Canım bacak kadın icin cok önemli.Cok haklısın kafaya takmakta...Sıkılasmayı saglayan özel kremler var yada arastırıp yaglar alsan karıstırsan bıkmadan hergün sürsen...Destina kulakları cınlasın bana kakoo yagını önermişti.Catlagım cok oldugu icin.Dustan sonra argan yagı ve kakoo yagını karıstırıp sürüyorum.Biraz fayda var.
eğer sarkma
bacak,göğüs,karında ise
kekik,lavanta,papatya,nane, ve
ıhlamur karıştırılmış bir
banyodan(ılık banyo)sonra
lavanta yağı,karanfil yağı,kayısı yağı,pelesenk yağı,ve kekik
yağından oluşan bir karışımla
masaj yapılıyor.bitkisel yağ
msaajının ardından cildin bu
yağları emmesi için 4-5 saat
bekletiyorsunuz,ardından ılık bir duşla kür tamamlanıyor.
Ddem netten bunu buldum bak.
yani nasıl desem pek ümidim yok bildiğin içi boş et aşağı doğru inmiş yani nasıl yukarı kalkarki geri çok zor basende kocaman zaten Allahtan eşim öyle takmıyo kafaya bide taksa bişeyler dese daha çok canım sıkılırdı ama yinede onun yanında bacaklarımı açmaya utanıyorum düşünün daha bu yaşta güzel geceliklerim var giymeye utanıyorum
toparlanıcağını bilsem neler yaparım hiç üşenmem sonra bi araştırıyım kkde varmı benim gibi olan
Benimde bacaklarımda sorun
vardı.Selülitli, çok yumşak ve
sarkık görünüyorlardır. Taki 10
gün öncesine kadar. Sizi bir
formül vereyim. Evinizdeki
herhangi bir boş kaba (şampuan şişesi, yüz yıkama
jeli şişesi, vs) aktardan aldığınız
bir şişe kekik yağı, bir şişe
biberiye yağını dökün. İçine
azar azarda tatlı badem ve
buğday yağıda ekleyin. Bacaklarınızın arkasına,
dizinizden yukarı doğru bu
karışımı masaj yaparak
uygulayın. Eğer karın
bölgenizde de bu sorun varsa
oralarada uygulayın. 20 dakikalık masaj eşliğinde İyice
vücudunuza yedirin.. Kötü
kokacaksınız ama kesinlikle
değer. En büyük boy streç filmi
önce karnınıza, sonra sağ
bacağınıza, sonra tekrar karnınıza sonra sol bacağınıza
sonra tekrar karnınıza tek
parça olcak şekilde şort gibi
sarın. üzerinede pamuklu
külotlu çorap veya tayt giyin.
Eşofmanlarınızı çekin üstüne biraz ısındıktan sonra koşun
koşabildiğiniz kadar. Eve gelin
bi kaçta bacak sıkılaştırma
harektleri yapın. banyoda
köpüklenmeden kabak lifiyle
iyice vücudunuz pembeleşene kadar liflenin.
45 gün bunu düzenli olarak
yapın bakalım bişeyiniz
kalıyormu. :) Bende çok az
selülit vardı 8 günde tertemiz
oldu. Koşu sayesindede bacaklarım sımsıkı oldu.
Rusların bacakları gibi çok
mutlu oldum.Bak benim dedigim buydu tatlım.Digeri biraz pahalı oluyor yaglarla....Ddem bunu dene istersen.
bu çok iyiymiş ya işe yarar inşallah bacak arkası demiş burda benimse en çok ön tarafta iç bacak ve aşağıya doğru arkasındada var tabi
Ön arka fark etmez canım.Yazanın bacak arkasında varmış....Benden tavsiye badem yagını,susam yagını göbegine sürme tüylenme yapıyor.Tecrübeyle sabit :)))))
acaba ne kadar koşuyodu süresi varmıydıki bizim buralarda herkes yürüyüş yapıyo koşan pek yok hiç koşmadım daha nasıl olur bilemedim ama bunu yapmak zorundayım kafayı yiycem yoksa
Didemcim bacaklarinda hiç mi sikilasma yok canım ya olculerini falan aldın mı sen sporda yapiyosun hem kisa sürede de vermedin bu kiloları neden sarktiki.edanin yazdığı yağları dene canım bebde netten arastiririm biraz.iyi bildiğin bir aktar falan varsa ona da sor onlar bu konunun içindeler. Belki bildiklerin bir yağ karışımı da vardır canım
Benim yürüdügüm parkurdada kosu yapan cok var canım.1 saatligine cıktıysan 30 dk yürü,30 dk aynı tempoda kos.Bazen bende kosuyorum,yürüyorum kalbim cabuk hızlandıgı icin süresi kısa oluyor....Kosunca yürümekle arasında ki farkı cok iyi anlayacaksın canım.Kasların nasıl calışıyor....
göbeğimdede varda pek takmıyorum orayı çünkü ameliyatlı orası ortadan ikiye bölük yani ayrı ayrı üst tarafımda güzel şikayetim yok sorun sadece bacaklar
onun için sadece bacağıma sürerim
Dene canım denemekte fayda var.Bizim gelin vucudu diri dursun diye üzüm cekirdegi tozu yiyor.Kolajeni artsın diye.Yıllardır yiyor.Bebek gibi cildi var,parlak.
Ama iste bu üzüm cekirdegi gögüsü cok büyütüyor.Gögsün kücükse onuda hem bacak icin yersin.2 faydasındada yararlanırsın.Baska hic zararı yok.
ben koşmayı severim ama kimse koşmayıncada ne biliyim tuhaf bakacaklarmış gibi geliyo bide zaten bu nayine yürüyosa diye değişik bakıyolar kendileri şişman şişman onun için ama farketmez erken çıkarsam koşarım inşallah yeterki toparlansın
Amann bosver.Herkes kendine baksın.Birsey diyen olursada saglık icin kosuyorum teyze dersin.Üstüne bol bişey giy orta tempoda kosunca gögüsler hoplasada dikkat cekmiyor.Bizim erkek,kadın karısık her yastan insanlar kosuyor.Tak kulaklıgını ac müzigini kocan bişey demedikten sonra bosver milleti...Onlar kadar şişman olsan kossan yürüsen,kadına bak ne kadar şişman derler......
evet göğüslerim küçüldü küçük baya aslında biraz büyüse iyi olur
Eliptik bisikletin tek zararıda bu işte.Benimde kücülmüştü.Fark edince eliptigi sabitledim bacak,göbek calışıyorum.Kol hareketini kestim.
evet canım çok haklısın kocam işte oluyo ben yürürken biliyo zaten yürüdüğümü bişey demez çok şükür o yönden sıkıntım yok şu ziyaretçiler olmasaydı bacaklarımı gösterirdim size utanmazdım ama ziyaretçiler var sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?