yarin sabah ac tartilip kilomu tam olarak yazarim.Ben bizeyeter,eski bir kk müdavimiyim.Bu topik sayesinde yaklaşık 3 yıl önce çok güzel kilolar verdim.yaklaşık 65 kilolardan 52 ye kadar düştüm.
Fakat şimdilerde maalesef 57 kilolara kadar çıktım.Bunda hormon ilaçlarının da büyük etkileri oldu,durduramadığım bir iştah ve iki ay içinde aldığım kilolar beni müthiş rahatsız ediyor.
36 beden giyen biri olarak şu an giyecek doğru düzgün kıyafet bulamıyorum özellikle alt grup giysilerim olmuyor.çok can sıkıcı ,çünkü ideal kiloma inene kadar çok mücadele vermiştim.
76-77 kilolardan 65 sonrasında ideal kilom 52 olmuştum,motive olmak açısından etkili olacağını düşündüğüm için tekrar bu topiği açtım,bazılarına göre vermem gereken kilo fazla olmayabilir ama herkesin kendisini iyi ve mutlu hissettiği bir kilo var,daha da kötüsü azken müdehale edip önlem almazsam kilolar alır başını gider.
Öğretmenim ,hareketli bir iş hayatım var fakat rutinden farklı şeyler yapıp bünyemizi şaşırtmalıyız.
Sabah akşam kuru soğan suyu içmek,ekmekten uzak durmak,şekeri azaltmak ve nişastalardan uzak durmakla işe başlamayı düşünüyorum.
Günde bir elma,kuru meyveler,Türk kahvesi,bol su.
Bel fıtığım var sağlık açısından da fazla kilolarla savaşmak zorundayım.
Eğer bana eşlik etmek isteyen arkadaşlar olursa tabi ki katılabilir.
yarın sabah tartılayım,inşallah 59u geçmemişimdirhosgeldin canim,tabiki de gel beraber daha keyfli olur bu zayiflama seruveni.
simdi kac kilosun ?
Evet az yemişsin ama kilo vermek istiyorsan sabretmen gerekyediklerim pek doyurmadi tekrar aciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?