89 liraya var ya çiçeksepetinde sakın 125 liralığı almayın ha kazıklanmayınMuhtemelen kızın ekonomik özgürlüğü yok. Annesinden babasından para alarak alacak, aile de yokuşa sürüyor ceplerinden minimum para çıksın diye. Çünkü çok saçma daha bugün sordum 125 liraymış öldürseler 125 liralık şeyi istemem
En iyisini yapmışsınız bir gece kullanılacak bir şey için para dökmeye gerek yok aslındaTepsi için ne tantana çıkmış. Ben evdeki şık tepsilerden birini kullanmıştım, yanlış mı yapmışım
89 liraya var ya çiçeksepetinde sakın 125 liralığı almayın ha kazıklanmayın
İşte bence evlenecek kadar olgunlaşmış olması beklenen birinin annesinin lafına göre böyle küçük bir şeyi istemesi hata.Konuyu açan kızcağız yazarken bile utandığını söylüyor,evleneceği kişiye söylerlerken de utanarak söylediğini düşünüyorum.Belli ki annesi baskı yapmış daha fazla utandırmamak adına tamam ben alabilirim denebilirdi.Erkek tarafınında kendince haklı düşünceleri olabilir tabi ufak bir sorun büyümüş hoş olmamış.
Ben merak edip baktim fiyatina neymiş diye.90-100 lira civarlari birseyler var.
Bunlari okuyunca benim anam canim anam diyorum içimden. Asla git şunu iste bunu iste, demedi.
Boyle mevzular olmadan evlendik biz.
Onlar çok varoş duruyor ya ben daha şık sade şeyler arıyorum89 liraya var ya çiçeksepetinde sakın 125 liralığı almayın ha kazıklanmayın
Benim anladığım kadarıyla konu sahibinin ekonomik özgürlüğü yok o yüzden annesini dinlemek zorunda kalmış olabilir ama boş şeylerden ilişki yıpratıldığı konusuna katılıyorumİşte bence evlenecek kadar olgunlaşmış olması beklenen birinin annesinin lafına göre böyle küçük bir şeyi istemesi hata.
Boşu boşuna karşılıklı ilişkileri yıpratıyorlar hiç lafı edilmeyecek bir şeyken.
Ben öyle bir şey duymadım allah allah bakalım daha neler çıkacak dedi. Sorun değil ben de alırım dedim. Sıkıntı alması değil zaten dedi ben hiç böyle duymadım da neyse hayırlısı olsun dedi. Gerildim dedim o da ben de gerildim dedi.
Muhtemelen kızın ekonomik özgürlüğü yok. Annesinden babasından para alarak alacak, aile de yokuşa sürüyor ceplerinden minimum para çıksın diye. Çünkü çok saçma daha bugün sordum 125 liraymış öldürseler 125 liralık şeyi istemem
Ben öyle bir şey duymadım allah allah bakalım daha neler çıkacak dedi. Sorun değil ben de alırım dedim. Sıkıntı alması değil zaten dedi ben hiç böyle duymadım da neyse hayırlısı olsun dedi.
Ben maliyetine yapayım ne istiyorsa, ailenin bütün kızlarına yaptımTrendyolda 74 liraya var.89 liraya almayin.
Yüzükleri almaya gittiğimizde kuyumcu hediye vermişti.Adam sorun ettiyse siz alın verin onlar getirsin.Sımdıden sorunlar başlamasın 2 tarafta gergin olur zatenArkadaşlar merhaba inşallah yakında.sozum olacak. Bu işler gerçekten çok yorucuymus. Daha başından böyle demeye başladım.
SOz tepsisi bakiyordum ki kendime annem sen neden bakıyorsun tepsiyi onlar getirecek usul budur dedi. Ablamda böyle olmuş. Bizim burada da tepsiyi erkek tarafı alır diyorlar. Ben baya çekinerek sevgilime durumu anlattım. Ben öyle bir şey duymadım allah allah bakalım daha neler çıkacak dedi. Sorun değil ben de alırım dedim. Sıkıntı alması değil zaten dedi ben hiç böyle duymadım da neyse hayırlısı olsun dedi. Gerildim dedim o da ben de gerildim dedi.
Yani bu konular çok utandırıcı benim için sevgilim de gerildi. Istemekle ayıp mi ettim ama annem sen almayacaksın diyor. Nedir bunun doğrusu? Sevgilimin tepkisi de moralimi çok bozdu. Nasıl yapsam davransam bilemiyorum..
benim annem bohça falan diyince yemin ederim böyle yaparsan evlenmez ölene kadar sevgili kalırım dedim de sustuAnnem de gelenek görenek işlerine takılıdır.
Evlilik sürecimde böyle ufak tefek şeyleri kendim alıp eşim aldı demişligim varne onun laflarına maruz kaldım ne eşimle şu alınacak bu alınacak muhabbetine girdim.
Annenizin her dediğini yapmak zorunda değilsiniz.
Tepsi dediğiniz şeyi genelde kız evi hazırlar, süsler zaten benim bildiğim.
kaliteli güzel minik tepsiler 150 200 ₺, süslesen 50 falan. 250 gidiyorBen maliyetine yapayım ne istiyorsa, ailenin bütün kızlarına yaptım
kaliteli güzel minik tepsiler 150 200 ₺, süslesen 50 falan. 250 gidiyoren azından alır tepsiyi nişan sonrasında da kullanırım biraz da aile ekonomisi ahdhdjdjd.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?