iyi akşamlar kızlar bugün yürüyüşe diye çıktım ama hava biraz serindi bide parkta kimse yoktu bende 1 tur attım geldim
birazdan bisiklet sürücem yarım saat
bugünki menüm
kahvaltı
2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 tane yeşil zeytin biraz bal çay
ara
yarım ceviz 4 tane kuru kayısı
öğle
2 dilim ekmek 1 tabak kabak kavurması yarım kase yoğurt 1 lokma tahin pekmez
ara
1 sütlü türk kahvesi 1 çb biberli leblebi 1 dilim şekersiz balkabağı
akşam
1 dilim ekmek 1 tabak peynirli salata
aradada yeşilçay yoğurt falan işte
Menum...sabahki bir dilim kepek ekmeyi cok az peyir bes zeytin iki bardak cay...
Ogle ..roka salatasi bir bardak ayran
Aksam ...salata bir bardak cay ...
kızlar iyi akşamlar ben 1 hafta kadar yokum annemlere gidiyoruzzzaama cuma günü birşekilde girip bildirim yapacam inş kaçamak olmaz mangal falan kebaplarrr (adanaya gidiyorum) dikkat edecem hatta yanımda kendim için bi kaç yiyecek dahi aldım kararla çıkıyorum bakalım neler olacak kendinize dikkat edinnn güzel ve kaçamaksız haftalarrrr öpüldünüz
Herkese iyi akşamlar fistiklar artık cumayi iple cekicez bakalım nasıl olacak
Bugun yediklerim
SABAH
Klasik kahvaltı ekmek arasi peynir domates yeşillik
OGLE
Arkadaşın doğum gunuydu yemek yerine 4 kaşık kısır bir parça börek bir lokma kurabiye pasta yemedim
AKŞAM
3 kaşık barbunya avuçici kadar tavuk izgara 3 kaşık yoğurt bol salata
Edaaa 1 hafta önceden sozlesmistik OGLE yemeği yerine yedim yediklerimide cezalı miyim:26::26:
iyi akşamlar kızlar bugün yürüyüşe diye çıktım ama hava biraz serindi bide parkta kimse yoktu bende 1 tur attım geldim
bugünki menüm
kahvaltı
ara
öğle
ara
akşam
Menum...sabahki bir dilim kepek ekmeyi cok az peyir bes zeytin iki bardak cay...
Canım ya söylemek istemiyorum amma kendimide tutamiyorum.gercekten çok az ve sağlıksız geliyo bana menun.en azından izgara et yada tavuk falan ilave edebilirsin salatana daha iyi olur. Daha sonra normal yeme düzenine geçtiğin zaman kilo alma.
ok canım..
ilknurcum sen ayranla yaptım demiştin ya..ayranın içine salatalık rendelesem diğerlerini de pişirip eklesem olmazmı..
canım kahvaltıyı 10da yapmak şartmı ben 8.30da yapıyorumda eşimle
yanlız değilsin canım
kolay gelsin canım
afiyet olsun canım
Menüm
sabah 2 dilim tb ekmegine tost,3 dilim peynir,1 domates
ara 1 türk kahvesi
öglen 2 kasık kıymalı makarna,2 bardak ayran
aksam 4 yk pilav,2 but tavuk,yarım kase corba,bol salata,1 yk yogurt.
4 litre su.
Bugünkü menücüğüm
Kahvaltı:simit ve ayran
Ara:yok
Öğle:1 tabak bulgur pilavı üstüne kuru fasulye
Ara:1 Türk Kahvesi ve az fındık ve beyaz leblebi 3-4 kuru kayısı
Akşam:1 tabak Kıymalı mercimek yemeği ve bir kase yoğurt ve 2-3 çatal salata
Bugün baya yürüdüm hastaneye giderken kızlar spor o kadar
:thumbup::thumbup:
Senin menün de güzel canım Tebrikler
Kaçamak olmamış maşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
başının ağrısı geçtimi canım geçmiş olsun..Maşallah kızlar bugün tarifler detokslar havada uçmuş. Ben uyumusum biraz başım çok ağrıyo bugün dinlendim ama daha tam geçmedi şimdi yemek yapıcam dolabi aciyimda ona göre bilmiyorum daha ne pisiriyim diye bakicam
yağlı olsada b,şey olmaz nohutun suyunu süz canım..bende yarın yapıcaktım ama yarın misafirliğe gidicez annemle yapamam ama perşembeye inşallah yapıcam yarın akşamdan ıslatırım nohutu
bide merak ettim yoğurt yağlı olsa olurmu bide detoks yapıldığı gün spor yapılıyormu
bide haşladığınız suyu döküyomusunuz süzüyomusunuz yani yoksa öylece içinemi koyuyosunuz yapanlar cevaplarsa çok memnun olurum kızlar perşembeye bende varım inşallah
bugünki menüm
kahvaltı
ara
öğle
ara
akşam
canım senin yediklerin az böyle olmaz dieti bırakınca hepten kilo alacaksın hemde çok sağlıksız besleniyorsun seçil ve d,dem,n deiklerine aynen katılıyorum.. bari latanın yanına ızgara tavuk felan ekle..Menum...sabahki bir dilim kepek ekmeyi cok az peyir bes zeytin iki bardak cay...
çok güzel afiyet olsun..
güle güle git güle güle gel emi canım ama yediklerine dikkat et tadımlık ye yada kilo almadan geri gelkızlar iyi akşamlar ben 1 hafta kadar yokum annemlere gidiyoruzzzaama cuma günü birşekilde girip bildirim yapacam inş kaçamak olmaz mangal falan kebaplarrr (adanaya gidiyorum) dikkat edecem hatta yanımda kendim için bi kaç yiyecek dahi aldım kararla çıkıyorum bakalım neler olacak kendinize dikkat edinnn güzel ve kaçamaksız haftalarrrr öpüldünüz
canım menü güzelHerkese iyi akşamlar fistiklar artık cumayi iple cekicez bakalım nasıl olacak
Bugun yediklerim
SABAH
Klasik kahvaltı ekmek arasi peynir domates yeşillik
OGLE
Arkadaşın doğum gunuydu yemek yerine 4 kaşık kısır bir parça börek bir lokma kurabiye pasta yemedim
AKŞAM
3 kaşık barbunya avuçici kadar tavuk izgara 3 kaşık yoğurt bol salata
Edaaa 1 hafta önceden sozlesmistik OGLE yemeği yerine yedim yediklerimide cezalı miyim:26::26:
cancazım sana bu aralar noldu gofretler felan havada uçuşuyor olmuyor böyle dikkat et bıraz daha.. bak sonunda listeye giremiceksinmenüm
sabah
2 minik gofret
ÖGLEn
2 d ekmek,1 haslanmıs yumurta,yesillik
ARA
1 f capucino,biraz leblebi
AKSAM
1,5 D ekmek,8 yk susuz barbunya,2 yk közlenmiş kırmızı biber,1 kase yogurt,1turp
2 lt su biraz ev işi
menü güzel..Menüm
sabah 2 dilim tb ekmegine tost,3 dilim peynir,1 domates
ara 1 türk kahvesi
öglen 2 kasık kıymalı makarna,2 bardak ayran
aksam 4 yk pilav,2 but tavuk,yarım kase corba,bol salata,1 yk yogurt.
4 litre su.
çok iyi menün canım yarın bende öğlende kuru pilav yicemBugünkü menücüğüm
Kahvaltı:simit ve ayran
Ara:yok
Öğle:1 tabak bulgur pilavı üstüne kuru fasulye
Ara:1 Türk Kahvesi ve az fındık ve beyaz leblebi 3-4 kuru kayısı
Akşam:1 tabak Kıymalı mercimek yemeği ve bir kase yoğurt ve 2-3 çatal salata
Bugün baya yürüdüm hastaneye giderken kızlar spor o kadar
Kızlar akşam 2 köfte salata 2 dem ekmek yedim saat 19.30 dan sonrada 45 dk daha yürüdüm. Saat 21 de biraz çiğ badem yedim kapadim cenemi . Detoks hazırlıkları da tamam yarın yapıyoruz 3 kişi bakalim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlı geceler kızlar bende akşam spordan geldikten sonra sütlü türk kahvesi içtim 40 dakika yürüyüş 45 dakika aletler..
Ilknur canim sabah kuraldan once yedim minikti kahvalti yapmadim kalorisi 50ancak di
Maşallah sporlar çok güzel canım. Başımın ağrısı geçti canım doktora gideceğim zaman geriliyorum biraz kan tahlili falan yoruyo beni.sıkıntılıyım yani. Bi de uyudum dinlendim iyi geldi sonra kalktım yemek yaptım yarına da yemeğim var yarın yürüyüş yaparım diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?