neslihancım,illaki ıslamak mı gerekir..ben akşam gidince haşlarım diye düşündüm..hepsini ayrı ayrı haşlıcam..sonra yoğun kıvamlı ayranımın içine atıcam..ayyy şimdiden heyecenalandım..bakalım verebilecekmiyiz..
neslihancım,illaki ıslamak mı gerekir..ben akşam gidince haşlarım diye düşündüm..hepsini ayrı ayrı haşlıcam..sonra yoğun kıvamlı ayranımın içine atıcam..ayyy şimdiden heyecenalandım..bakalım verebilecekmiyiz..
NESLİHAN şu senin mercimek tarifini versene saltasına ne koyuyorsun bende öyle yapim
tatlım ben tohumları en az 1 en çok 3 gün ıslatır canlandırırım sonra hafif haşlarım öldürmem :) ( bazan haşlamam tohumun kendi boyunca daha uzun değil çimlendirir salataya eklerim)bundan sonra mevsimin yeşil salatasının içine 3 yemek kaşığı yeşil mercimek limon sirke narekşisi az yağ eklerim 1 dilim ekmekle yerim yarım saat sonra 1 tane soda üstüne içerim akşam öğünü başka bişi yok. akşam yatarken 3 kayısı yada 1 incir kurusu. diyetisyen böyle tarif etti canım
ben sana baklagilleri neden ıslamak gerektiğini kısaca şöyle anlatayım bildiğim ve dilim döndüğünce
baklagiller kuru tohumlar olduğundan kuruduklarında asidik bir bünyeye girerler. onları alkali yapmak yani canlandırmak gerekir bunun içinde sabah akşam suyunu değiştirip asitli suyunu dökmek gerekir 1 gün sonra haşlayıp kullanmak bu nedenle önemli ama zamanın yoksa yarınkini haşla perşembe yapacaksan ıslat hayalcim. unutma tohumları canlandırmak uyandırmak gerekiyor uykusundan böylece dahada değerleniyor içindeki mineraller
teşekkürler canım evde kıvırcık saltalık yeşilsoğan var 3 kaşıkta mercimek olur değilmi.. canım ben yatmadan onları yemesem olmazmı yatmadan yediğim şeyler beni gece rahatsız ediyor midem eskisi gibi değil.. bu arada bir ince baharlık montum vardı çok şugar oldu bana bu hafta daha iyi oldu incelmek çok güzel bir duygu
selam kızlar bende evlenince 10 kilo aldım şoklardayım kendime inanamıyorum bi kaç kilo alsam hemen verirdim azim çaba falan şimdi hiç öle birsey yok hep amaaan banane havasında ama artık çok moralim bozulmaya başladı ben bu değilim 2 gündür dikkat etmeye başladım zayıflama çaylarım falan var ama gebelik düşündüğüm için içemiyorum yardımlarınızıve motivelerinizi bekliyorumm:26:
cnm en azından akşam 18.00 den sonra yemeyerek başlayabilirsin tabi ağır kalorili şeyleride kesmen lazım ama dikkat et eger gebelik bekliyorsan bence çay kullanma derim
zaten kastım akşam yemeğinden 2 saat sonra idi. genede rahatsız ederse yeme tabi sen kendi bünyeni daha ii bilirsin. tebrik ederim montunu güle güle kullan canım
selam kızlar bende evlenince 10 kilo aldım şoklardayım kendime inanamıyorum bi kaç kilo alsam hemen verirdim azim çaba falan şimdi hiç öle birsey yok hep amaaan banane havasında ama artık çok moralim bozulmaya başladı ben bu değilim 2 gündür dikkat etmeye başladım zayıflama çaylarım falan var ama gebelik düşündüğüm için içemiyorum yardımlarınızıve motivelerinizi bekliyorumm:26:
hoşgeldin verirsin yeterki istek olsun içinde hem buraya yazman bile o 10 kiloyu gerçekten vermek istediğini gösterir.. 2 buçuk litre su içinne günde 1-2 bardak yeşilçay içebilirsin bende içiyorum bizde ikincyi istiyoruz hayırlısı olsun inşallah..
arada bi yapmak lazım detoksu yagdanda gidiyor yap canım tabiki
haklısın canım bakalım cuma olsun inşallah daha güzel sonuclar olur,ben normal ayranla yapmıstım cok fark etmez fazla,kolay gelsin kızlar size bende kızı uyuttum uyanınca benimde cok işim var cok
evet sana katılıyorum seçil
topik kurucusu sevgili eda ve sevgili arkadaşlar herkes bişey önersin birbirimizi motive edelim. benim dikkatimi çekti zaten bu hafta bende dahil kimse doğru dürüst liste bildirimide yapmadı koyverdik gitti. kuralları hatırlayalım günlük liste bildirimi şart . öyle sadece akşamada bırakmayalım an be an listemizi yazalım eleştirileri alalım ki akşama ipin ucundan tutabilelim hatamızı görebilelim.herkes birbirini eleştirsin hatasını söylesin yapma desin kızsın
ben başlıyorum
bu gün
sabah 20dk yağmur altında koşmaca spor sayılırsa :)
3 çavdar ekmeği+yağda yumurta+1 dlm keçi peyniri+domates (ekmek öğlen kısılacak 1 dlm fazla oldu)+yeşil çay
arada elma yicem
kızlar kaçamak yok yapanı yakarım herkes toparlansın bi artık motivasyon hadi hadi
slm komşu başlığın çıtırları,
kim ne kadar verdi bir bakayım dedim ama bildirim gününüz değişmiş.nacizane fikrim cuma iyi olmuş, haftasonu kaçamaksız geçirilmiyor maalesef ve pazartesi, salı anca toparlanılıyor. cuma misafir üye patlaması olur artık, bir size bir bize hepinize az kalorili, bol eksili günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?