demledim içiyorum canımkızlar günaydın gelemedim bi türlü bi selam vereyim okuyabilirsem bakacam geçmişe neler konuşmuşsunuz bakalım
ben klasik kahvaltımı yaptım 8,30da 10,30 da başlıyorum ayranımı içmeye hayırlısı ile bakalım. şimdiye kadar spor yok sabah çıkamadım
hadi öptüm sizi kaçamak yok ha sakınnn cıs olursunuz hadi yeşil çay ısmarladım hepinize unutanlar demlesin bir fincan
Eki Görüntüle 1058739
Günaydın fistiklar nasılsınız bakalım. Ben gayet iyiyim kahvaltımı yaptım kahvemi içtim keyfim yerinde.birazdan yürüyüş yapıcam.
günaydın herkese
evetttt bende ayrancı olarak başladım güne
neslihan bende çok begendim tadını dün hazırlarken bi kaşık tatmıştım
eda bende katı kıvamda hazırladım ole daha iyi zaten suyu yeterli miktarda içiyoruz tadı güzel bol naneli biberli yap bence sende
hayal ben başladım sayfalar arasında kaybolmuşum yeni gördüm şimdi ilk çorbamı içmeye mutfağa çıkıcam canım senden naber
iyiyim canım ben güzel bir kahvaltı yaptım..1 dilim ekmekli bu benim için çok önemli..bir ekmek canavarı olarak
neyse birazdan okuldan çıkıcam eve gidicem..evde içicem artık..hadi allah yardımcımız olsun
iyi günler kızlar moralim bozuluyo benim ya kilo çizelgemdeki kiloma bi gelemedim 2-3 gündür tartılıyorum hep fazla çıkıyorum ya niyeki dün dikkat ettim sizce 3 günde kilo almış olabilirmiyim hemde 1,5 kilo
iyi günler kızlar moralim bozuluyo benim ya kilo çizelgemdeki kiloma bi gelemedim 2-3 gündür tartılıyorum hep fazla çıkıyorum ya niyeki dün dikkat ettim sizce 3 günde kilo almış olabilirmiyim hemde 1,5 kilo
detoksçular spor yapıcakmısınız dünden beri soruyorum seçil hariç kimse cevap vermedi ilknurada sordum oda vermedi
detoksçular spor yapıcakmısınız dünden beri soruyorum seçil hariç kimse cevap vermedi ilknurada sordum oda vermedi
Canım rahat ol biraz sıkma kendini.3 günde o kadar kilo alamazsınız yani 10000 kaloriddn fazla alman lazım toplamda. Bir kilo 7.700 kalori.cok sıkıyorsun kendini rahat ol odemdir o geçer cumaya sen diyetine ve sporuna devam et
günaydın canım bence stres yapma ara ara böyle olabilir 3 gündede o kadar kilo almamışsındır bence
seçilcim günaydın canım şu tarifle ilgili aklıma bişi takıldı sorayım hemen. ben 4 er kaşık aldım kuru olarak ve bunu haşladım.baya kabardı bu 1,5 ayran içinde yoğunluğuda iyi. takılan şu ben kurusundan 4 kaşık ölçtüm yoksa haşlanmışından 4 kaşık mı ölçecektim. mantiken haşlanmışı az gelir diye düşündüm kurusunun ölçüsüdür demi ama genede sorayım dedim merakla bekliyorum
canlar ben çıkıyorum toplantı var görüşürüz
eda dünkü öğle menüsünden sonra cezalı değilim galiba sevindim bişi demedin çünkü
Yok canım 3 günde 1.5 kg alınmaz.
Dikkat edip spor yapıyorsun.Bende persembe-cuma istedigim rakamları görmüştüm.Hafta sonu gittik geldik pazartesi 74 leri gördüm.Bugun tartıda güzel sonuclar vardı.Cok şişkinlik olabiliyor.Moralini bozma.Ben sinirden pazartesi salı delirdim....
Kızlar dr aradım.Kalp ilacı icin birsey sordum.Bu şişkinlik olayınıda sordum.Vücudunda ödem oldugunu tuttugunu nasıl bakıldıgını hepimiz biliyoruz.Ek olarak o gün cok su icmenize ragmen wc sayısında düşüş olurmuş.Vucut suyu depo edermiş.Wc sayıma hic dikkat etmemiştim.Belirli bir su icince arka arkaya wc gidilir normalde.Vücutta şişkinlik varsa bu olmazmış.3-4 güne gecermiş.İdrar söktürücü kullanılmıyorsa.
ama işte tartı öyle demiyo canım sıkıldı şu geçen hafta değilde spor haftasındaydı birden bire çok fzla gitmişti yani 60 2 olduğumdaydı ama haftaiçi 59u bile görmüştüm o haftaydı ama bu hafta ise adet olmadan ve olduktan sonra hiç eski kilomu göremiyorum moralim bozuldu yarın bende detoks yapıcam koydum kafama spor yapıyomusunuz
yani yemeğide çok yemedimki normal 2 dilim ekmeğimi akşamda 1 tabak yemeğimi yedim misafirliktede öyleydi sadece abur cubur olarak fazla yedim düşünüyorum düşünüyorum 2 gündür canım sıkılıyo
su içtiğin zaman artık ne kadar wcye gittiğini sayarsın canım kalp hastalarında olurmuş ödem ısırgan funda çayı iç canım geçmiş olsun
Eliptik cok güzel yapıyorsun canım.Bozma moraliniiiiiiiiiiiii.Bu hafta,önümüzdeki hafta abur cubur,hamur işi yok.Ceza var ona göre!!!!!Vücudun direniyordur yada ödemdir.Stres yapınca hic gitmiyor.
Canım bak bu hafta benim doğru düzgün kaçamağım olmadı yani ama tartida 1 kilo kadar artidayim ama kafaya takarsam vücut direniyo.ben 76 larda da yaşadım böyle gitgeller ama yapacak tek şey sabırlı olmak ve azimle devam etmek bikaç hafta dirensede gidecek bu kilolar.diyet başarı öykülerinin çoğunda yazıyo vucudum direndi bir kaç ay kilo veremediğim oldu falan diye.moral bozmak yok.
tamam kızlar sağolun eliptik deyince biraz önce 31 dk sürdüm destina yazı paylaşmıştı vucudunsıkılaşma dönemiymiş duraksama dönemi diye keşke öyle olsa bacaklarım sıkılaşsa biraz dün duşa girdim ve bacaklarımı görünce yine canım sıkıldı
neyse sizinde kafanızı şişirmeyim kızlar düzelmiyo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?