tamam canım aslında sabah yenince k,lo yapmıyor ama bu haftaki kural varya onun için dedim..
Iyi geceler kizlar yarin gorusmek dilegyle
Saol canım. Iyi geceler tatlımKurali goreydim agzima surmezdim bida yok bu hafta,sporun harika olmus
SECIL.dikkatet canim kendine
hayırlı geceler kızlar bende akşam spordan geldikten sonra sütlü türk kahvesi içtim 40 dakika yürüyüş 45 dakika aletler..
Oh oh bu spor çok ii olmuş :thumbup::thumbup::thumbup:
Hayırlı geceler kızlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Saol tatlım regl olucam bu hafta onun içinde başladı baş ağrıları.bu ay ilacımı biraktirir sanıyordum ama iki ay daha kullanicakmisim daha.3 ayda ilacın etkisinin geçmesini beklicez.5 ay sonra bebiş düşünebiliriz bizdeiyi olmana sevindim tatlım anlıyorum seni bende ne zaman hastaneye gitsem tansıyonum düşüyor bayılacak gibi oluyorum..
Saol tatlım regl olucam bu hafta onun içinde başladı baş ağrıları.bu ay ilacımı biraktirir sanıyordum ama iki ay daha kullanicakmisim daha.3 ayda ilacın etkisinin geçmesini beklicez.5 ay sonra bebiş düşünebiliriz bizde
hmm hayırlısı olsun canım sonuçta sağlık için içiyorsun o ilacı bebekte hayırlısyla gelir inşallah sen bi iyi olda..
sağol canım cevap için..1 sefer yapmıstım canım ama sonra yapmaktan vazgectim emzirdigim için bebegim 11 aylık benim
slm komsu sizin tartı günleri ne zaman bizde ziyaret edriz
güzel canım menün afiyet olsun
harika bilgi canım ,şu merdiven olayıda güzelmiş 5 kat apartman bizim 2 kez cıksam kac kalori yakarım acaba
İyi geceler hanımlar muhabbetler yapılmış.Bende eve yeni geldim...Detokscular kolay gelsin sizlere.
Secil gecmiş olsun.
Neslihan.merdiven.inip cıkmak basen yapar derler.
İlknur notunu aldım canım.
Rukiye canım hosgeldin.Kız arada bende bakıyorum size,motivasyon bir ara cok düştü sizde.
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz...
Hanife hangi subede ögretmenlik yapıyorsun?İngilizce kursu düşünüyorum.
Kızlar menüler güzel.....
Zerrin küsmedigine sevindim.Cok az yiyorsun...
Beste iyi yolculuklar.
bebeğin olduğunu biliyoruz canım hemde çalışınca daha zor tabi en azından girip menünü paylaşıyorsun..sağol canım cevap için..
Ben de haftaya bir gün yapmaya çalışacağım detoksu..bu hafta bebeğim rahatsız biraz..
Kızlar ben işten gelip yazdıklarınızı okuyana kadar siz yatmış oluyorsunuz, muhabbete akşam çok katılamıyorum o yüzden..yanlış anlamayın..
Menüm:
Sabah: 2 dilim ekmek iki dilim peynir..
Ara: 1 türk kahvesi
öğlen: Bir tabak lahana salatası, 1 köfte, 5 patates kızartması
ara: 5 kuru kayısı
akşam: Bir kase dolusu yayla çorbası, 3 dilim tam buğday ekmeği, 6 kaşık taze fasülye
ve son olarak türk kahvesi..
Spor olarak düzenli yürüyüş yapamıyorum ama iş yerinde hep ayakta ders anlatıyorum ve merdiven inip çıkıyorum sürekli..
Gidip gelirken de 30 dk yürüyorum..
Herkese iyi uykular, yeni gün yeni umutlar ve güzelliklerle gelsin inşallah<3
günaydın hanımlar nasılsınız bende sporumu yapıcam şimdi 30 dk bisiklet sonrada misafirliğe gidicez
günaydın fıstıklar bugün sabah kızımı okula götürdüm halk oyunu var diye gitmek istemiyor çocuk kaç haftadır böyleydi bende şunun şurasında 2 ay kaldı git felan konuştum ama yok okula gitmicem evde daha güzel demeye başladı daha öncede böyle bi sorun olmuştu galiba öğretmeni pek sevemedi durmadan kızıyor anne yapamayınca diyor daha fazla zorlamak istemedim uyuşamadı bende öğretmeniyle konuştum göndermeyin dedim yoksa okula gelmek istemiyor bakalım hayırlısı çokda güzel yapıyordu bi görseydiniz ama cadı devam etmek istemedi..
EDA teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?