeniden yapılıcak...ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız
ddem9 neyse takmıcam arkadaşım..siz öyle diyosanızz
şu detoksa sardım bende..
du bakalım ilknur yazsın bi..
ok neslihancım..kesin başlıyoruz yarın..haber verelim birbirimize..:))))
canım ben dün sabah tam buğday ekmeğim yoktu kızda evde olunca dışarı çıkamadım bunun için tost ekmeğinden iki tane kaşarlı sucuklu domatesli tost yaptım sonra 2 saat arayla detoks yediim başkada bişey yemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?