bende yarın yapıcaktım ama yarın misafirliğe gidicez annemle yapamam ama perşembeye inşallah yapıcam yarın akşamdan ıslatırım nohutu
bide merak ettim yoğurt yağlı olsa olurmu bide detoks yapıldığı gün spor yapılıyormu
bide haşladığınız suyu döküyomusunuz süzüyomusunuz yani yoksa öylece içinemi koyuyosunuz yapanlar cevaplarsa çok memnun olurum kızlar perşembeye bende varım inşallah
Merhabalar. Hemen bi bildirim yapayım
Kahvaltı
- kepek ekmeği köşe tost
- 3 adet nugget
Öğlen
- 100 gr kırmızı et
- 1 dilim tam buğday ekmeği
- 1 tabak yağsız salatA
- 50 gr bitter çikolata yNi büyük paketlerin yarısı. Bu sebeple akşam yemeği yok.
- 1 saat yürüyüş.
.Bu arada 103 kiloyla başladım bu sabah 100.1 geldim. Cuma günkü kilomuda bunu sayar mısınız çünkü pazartesi günleri tartılabiliyorum
Menum...sabahki bir dilim kepek ekmeyi cok az peyir bes zeytin iki bardak cay...
Ogle ..roka salatasi bir bardak ayran
Aksam ...salata bir bardak cay ...
iyi akşamlar kızlar bugün yürüyüşe diye çıktım ama hava biraz serindi bide parkta kimse yoktu bende 1 tur attım geldim
birazdan bisiklet sürücem yarım saat
bugünki menüm
kahvaltı
2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 tane yeşil zeytin biraz bal çay
ara
yarım ceviz 4 tane kuru kayısı
öğle
2 dilim ekmek 1 tabak kabak kavurması yarım kase yoğurt 1 lokma tahin pekmez
ara
1 sütlü türk kahvesi 1 çb biberli leblebi 1 dilim şekersiz balkabağı
akşam
1 dilim ekmek 1 tabak peynirli salata
aradada yeşilçay yoğurt falan işte
Menum...sabahki bir dilim kepek ekmeyi cok az peyir bes zeytin iki bardak cay...
Ogle ..roka salatasi bir bardak ayran
Aksam ...salata bir bardak cay ...
Ben kendi yaptığım yoğurtla yaptım canım yağlı yogurtta olsa bence farketmez hatta bir kerede hazır ayranla yaptım. .nohutun suyunu süz canım rahatsız etmesin.ben digerlerinide üzerine ilave ederek pisirdim
Spor yapma canım halin kalmaz.bi yorgunluk oluyor çünkü insanda.ben sabah yürüyüş yapmıştım detoksa baslamadan önce. Ama akşam baya halsiz hissettim kendimi.
Merhabalar. Hemen bi bildirim yapayım
Kahvaltı
- kepek ekmeği köşe tost
- 3 adet nugget
Öğlen
- 100 gr kırmızı et
- 1 dilim tam buğday ekmeği
- 1 tabak yağsız salatA
- 50 gr bitter çikolata yNi büyük paketlerin yarısı. Bu sebeple akşam yemeği yok.
- 1 saat yürüyüş.
.Bu arada 103 kiloyla başladım bu sabah 100.1 geldim. Cuma günkü kilomuda bunu sayar mısınız çünkü pazartesi günleri tartılabiliyorum
çok sağol canım cevabın için ilknur 10da kahvaltını yap 2 saat sonra yemeye başla yazmış sen kaçta yaptın kahvaltıyı canım erken yapsak olurmu
bide sen tencerede pişirmiştin sanırım canım önce nohut üzerine mercimek üzerine bılgur sırayla yaptım her yediğimde kaseye bölüp üzerine ayran döktüm demiştin sanırım canım yanlış hatırlamıyosam öylemiydi
Canım menü biraz karışık olmuş bende bitteri çok severim ama yarım paket çok fazla olmuş keşke bir kaç parça yeseydin yarım paketi değil. Bu menuyle kilo verirsin canım ama canım ileride zorlanirsin. .yoğurt tüketmeye çalış canım menülerinde göbek yağlarını eritmek için çok faydası var.bide akşam acikirsin akşamları salata yoğurt ye en azından. Nacizane fikrim bu canım
Aynen öyle canım. Ben öyle yaptım ama sadece nohutun suyunu süz pistikcede diğerlerini sirayla ekle.goz kararı kaseye koydum üstüne ayran.salata rendelemeyi unutma.ben nane isotla tatlandirdim nane çok yakışıyor tavsiye ederim.sen sabah kahvaltını erken yap canım esinle.12 değilde 11 gibi başlarsın detoksuna.
kızlar iyi akşamlar ben 1 hafta kadar yokum annemlere gidiyoruzzzaama cuma günü birşekilde girip bildirim yapacam inş kaçamak olmaz mangal falan kebaplarrr (adanaya gidiyorum) dikkat edecem hatta yanımda kendim için bi kaç yiyecek dahi aldım kararla çıkıyorum bakalım neler olacak kendinize dikkat edinnn güzel ve kaçamaksız haftalarrrr öpüldünüz
Doğru haklısın birazdan yoğurt yiyeym bari çok tşk ederim
güle güle canım iyi gezmeler çok yeme ha herşeyden ye az ye
kızlar iyi akşamlar ben 1 hafta kadar yokum annemlere gidiyoruzzzaama cuma günü birşekilde girip bildirim yapacam inş kaçamak olmaz mangal falan kebaplarrr (adanaya gidiyorum) dikkat edecem hatta yanımda kendim için bi kaç yiyecek dahi aldım kararla çıkıyorum bakalım neler olacak kendinize dikkat edinnn güzel ve kaçamaksız haftalarrrr öpüldünüz
tamam canım sağol yarın değilde perşembe yapıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?