günaydın fıstıklar bugün sabah kızımı okula götürdüm halk oyunu var diye gitmek istemiyor çocuk kaç haftadır böyleydi bende şunun şurasında 2 ay kaldı git felan konuştum ama yok okula gitmicem evde daha güzel demeye başladı daha öncede böyle bi sorun olmuştu galiba öğretmeni pek sevemedi durmadan kızıyor anne yapamayınca diyor daha fazla zorlamak istemedim uyuşamadı bende öğretmeniyle konuştum göndermeyin dedim yoksa okula gelmek istemiyor bakalım hayırlısı çokda güzel yapıyordu bi görseydiniz ama cadı devam etmek istemedi..
EDA teşekkürler..
Amerikan kultur dernegi karsiyaka subesindeyim canim sen izmirde misin
ana kralice
çok zorlama canım..
bırak zamnla düzelir..
anasınıfına giderken benim kızımda öyleydi..
sıkma boşver..
neslihandan haber yokmu..
nesliii ben hazırım bak seni bekliyommm
anetam sen de mi izmirdesin..bende burdayım..nasıl gidiyor..kaç kiloyla başladın canım ben geri sayfaları pek takip edemiyorum..eminim yazmışsındı da ben okuyamadım..kaçla başladın..kaç yaşındasın..evlimisin çalışıyomusun:)))
tüm secereni nasıl öğreniyom ama
hayal ben başladım sayfalar arasında kaybolmuşum yeni gördüm şimdi ilk çorbamı içmeye mutfağa çıkıcam canım senden naber
İnsallah kac canim pazar geceden beri atesleniyor ve ishal...menum de ilk defa guzel oldu kacamaksiz:)bebeğin olduğunu biliyoruz canım hemde çalışınca daha zor tabi en azından girip menünü paylaşıyorsun..
bu arada menün güzel olmuş.. bebeğinede çok geçmiş olsun inşallah çabuk iyi olur..
Kizinin evde seninle gecirdigi zaman bu sene daha da kalitelesmistir canim..buyudugunu anlamaya basliyor ve onun icin ilk ve en guzel rol model sensin..bu yuzden senle gecirdigi vakitten daha guzeli yok onun icin..sen herseysin onun icin buna okul ve ogretmen de dahil:) bir sure sonra okula gitmeyi kendi isteyecektir..canini sıkma sakın..günaydın fıstıklar bugün sabah kızımı okula götürdüm halk oyunu var diye gitmek istemiyor çocuk kaç haftadır böyleydi bende şunun şurasında 2 ay kaldı git felan konuştum ama yok okula gitmicem evde daha güzel demeye başladı daha öncede böyle bi sorun olmuştu galiba öğretmeni pek sevemedi durmadan kızıyor anne yapamayınca diyor daha fazla zorlamak istemedim uyuşamadı bende öğretmeniyle konuştum göndermeyin dedim yoksa okula gelmek istemiyor bakalım hayırlısı çokda güzel yapıyordu bi görseydiniz ama cadı devam etmek istemedi..
EDA teşekkürler..
Gunaydin canim subemize gelmeden yaz istersen bana..seni karsilarim orda..nerede oturdugunu bilmiyorum alsancak subemizde var..hangisi sana daha uygunsa oraya gidersin..Günaydın kızlar nasılsınız?Yeni uyandım.Hanife evet canım.
anetam sen de mi izmirdesin..bende burdayım..nasıl gidiyor..kaç kiloyla başladın canım ben geri sayfaları pek takip edemiyorum..eminim yazmışsındı da ben okuyamadım..kaçla başladın..kaç yaşındasın..evlimisin çalışıyomusun:)))
tüm secereni nasıl öğreniyom ama
Saol canım. Iyi geceler tatlım
Neslihan yogurt ile karıstırdın yedin.Sabah tartıldın mı?Böylede olursa bugdaylı bende yapabilirim belki.Ayranla pek damak tadıma uymuyor.
günaydın fıstıklar bugün sabah kızımı okula götürdüm halk oyunu var diye gitmek istemiyor çocuk kaç haftadır böyleydi bende şunun şurasında 2 ay kaldı git felan konuştum ama yok okula gitmicem evde daha güzel demeye başladı daha öncede böyle bi sorun olmuştu galiba öğretmeni pek sevemedi durmadan kızıyor anne yapamayınca diyor daha fazla zorlamak istemedim uyuşamadı bende öğretmeniyle konuştum göndermeyin dedim yoksa okula gelmek istemiyor bakalım hayırlısı çokda güzel yapıyordu bi görseydiniz ama cadı devam etmek istemedi..
EDA teşekkürler..
Günaydın fistiklar nasılsınız bakalım. Ben gayet iyiyim kahvaltımı yaptım kahvemi içtim keyfim yerinde.birazdan yürüyüş yapıcam.
günaydın herkese
evetttt bende ayrancı olarak başladım güne
neslihan bende çok begendim tadını dün hazırlarken bi kaşık tatmıştım
eda bende katı kıvamda hazırladım ole daha iyi zaten suyu yeterli miktarda içiyoruz tadı güzel bol naneli biberli yap bence sende
günaydın herkese
evetttt bende ayrancı olarak başladım güne
neslihan bende çok begendim tadını dün hazırlarken bi kaşık tatmıştım
eda bende katı kıvamda hazırladım ole daha iyi zaten suyu yeterli miktarda içiyoruz tadı güzel bol naneli biberli yap bence sende
Günaydın fistiklar nasılsınız bakalım. Ben gayet iyiyim kahvaltımı yaptım kahvemi içtim keyfim yerinde.birazdan yürüyüş yapıcam.
ayşecim günaydın hadi kolay gelsin sanada
ayyyy eda tartılmayı unuttum salı günki ölçüm var tüh olmadı bunapsam ki artık yarında yapacam ya yarın sabah tartılırım napayım
evet canım suyu katınca içindekiler ağzımda büyür diye kendi mayaladığım yoğurt kıvamlı zaten ona karıştırdım öğün başınada 3 kaşık yoğurt 3 kaşık haşlanmış karışım koydum üstüne su içtim şöyle zıpladım karnımda ayran olsun diye :) :)
sana önerim sen nohutu haşla güzelce kabuklarını soy sonrada blendırdan geçir yoğurda karıştır direk ötekileri diri yersin
yada bak 1 gece ıslatılmış nohutu direk tavada evir çevir leblebi oluncaya kadar sıcakkende ye leblebi niyetine mesela detoksun üstüne ye içinde hoşlanmassan anladınmı canım böyle tiksinmessin belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?