"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Gülcan benim icinde cuma yada salı farketmez.Kimi alınmasın,kimi alınsın daha iyi olur dedi.Kg verme motivasyon işi oldugundan deneyelim.Cumada olsa demeyiz en azından.Faydası var mı hep beraber görüp onaylayacagız.İlknurun dedigine söyle katılıyorum şişkinlik ertesi + olabiliyoruz.Herkes.bunda sikayet ediyor.....Herkes kurallara uymaya özen göstersin.lütfen.Kızlar ayran detoksunun ayranı normal ayran gibi mi?Daha koyu yogurt gibi mi yiyorsunuz?

ne çok koyu nede çok sulu olacak canım sulu olunca ben sevmiyorum damak tadına göre ayarlana bence..

ama canım bu biraz acımasız olmuş ya aslında iyide olmuş
dikkat ederik

bu çok iyi oldu bakalım 4 gün sonra güzel eksizleri görücez

güle güle canım

Ddem baska türlü toparlanamayız canım.Herkes isyandaaaaaa!!!!!!Hicbirimiz diyetisyen degiliz ama hamur.işi abur cuburun zararlı oldugunu biliyoruz.Bir hafta -,öteki hafta + dayız.Bak zerrine,ilknura azcık yiyorlar.Zerrinde küstü mü acaba???

yok küsmedi canım herşey yolunda bence..

aynen öyle bende bugün çok iyi rakam gördüm yani o 700 gr dan haiç cumaya dahada tempoda gidicem hep birlikte güzel eksiler göreceğiz..

Bende düne göre cok cok iyiyim.İctigim bitki cayları işe yaradı :))
Ama hala +++ dayım.

Kızlar ben cıkıyorum bugun cok işim var.Temizlik,wc ler,yemek,camasır....İşim cok.

arada bi yapmak lazım detoksu yagdanda gidiyor yap canım tabiki

haklısın canım bakalım cuma olsun inşallah daha güzel sonuclar olur,ben normal ayranla yapmıstım cok fark etmez fazla,kolay gelsin kızlar size bende kızı uyuttum uyanınca benimde cok işim var cok

Kızlar ben cıkıyorum bugun cok işim var.Temizlik,wc ler,yemek,camasır....İşim cok.

Yok canim kusmedim niye kuseyim .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…