Gelinin istediği tepsiyi damat tarafı alır. Bana konusu bile açılmadı foto gönderdiler seçtim alındı.Arkadaşlar merhaba inşallah yakında.sozum olacak. Bu işler gerçekten çok yorucuymus. Daha başından böyle demeye başladım.
SOz tepsisi bakiyordum ki kendime annem sen neden bakıyorsun tepsiyi onlar getirecek usul budur dedi. Ablamda böyle olmuş. Bizim burada da tepsiyi erkek tarafı alır diyorlar. Ben baya çekinerek sevgilime durumu anlattım. Ben öyle bir şey duymadım allah allah bakalım daha neler çıkacak dedi. Sorun değil ben de alırım dedim. Sıkıntı alması değil zaten dedi ben hiç böyle duymadım da neyse hayırlısı olsun dedi. Gerildim dedim o da ben de gerildim dedi.
Yani bu konular çok utandırıcı benim için sevgilim de gerildi. Istemekle ayıp mi ettim ama annem sen almayacaksın diyor. Nedir bunun doğrusu? Sevgilimin tepkisi de moralimi çok bozdu. Nasıl yapsam davransam bilemiyorum..
Eşim alıp gelmişti süsletmişti güzel de içine çikolata yaptırmıştıArkadaşlar merhaba inşallah yakında.sozum olacak. Bu işler gerçekten çok yorucuymus. Daha başından böyle demeye başladım.
SOz tepsisi bakiyordum ki kendime annem sen neden bakıyorsun tepsiyi onlar getirecek usul budur dedi. Ablamda böyle olmuş. Bizim burada da tepsiyi erkek tarafı alır diyorlar. Ben baya çekinerek sevgilime durumu anlattım. Ben öyle bir şey duymadım allah allah bakalım daha neler çıkacak dedi. Sorun değil ben de alırım dedim. Sıkıntı alması değil zaten dedi ben hiç böyle duymadım da neyse hayırlısı olsun dedi. Gerildim dedim o da ben de gerildim dedi.
Yani bu konular çok utandırıcı benim için sevgilim de gerildi. Istemekle ayıp mi ettim ama annem sen almayacaksın diyor. Nedir bunun doğrusu? Sevgilimin tepkisi de moralimi çok bozdu. Nasıl yapsam davransam bilemiyorum..
Gerçekten en çok buna üzgünüm. Ben sevgilime dedim ama ben alırım ailem öyle bilir dedim. Aslında ortaya çıkar korkusuyla ona açtım bu durumu. Onun da hemen tepki vermeye hazır halini görmek beni çok üzdü. Gerildim demesi kırdı ister istemez. Sonra üzülme sen beğen ben alırım olmaz öyle şey dedi ama. Mesele benim için cidden tepsi değil. Hatta bana kalsa yüzüklerin en sevdiğim kitabımın arasından sarksın istiyorum. Sanırım artık bunun için çabalayacağım.
Ben de tam olarak bunu düşünüyorum. Büyükler tabiki de insanları yormalarini zora kosmalarini istemem ama gönülleri kırılmasın biz hallederiz isterim. Utana sıkıla istedim bana da bir şey istemek ters geldigi için. Saçmalama niye utanacaksın üzülme yapılır sen beğen alırım dedi. Ama bir kere gerildim dedi kırıldim. Yani belki o da erkek tarafı kız tarafı yarışımıza bozuldu ama eski kafalar ne kadar anlatabilirim ki. Bana ters gelen bir şeyi yapmam diyor sürekli. Şimdiden bunların derdine düşmek beni uzuyor.bence bu adetler biryandan iyi. erkegin gercek yüzünü görüyorsun.
seni taniyordur ve senden böyle bir istek gelmeyecegini tahmin etmistir o yüzden tepkisi öyle olmustur muhtemelen.
yinede olgun olsaydi anlayisla karsilardi.
bircok gencler sirf aileleri icin dügün dahi yapiyor istemedikleri halde. aileler büyükler istiyor.
gönül yapmak bukadar zor olmamali.
ki sende birdaha ezik bir sekilde birsey isteme.
böyle böyle birsey varmis bak bakalim vs tarzinda gayet bir istegin olabilir ne var bunda utanacak?
esin olacak kisiden gönül rahatligi ile kücücük birseyi isteyemeceksen oda güzellikle karsilamazsa ne anlarim öyle iliskiden yani. tepsiyi gecelim herhangi baska bir istegin de olabilirdi.. bunlara dikkat et ve gözlemle bence.
Bugün tepsiden başlayan yarın neler dayatırNisanlın ne tuhaf, alt tarafı tepsi. Sıkıntı yok gel secelim dese nolur tepsi aldı diye fakirler mı?
Tepsiye yatak odası muamelesı yapmis.
Ben de tam olarak bunu düşünüyorum. Büyükler tabiki de insanları yormalarini zora kosmalarini istemem ama gönülleri kırılmasın biz hallederiz isterim. Utana sıkıla istedim bana da bir şey istemek ters geldigi için. Saçmalama niye utanacaksın üzülme yapılır sen beğen alırım dedi. Ama bir kere gerildim dedi kırıldim. Yani belki o da erkek tarafı kız tarafı yarışımıza bozuldu ama eski kafalar ne kadar anlatabilirim ki. Bana ters gelen bir şeyi yapmam diyor sürekli. Şimdiden bunların derdine düşmek beni uzuyor.
Gerçekten bunu mu düşündüğü için yaptı? Ben dayatmadim ama ben alayim öyle bilinsin dedim asla olmaz üzülme sen beğendiğini alalım dedi ama başta öyle bir tepki verdiBugün tepsiden başlayan yarın neler dayatır
Bi sonraki adım yatakodası zatenNisanlın ne tuhaf, alt tarafı tepsi. Sıkıntı yok gel secelim dese nolur tepsi aldı diye fakirler mı?
Durduk yere güldümÇok gerildiyseniz ben alayım. Alt tarafı bir tepsi ya
Evet. Erkek personelin yoğun olduğu ortamda çalışıyorum.tanıyorum az çok erkekleri. Kesin o düşünce olmuşturGerçekten bunu mu düşündüğü için yaptı? Ben dayatmadim ama ben alayim öyle bilinsin dedim asla olmaz üzülme sen beğendiğini alalım dedi ama başta öyle bir tepki verdi
Bence de alt tarafı tepsi ama nişanlım da bana tepsi alınacak erkek tarafı alırmış dese ben de bir bozulurdum.Nisanlın ne tuhaf, alt tarafı tepsi. Sıkıntı yok gel secelim dese nolur tepsi aldı diye fakirler mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?