"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

CANIM yeşil çay falan düşük yaptırıyor biliyorsun demi teşekkür ederim verdiğin moral için limonlu tarçınlı suda içiyorum ama bakalım

evet onu duydum bazılarıda günde 2 bardaktan bişey olmaz diyor benimde kafam karışık hayırlısı naspteyse zaten olur allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin..

hayırlsı bakalım cumaya inşallah güzel kilolar veririz..

canım menün çok iyi yürüyüşde yapılmış

bende menümü erkenden yazim..

sabah
1 dilim t.b. ekmeği
kızımdan dün kalan minik yarım tost vardı onu yedim
2 çizik zeytin
1 salam
az beyaz peynir
azıcık çokokrem eda bunu sen söylemeden önce yemiştim bilgine
1 minik sosis

öğlen
1 kase tavuk suyu çorbası
dünki detoksdan

ara
3 kayısı

2 sosis

akşam mercimek saltası

3 litre su 2 yeşilçay

akşam spordan sonra gelince belki 1 sütlü kahve içerim

ilknurcum senin listende pek güzel yanlız şu salam ve sosisten uzak dursan onlar yapay ve çok katkılı gıdalar kalorisi dışında tamamen vücuda yapışıp kalan katı atıklar çok zararlı onlarıda çıkar hayatından canım sevgiler

Afiyet olsun canım

merhaba canım,
emzirirken detoksu yaptın mı hiç..ben de yapmak istiyorum..sen denedin mi merak ettim..bu arada senin bebeğin kaç aylık..

1 sefer yapmıstım canım ama sonra yapmaktan vazgectim emzirdigim için bebegim 11 aylık benim

slm komsu sizin tartı günleri ne zaman bizde ziyaret edriz

güzel canım menün afiyet olsun

Eki Görüntüle 1057806
kaçamakta olanlar motivasyon lütfen
cuma büyük gün

harika bilgi canım ,şu merdiven olayıda güzelmiş 5 kat apartman bizim 2 kez cıksam kac kalori yakarım acaba

evet canım haklısın ama canım çok çekti bugün sosis.. ama çıkarıcam söz.. ama salamı arada yerim

Selam canım cumaya aldık belki motive oluruz diye

Afiyet olsun canım spor iyi oluyor

Maşallah kızlar bugün tarifler detokslar havada uçmuş. Ben uyumusum biraz başım çok ağrıyo bugün dinlendim ama daha tam geçmedi şimdi yemek yapıcam dolabi aciyimda ona göre bilmiyorum daha ne pisiriyim diye bakicam

nohutu ıslamak gerekiyor yoksa nasıl pişecek eğer dipfrizinde ıslanmış nohutun varsa olur zaten düdüklüde 15-20 dakikada pişiyor ötekileride ayrı kaynatırsın oldu bitti..

ok canım..
ilknurcum sen ayranla yaptım demiştin ya..ayranın içine salatalık rendelesem diğerlerini de pişirip eklesem olmazmı..

hazırlıklı olmak çok güzel..
bende geldim okuldan şimdi ısladım..5 saat sonra pişircemm:))))

sende başla canım bak çok iyi ona göre sende bu akşam hazırla eve gidince yarın başla 10 da kahvaltını yap 12 de içmeye başla..
canım kahvaltıyı 10da yapmak şartmı ben 8.30da yapıyorumda eşimle
Selam kızlar nasılsınız bütün kızlar toplanmış.bende doktordan az önce çıktım kan tahlili istemedi ilaçlarımı yazdı çok sevindim.ama tartida rezillerdeyim.
yanlız değilsin canım
Kızlar ben cıkıyorum bugun cok işim var.Temizlik,wc ler,yemek,camasır....İşim cok.
kolay gelsin canım

afiyet olsun canım

bende yarın yapıcaktım ama yarın misafirliğe gidicez annemle yapamam ama perşembeye inşallah yapıcam yarın akşamdan ıslatırım nohutu

bide merak ettim yoğurt yağlı olsa olurmu bide detoks yapıldığı gün spor yapılıyormu

bide haşladığınız suyu döküyomusunuz süzüyomusunuz yani yoksa öylece içinemi koyuyosunuz yapanlar cevaplarsa çok memnun olurum kızlar perşembeye bende varım inşallah

Merhabalar. Hemen bi bildirim yapayım
Kahvaltı
- kepek ekmeği köşe tost
- 3 adet nugget

Öğlen
- 100 gr kırmızı et
- 1 dilim tam buğday ekmeği
- 1 tabak yağsız salatA
- 50 gr bitter çikolata yNi büyük paketlerin yarısı. Bu sebeple akşam yemeği yok.

- 1 saat yürüyüş.
.Bu arada 103 kiloyla başladım bu sabah 100.1 geldim. Cuma günkü kilomuda bunu sayar mısınız çünkü pazartesi günleri tartılabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…