Kilom dan dolayi giyinemiyorum

Ne ee 52 sin ve depresyonda misin ben oleyim o zaman yaaa yarım kadarsino_O:mad:
Amma sen de gir yani depresyona kadin icin fazla kilo cok kotu gir depresyona yemeden icmeden kesil.Shaka bir yana iradeli biriysen basarirsin kendine yasaklar koy o kadar

Amma sen de gir yani depresyona kadin icin fazla kilo cok kotu gir depresyona yemeden icmeden kesil.Shaka bir yana iradeli biriysen basarirsin kendine yasaklar koy o kadar
Ya ben sıkıntı çekiyorum dayanamam ayı geç rahatsizlanI yorum ne zaman diyete başlasam rengi m falan gidiyo başım dönüyo bende dayanamıyorum birakiyorum

Karbonat i nasıl içiyor sun benxe çörek otuna başladım ama kilo almaya başladım sanki aç karNina içiyorum hemde ama deli olacam ya dayanamıyorum. Ne diyet yapmaya ne de böyle olmaya
2.5 lt suya 1 tatlı kaşığı karbonat attım aklıma geldikçe içiyorum kabızlık vardı o geçti şişkinliğim gitti 4 günde devam edicem bakalım ..

Ya ben sıkıntı çekiyorum dayanamam ayı geç rahatsizlanI yorum ne zaman diyete başlasam rengi m falan gidiyo başım dönüyo bende dayanamıyorum birakiyorum
Sen abartiyorsun o yuzden.Ac kal demiyorum ye her sey amma sadece tadina bak yani doyma.Yemeyi doyana kadar yeme aksam 6dan aonra cikirsan hafif kalorisiz seyler ye yavas yavas basla.ac kalirsan tabi ki hastalanirsin

Sen abartiyorsun o yuzden.Ac kal demiyorum ye her sey amma sadece tadina bak yani doyma.Yemeyi doyana kadar yeme aksam 6dan aonra cikirsan hafif kalorisiz seyler ye yavas yavas basla.ac kalirsan tabi ki hastalanirsin
Doğru haklısın

Bende yaşiyorum ayni sikintiyi beden buluyorum ama ne giysem beğenmiyorum offf

Back
X