"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

canım geçmişi okusaydın cumaya aldık biz bildirim gününü :) seninde haberin olmadımı :)
cumaya gönder o 1 kiloyu biz hayalle 2 gün ayran detoksu yapacaz -- görecem bende ++ yım sende katıl bize üşenme

canımcım günaydın bildirimi sil hemen cumaya tartılıyoruz.. bildirim yapılmıcak bugün

Zerrin canım zaten bugun bildirim olmaması senin haksızlıga ugrayacagın anlamına gelmez ki.Zaten - desin.Cumaya kadar dahada - olur yine 1.olursun.Diger türlü bugun bildirim yapıp cuma tekrar yaparsak karısıklık olcak.
HAYALİMSİ CANIM BANA KIZMIŞSINDA BOSAAA KENDİNİ GERMİŞSİN.AKSAMLARI VE SABAHLARI COK ERKEN GİREBİLEN İSMİNİ VERDİGİM KIZLAR.Ayrıca sabah yazdıgım mesajı okursan tüm kızlar yazıyor.(isim saymadım)Sana tavsiyem tüm sayfaları her zaman okuman!!!!!
Ben üstü kapalı söylemem söyleyecegim bişey varsa SÖYLERİM KİMSEDEN CEKİNCEM YOK.Hatırlarsan daha önce söyledim eli sopalı ilan ettin beni.Burda hepimizin amacı ortak,hepimiz aynı amac icin ugrasıyoyoruz.Kimseyi ayırcak bir durumda yok.......
..........Evet kızlar cuma demişsiniz cogunlugunuz.Bugun bildirim yok o zaman öyle mi?

kabul

günaydın kızlar cumaya mı karar kıldınız benim için hiç fark yok tatil günlerimiz karısık ,cogunluk ne dediyse o olsun ben uyarım o zaman bugün bildirim yok

1.Yeni gelen katılımcıların 1 hafta boyunca düzenli katılımları sonucunda listeye dahil olmaları
2-Diger üyelerin hergün düzenli bildirim ve katılım saglamaları
3-Bildirim günü gecici olarak cumaya alınmıştır.
4-Bildirim günü bildirim saati uyma zorunlugu
5-Kg vermenin motivasyon işi oldugunun unutulmaması
6-Bu hafta hamur.işi,abur cubur yiyenlerin 1 hafta listeye dahil olmaması(+,- geciş icin)yeni konulmuştur.
Hergün düzenli bildirim yazma zorunlulugu var.Cok yeseniz,kacamak yapsanızda bu kurala özen gösterin lütfen.

Son düzenleme:
Kizlar saate bir baktim 11..panikle geldim hemen bildirim yapmaya:)neyse ki cumaya alinmis:)

ana kralice

kızlarrr bildirim şimdi cumaya kaldı hadi bakalım tam gaz devam bende yapıcam ayran detoksunu sabah ıslattım malzemeleri

hadi yarın kesin başlıyorum benimle detoks yapacak olan varmı aranızda 2 gün yapacam erinmicem bu sefer

başla cnm bak ben diyorum ya tam da yapmama rağmen gitti kilolar 1 günde yemek yemedim sadece onu yedim ama 1 tane elma bire leblebi yedim okadar oda artık hani vucüdum dirençsiz kalmasın diye yaptımm 2 gün sabret cnm vucüt arınıyor

vayyyy sıkı şartlar iyi oldu ama bize hakettıik biz bunu iyice koy verdik

evet canım bugün yok cumaya herşey daha güzel olacak
günaydın kızlar cumaya mı karar kıldınız benim için hiç fark yok tatil günlerimiz karısık ,cogunluk ne dediyse o olsun ben uyarım o zaman bugün bildirim yok

evet cancazım bakalım cumaya neler göreceğiz bakalım ne sürprizler olacak..

vayyyy sıkı şartlar iyi oldu ama bize hakettıik biz bunu iyice koy verdik

Evet bu hafta abur cubur,hamur işi yiyen listede olamıycak.Herkes dikkat edecek.Yaza az kaldı,hava ısındı.Gecen hafta ortalama 1 kg verdik bu hafta ++++ olduk.
Güle güle canım kolay gelsin.Pastaları yeme.

Son düzenleme:
kızlar ayran detoksuna bende varım yarına
ama 1gün yaparım ben bide spor yapılıyormu detoks yapanlar

GÜZELİM,yeni eklediğin kural harika olmus ya cok iyi düşünmüssün canım birde gecicimi alındı sürekli degişip durmaz umarım ben düzen bozulmasının iyi olacagını sanmıyorum
İLKNUR,kızın toparlamıs inşallah bidaha hastalanmaz,,detoks harika degilmi cok sevindim BESTe yle güzel sonuc almana
SECİL,gecmiş olsun canım benim üzülme herkes fenalarda bu hafta bende gecen carsamba baya eksiydim ama geri almısım biraz
DİDEM,yediklerimi hiç yazmıyım cok cok fena yedim bunu bil şimdi can cekmesin söylemiyim
ZERRİ,cumaya daha güzel sonucla gelirsin o zaman şimdiden 1. olman büyük ihtimal canım

Evet bu hafta abur cubur,hamur işi yiyen listede olamıycak.Herkes dikkat edecek.Yaza az kaldı,hava ısındı.Gecen hafta ortalama 1 kg verdik bu hafta ++++ olduk.

ama canım bu biraz acımasız olmuş ya aslında iyide olmuş
dikkat ederik

bu çok iyi oldu bakalım 4 gün sonra güzel eksizleri görücez
canlar ben çıkıyorum toplantı var gene uğrarım bi ara
güle güle canım

evet canım toparladı çok sağol onlar hasta olunca kötü oluyor allahdan çabuk toparladı.. evet yaa detoks çok iyi oldu belki 1 gün daha yaparım ama o gün bugün değil.. bu akşam mercimek salatasını yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…