"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

çok zorlama canım..
bırak zamnla düzelir..
anasınıfına giderken benim kızımda öyleydi..
sıkma boşver..
neslihandan haber yokmu..
nesliii ben hazırım bak seni bekliyommm

Amerikan kultur dernegi karsiyaka subesindeyim canim sen izmirde misin

ana kralice

anetam sen de mi izmirdesin..bende burdayım..nasıl gidiyor..kaç kiloyla başladın canım ben geri sayfaları pek takip edemiyorum..eminim yazmışsındı da ben okuyamadım..kaçla başladın..kaç yaşındasın..evlimisin çalışıyomusun:)))
tüm secereni nasıl öğreniyom ama

çok zorlama canım..
bırak zamnla düzelir..
anasınıfına giderken benim kızımda öyleydi..
sıkma boşver..
neslihandan haber yokmu..
nesliii ben hazırım bak seni bekliyommm

hayal ben başladım sayfalar arasında kaybolmuşum yeni gördüm şimdi ilk çorbamı içmeye mutfağa çıkıcam canım senden naber

hayal, hanife (anetam),neslihan,eda(güselim) 4 tane izmirli ama ben dışardayım siz izmirde bende yazları gelirim gezerim oraları ama bidaha yaşayamam büyük şehirde çok kalabalık :)

hayal ilk çorbamın tadına baktım süper bişi bu ya dadıda güzel.ben susuz hazırladım üstüne içcem suyumu yoğurtla bulamaç yaptım şöyle kardım harika bu ya yapılır valla

hayal ben başladım sayfalar arasında kaybolmuşum yeni gördüm şimdi ilk çorbamı içmeye mutfağa çıkıcam canım senden naber

iyiyim canım ben güzel bir kahvaltı yaptım..1 dilim ekmekli bu benim için çok önemli..bir ekmek canavarı olarak
neyse birazdan okuldan çıkıcam eve gidicem..evde içicem artık..hadi allah yardımcımız olsun

Neslihan yogurt ile karıstırdın yedin.Sabah tartıldın mı?Böylede olursa bugdaylı bende yapabilirim belki.Ayranla pek damak tadıma uymuyor.

bebeğin olduğunu biliyoruz canım hemde çalışınca daha zor tabi en azından girip menünü paylaşıyorsun..
bu arada menün güzel olmuş.. bebeğinede çok geçmiş olsun inşallah çabuk iyi olur..
İnsallah kac canim pazar geceden beri atesleniyor ve ishal...menum de ilk defa guzel oldu kacamaksiz:)

Kizinin evde seninle gecirdigi zaman bu sene daha da kalitelesmistir canim..buyudugunu anlamaya basliyor ve onun icin ilk ve en guzel rol model sensin..bu yuzden senle gecirdigi vakitten daha guzeli yok onun icin..sen herseysin onun icin buna okul ve ogretmen de dahil:) bir sure sonra okula gitmeyi kendi isteyecektir..canini sıkma sakın..

Günaydın kızlar nasılsınız?Yeni uyandım.Hanife evet canım.
Gunaydin canim subemize gelmeden yaz istersen bana..seni karsilarim orda..nerede oturdugunu bilmiyorum alsancak subemizde var..hangisi sana daha uygunsa oraya gidersin..

Evet izmirdeyim:) izmirli cok galiba..bulusma duzenlediniz mi hic..83.5ta dikkat etmeye basladim ama buraya katildigimda 81.5 falandim galiba..hamile kalmadan once 68 kiloydum:) ona inmek istiyoum..sonra da evlendigim kiloma..o zaman 60tim:)
Calisiyorum canim ingilizce ogretmeniyim..8 aylik bir oglum var..ve 25 yasindayim:)

ana kralice

Saol canım. Iyi geceler tatlım

seçilcim günaydın canım şu tarifle ilgili aklıma bişi takıldı sorayım hemen. ben 4 er kaşık aldım kuru olarak ve bunu haşladım.baya kabardı bu 1,5 ayran içinde yoğunluğuda iyi. takılan şu ben kurusundan 4 kaşık ölçtüm yoksa haşlanmışından 4 kaşık mı ölçecektim. mantiken haşlanmışı az gelir diye düşündüm kurusunun ölçüsüdür demi ama genede sorayım dedim merakla bekliyorum

Kızlar salı günü bildirim yapsaydık eger 74.2 kg idim.Eşime yardım ettigim icin ellerim her yerim şişti....Bugun tartıldım :)))) sürpriz cumaya.Bir insan bu kadar şişer mi bunuda ispatladım kendime......

Günaydın fistiklar nasılsınız bakalım. Ben gayet iyiyim kahvaltımı yaptım kahvemi içtim keyfim yerinde.birazdan yürüyüş yapıcam.

günaydın herkese
evetttt bende ayrancı olarak başladım güne

neslihan bende çok begendim tadını dün hazırlarken bi kaşık tatmıştım

eda bende katı kıvamda hazırladım ole daha iyi zaten suyu yeterli miktarda içiyoruz tadı güzel bol naneli biberli yap bence sende

Neslihan yogurt ile karıstırdın yedin.Sabah tartıldın mı?Böylede olursa bugdaylı bende yapabilirim belki.Ayranla pek damak tadıma uymuyor.

ayyyy eda tartılmayı unuttum salı günki ölçüm var tüh olmadı bu napsam ki artık yarında yapacam ya yarın sabah tartılırım napayım
evet canım suyu katınca içindekiler ağzımda büyür diye kendi mayaladığım yoğurt kıvamlı zaten ona karıştırdım öğün başınada 3 kaşık yoğurt 3 kaşık haşlanmış karışım koydum üstüne su içtim şöyle zıpladım karnımda ayran olsun diye :) :)
sana önerim sen nohutu haşla güzelce kabuklarını soy sonrada blendırdan geçir yoğurda karıştır direk ötekileri diri yersin
yada bak 1 gece ıslatılmış nohutu direk tavada evir çevir leblebi oluncaya kadar sıcakkende ye leblebi niyetine mesela detoksun üstüne ye içinde hoşlanmassan anladınmı canım böyle tiksinmessin belki

canım bencede zorlama okuldan da soğumasın hayırlısı artık

Günaydın fistiklar nasılsınız bakalım. Ben gayet iyiyim kahvaltımı yaptım kahvemi içtim keyfim yerinde.birazdan yürüyüş yapıcam.

Secil iyi olmana cok sevindim canım.Nesen bol olsun.Ayse bende öyle yapayım.Annem icin yaptıgımda bildigin ayran yaptık.Tadı hosuma gitmedi,nohutta olunca.
Hanife gitcegim zaman senle baglantıya gecerim canım.Karsıyakada teyzem var.Gezmeye cok geliyoruz....Bu ara kv cok gittigim icin pek fırsat bulamıyoruz.Kurstan her yerde var.Subesi cok.

ayşecim günaydın hadi kolay gelsin sanada

Benim haslanmış nohutum difrizde hep vardır....Bakalım tekrar denemeye calısırım :))
Dün tartıldın ya o da olur canım.Bakalım sonuclar ne olcak 1. Kim olcak.Hayalimsi 1.bu hafta gögüslücek mi ortakları mı cıkcak??
Taktikler icin sagol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…