- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
CANIM yeşil çay falan düşük yaptırıyor biliyorsun demi teşekkür ederim verdiğin moral için limonlu tarçınlı suda içiyorum ama bakalım
hayırlsı bakalım cumaya inşallah güzel kilolar veririz..slm komşu başlığın çıtırları,
kim ne kadar verdi bir bakayım dedim ama bildirim gününüz değişmiş.nacizane fikrim cuma iyi olmuş, haftasonu kaçamaksız geçirilmiyor maalesef ve pazartesi, salı anca toparlanılıyor. cuma misafir üye patlaması olur artık, bir size bir bize hepinize az kalorili, bol eksili günler.
****kızlar bu cuma işi beni pek heveslendirdi kaybolan ümidim yeniden geldi vallahi
az önce ofisten çıktım şöyle sahile doğru indim bi yürüdüm geldim 35dk
sabahtan sonra yediklerim şöyle
öğle: 1 küçük boy kabak 1 küçük boy patlıcan dolması+1/2 kase çorba+1,5 dilim kepek ekmek
ara: 1 elma yeşil çay+ 6 badem
akşam sadece çorba salata yicem **boğazıma kilit vurdum** yarın ve sonraki günde ayran detoksu var sırada cumaya bırat artıyı --- olcam hayırlısı ile
** kaçamak yapanlar hemen bıraksın o elindekini cuma büyük gün sakın unutmayın hadi bakalım spora
bende menümü erkenden yazim..
sabah
1 dilim t.b. ekmeği
kızımdan dün kalan minik yarım tost vardı onu yedim
2 çizik zeytin
1 salam
az beyaz peynir
azıcık çokokrem eda bunu sen söylemeden önce yemiştim bilgine
1 minik sosis
öğlen
1 kase tavuk suyu çorbası
dünki detoksdan
ara
3 kayısı
2 sosis
akşam mercimek saltası
3 litre su 2 yeşilçay
akşam spordan sonra gelince belki 1 sütlü kahve içerim
Afiyet olsun canımbende menümü erkenden yazim..
sabah
1 dilim t.b. ekmeği
2 çizik zeytin
1 salam
az beyaz peynir
1 minik sosis
öğlen
dünki detoksdan
ara
3 kayısı
2 sosis
akşam mercimek saltası
3 litre su 2 yeşilçay
merhaba canım,
emzirirken detoksu yaptın mı hiç..ben de yapmak istiyorum..sen denedin mi merak ettim..bu arada senin bebeğin kaç aylık..
slm komşu başlığın çıtırları,
kim ne kadar verdi bir bakayım dedim ama bildirim gününüz değişmiş.nacizane fikrim cuma iyi olmuş, haftasonu kaçamaksız geçirilmiyor maalesef ve pazartesi, salı anca toparlanılıyor. cuma misafir üye patlaması olur artık, bir size bir bize hepinize az kalorili, bol eksili günler.
sabah
1 dilim t.b. ekmeği
2 çizik zeytin
1 salam
az beyaz peynir
1 minik sosis
öğlen
dünki detoksdan
ara
3 kayısı
2 sosis
akşam mercimek saltası
3 litre su 2 yeşilçay
o yzden çay içemiyorum canım dün yürüyüşe başladım abur cubru kesmeye karar verdim bol su içmeye çalışıyorum inşallah verebilirim
ilknurcum senin listende pek güzel yanlız şu salam ve sosisten uzak dursan onlar yapay ve çok katkılı gıdalar kalorisi dışında tamamen vücuda yapışıp kalan katı atıklar çok zararlı onlarıda çıkar hayatından canım sevgiler
slm komşu başlığın çıtırları,
****kızlar bu cuma işi beni pek heveslendirdi kaybolan ümidim yeniden geldi vallahi
az önce ofisten çıktım şöyle sahile doğru indim bi yürüdüm geldim 35dk
sabahtan sonra yediklerim şöyle
öğle: 1 küçük boy kabak 1 küçük boy patlıcan dolması+1/2 kase çorba+1,5 dilim kepek ekmek
ara: 1 elma yeşil çay+ 6 badem
akşam sadece çorba salata yicem **boğazıma kilit vurdum** yarın ve sonraki günde ayran detoksu var sırada cumaya bırat artıyı --- olcam hayırlısı ile
** kaçamak yapanlar hemen bıraksın o elindekini cuma büyük gün sakın unutmayın hadi bakalım spora
nohutu ıslamak gerekiyor yoksa nasıl pişecek eğer dipfrizinde ıslanmış nohutun varsa olur zaten düdüklüde 15-20 dakikada pişiyor ötekileride ayrı kaynatırsın oldu bitti..
cnm benim nohutum buzukta hep olur zaten haşlanmış dondurlmuş.mercimeğide direk ocağa koydum 15dk haşladım sonra üzerine bulguru koydum ikisi aynı anda haşlamaya devam ettim pilav gibi ..sonra yoğurt ve su koydum hepsinin içine nane ve kır. pul biber koydum ama sarımsak koymadığıma pişman oldum
canım kahvaltıyı 10da yapmak şartmı ben 8.30da yapıyorumda eşimlesende başla canım bak çok iyi ona göre sende bu akşam hazırla eve gidince yarın başla 10 da kahvaltını yap 12 de içmeye başla..
yanlız değilsin canımSelam kızlar nasılsınız bütün kızlar toplanmış.bende doktordan az önce çıktım kan tahlili istemedi ilaçlarımı yazdı çok sevindim.ama tartida rezillerdeyim.
kolay gelsin canımKızlar ben cıkıyorum bugun cok işim var.Temizlik,wc ler,yemek,camasır....İşim cok.
sabah
1 dilim t.b. ekmeği
2 çizik zeytin
1 salam
az beyaz peynir
1 minik sosis
öğlen
dünki detoksdan
ara
3 kayısı
2 sosis
akşam mercimek saltası
3 litre su 2 yeşilçay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?