GÜZELİM,yeni eklediğin kural harika olmus ya cok iyi düşünmüssün canım birde gecicimi alındı sürekli degişip durmaz umarım ben düzen bozulmasının iyi olacagını sanmıyorum
İLKNUR,kızın toparlamıs inşallah bidaha hastalanmaz,,detoks harika degilmi cok sevindim BESTe yle güzel sonuc almana
SECİL,gecmiş olsun canım benim üzülme herkes fenalarda bu hafta bende gecen carsamba baya eksiydim ama geri almısım biraz
DİDEM,yediklerimi hiç yazmıyım cok cok fena yedim bunu bil şimdi can cekmesin söylemiyim
ZERRİ,cumaya daha güzel sonucla gelirsin o zaman şimdiden 1. olman büyük ihtimal canım
kızlarrr bildirim şimdi cumaya kaldı hadi bakalım tam gaz devam bende yapıcam ayran detoksunu sabah ıslattım malzemeleri
Gülcan benim icinde cuma yada salı farketmez.Kimi alınmasın,kimi alınsın daha iyi olur dedi.Kg verme motivasyon işi oldugundan deneyelim.Cumada olsa demeyiz en azından.Faydası var mı hep beraber görüp onaylayacagız.İlknurun dedigine söyle katılıyorum şişkinlik ertesi + olabiliyoruz.Herkes.bunda sikayet ediyor.....Herkes kurallara uymaya özen göstersin.lütfen.Kızlar ayran detoksunun ayranı normal ayran gibi mi?Daha koyu yogurt gibi mi yiyorsunuz?
ama canım bu biraz acımasız olmuş ya aslında iyide olmuş
dikkat ederik
bu çok iyi oldu bakalım 4 gün sonra güzel eksizleri görücez
güle güle canım
ne çok koyu nede çok sulu olacak canım sulu olunca ben sevmiyorum damak tadına göre ayarlana bence..
Ddem baska türlü toparlanamayız canım.Herkes isyandaaaaaa!!!!!!Hicbirimiz diyetisyen degiliz ama hamur.işi abur cuburun zararlı oldugunu biliyoruz.Bir hafta -,öteki hafta + dayız.Bak zerrine,ilknura azcık yiyorlar.Zerrinde küstü mü acaba???
Belki denerim bugday alırsam.
yok küsmedi canım herşey yolunda bence..
tamam ayşe 3 kişi olduk. Hayal,ayşe,nesli çarşamba ve perşembe detoks tayız kızlar
Küsmemesi gerekir zaten.- olduguna göre dahada - olur.
Sayın ziyaretciler,giriş yapıp öyle takip edin bizi.
aynen öyle bende bugün çok iyi rakam gördüm yani o 700 gr dan haiç cumaya dahada tempoda gidicem hep birlikte güzel eksiler göreceğiz..
Bende düne göre cok cok iyiyim.İctigim bitki cayları işe yaradı :))
Ama hala +++ dayım.
dün gece 14 ziyaretci vardı biliyormusun baya takip eden var..
cumaya toparlarsın canım senide haftasonarı kötü yapıyor ama bak böyle daha motive olacaz..
Kızlar ben cıkıyorum bugun cok işim var.Temizlik,wc ler,yemek,camasır....İşim cok.
evet canım toparladı çok sağol onlar hasta olunca kötü oluyor allahdan çabuk toparladı.. evet yaa detoks çok iyi oldu belki 1 gün daha yaparım ama o gün bugün değil.. bu akşam mercimek salatasını yapıcam
Gülcan benim icinde cuma yada salı farketmez.Kimi alınmasın,kimi alınsın daha iyi olur dedi.Kg verme motivasyon işi oldugundan deneyelim.Cumada olsa demeyiz en azından.Faydası var mı hep beraber görüp onaylayacagız.İlknurun dedigine söyle katılıyorum şişkinlik ertesi + olabiliyoruz.Herkes.bunda sikayet ediyor.....Herkes kurallara uymaya özen göstersin.lütfen.Kızlar ayran detoksunun ayranı normal ayran gibi mi?Daha koyu yogurt gibi mi yiyorsunuz?
Kızlar ben cıkıyorum bugun cok işim var.Temizlik,wc ler,yemek,camasır....İşim cok.
Ddem baska türlü toparlanamayız canım.Herkes isyandaaaaaa!!!!!!Hicbirimiz diyetisyen degiliz ama hamur.işi abur cuburun zararlı oldugunu biliyoruz.Bir hafta -,öteki hafta + dayız.Bak zerrine,ilknura azcık yiyorlar.Zerrinde küstü mü acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?