"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Sana da hayırli cuma lar sen cumalari nihat hocayı takip ediyorsun hep galiba bi ara leslie ila yurursun

allah razı olsun canım.. evet cuma günleri hep izliyorum seviyorum bu hocayı bundan başka hoca izlemiyorum haa birde ramazanda geceleri bazen döngel hoca var onu izleri.. leslie yle yürücem kız gelsinde da istiyordu bugün birlikte yaparız cuma vakti geçince..

Cumamız mübarek olsun kızlar hepinize kocaman Günaydın kahvaltımi yapıyorum şimdi bitsin ne yedigimi yazarım çok açım bu sabah

Bende hergün sabah tartiliyorum ama bu aralar hiç tık yok hele geçen art iyi gördüm. Okadar dikkat ediyorum sporda yapıyorum bakalım salı ne olcak

Maşallah sana canım evde olmak güzel bazen keşke çalışmasam diyorum

Son düzenleme:
Bende hergün sabah tartiliyorum ama bu aralar hiç tık yok hele geçen art iyi gördüm. Okadar dikkat ediyorum sporda yapıyorum bakalım salı ne olcak

Maşallah sana canım evde olmak güzel bazen keşke çalışmasam diyorum

Bende hemen hemen hergün tartılıyorum.Dr.söylemişti.Ne yedigini daha iyi anlarsın demişti.Kızlar bugun inanılmaz şişim 75 kg cıktım.Dr.arıcam bugun.
Keske bende calışsam!!!Bu iş bekarların evlenmek istemesi,evlilerin bekarlık sultanlık demesi gibi bir konu.Calışmaya alısınca evde oturmak zor geliyor.

Günaydın fıstıklar..Sporumu yaptım.30 dk yürüyüş,35 dk aletler.Dün aksamda 20 dk eliptik yaptım.
Sabah yürüyüşe cıkmadan 1 kuru incir,1 bardak su.
Kahvaltı 2 dilim ekmek,6 zeytin,4 dilim peynir,1 biber,1.5 domates.
3 bardak su....

Evet çalışmak guzel de evde çocuk olunca falan gerçekten evde onlarla olmak istiyiyosun ılknur dedi ya leslie onunla yapi cam diye ozendim valla. Ama bende hep evde olmak istemem dediğin gibi bazen geliyorlar ışte.

hayırlı cumalar hayırlı günler kızlar bende kahvaltımı yaptım yeşilçay içicem

kahvaltı

1 kuru kayısı su
2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 tane zeytin biraz reçel

Evet çalışmak guzel de evde çocuk olunca falan gerçekten evde onlarla olmak istiyiyosun ılknur dedi ya leslie onunla yapi cam diye ozendim valla. Ama bende hep evde olmak istemem dediğin gibi bazen geliyorlar ışte.

İşte sorun,evde sıkıntı oldu mu işe gitmek hiç istemiyor insan.Bıkkınlık geliyordu kimi zaman....

ben hergün tartılsam kafayı yerim heralde hiç azalmıyo diye 3 4 günde belki yada 1 haftada tartılırım dün akşam misafirim vardı 3 kase mısır patlatması yedim sonradan çok üzüldüm ama yapacak bişey yok meyve yemedim mısır yedim bişey olurmuki kızlar:26:

Olur canım olur tabi.Meyve ile mısır arasında cok büyük enerji farkı var.Meyve sana yararlı,mısır kg baska bişey degil!!!Bugun senden 1 saatlik eliptik yada spor bekliyoruz tatlım.Kg cevirmesin.Kg + devam etcek yoksa.
Kız 1 kase yeseydin bari.
Sporu bekliyorum canım senden.Ac müzigi eliptik yap.

@@25.02.2014
Hayalimsi.............84
destina.................109.7
ayse.......................68.7
secil.......................77
derya....................87.4
gülcan..................64
guzelim...............69.9
ilknur...................76.3
ddem...................64.4
melekb................68.9

Kg eksilsin fıstıklar....

herkese günaydın cumanız mübarek olsun

evet bu yöntemde uygulanabilir şuan 82.400 kilom canım. inşallah Allah ın izni ve sizlerin desteğiyle önce 80 li rakamlardan sonra da 70 li rakamlardan kurtulup eski kilom 65 e kavuşacağım

canım annem akşam yemeğine çağırdı ben evde fazla bakliyat pişirmiyorum ayıptır söylemesi etli nohut. pilav ve tavuklu patlıcan pişirmiş ben bir tabak nohut yedim ama suyunu süzdüm bir kaç kaşıkta tavuklu patlıcandan yedim salata ve ayran eşliğinde pilavdan almadım tabağıma ekmek hiç yemedim doğum günü olduğundan ince bir dilim pasta ve küçük hazır tatlıdan yarım aldım 1 çatal bişeydi inan ki bu kadarla kalmak bir mucize benim için çünkü ben tam bir tatlı canavarıyım

canım hoşgeldin benimde ikinci haftam burda bende çok mutluyum arkadaşlar gerçekten çok iyi çok motive edici inşallah hep birlikte başarıcaz

bende çok mutluyum canım aranızda olduğum için

Kahvaltım:bir domates bir k.k.kadar peynir bir dilim ekmeğe sürülmüş krem peynir bir dilim ekmek 3zeytin kendimi frenledim.evimi supurdum 40-45 dakika sürdü şimdi keyif kahvesi içiyorum sonra oğlusu almaya okula gidicem biraz yürüyüş olucak bana sonra gelince kalan temizliğimi bitiririm her taraf toz içinde derleyip toparlamam lazım bide yerleri silersem süper olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…