Kim alır?

Onu bilmiyorum ben kendim yapmıştım istemede getirdikleri çikolata tepsisinden
Ablam 3 kere nişanlandı üçünde de biz aldık

Ay bu adetlerden ögggghh geldi. Biraz aşsak şunları ne güzel olacak. Daha başlangıçta böyleyse sonrası nasıl olacak. Yaşlar kaç bu arada?

Gelinin istediği tepsiyi damat tarafı alır. Bana konusu bile açılmadı foto gönderdiler seçtim alındı.

Eşim alıp gelmişti süsletmişti güzel de içine çikolata yaptırmıştı

Söz tepsimi ben almıştım. Daha söz tarihimiz bile belli değildi bir de. Kız tarafı alır diye biliyorum ben

bence bu adetler biryandan iyi. erkegin gercek yüzünü görüyorsun.
seni taniyordur ve senden böyle bir istek gelmeyecegini tahmin etmistir o yüzden tepkisi öyle olmustur muhtemelen.
yinede olgun olsaydi anlayisla karsilardi.
bircok gencler sirf aileleri icin dügün dahi yapiyor istemedikleri halde. aileler büyükler istiyor.
gönül yapmak bukadar zor olmamali.

ki sende birdaha ezik bir sekilde birsey isteme.
böyle böyle birsey varmis bak bakalim vs tarzinda gayet bir istegin olabilir ne var bunda utanacak?
esin olacak kisiden gönül rahatligi ile kücücük birseyi isteyemeceksen oda güzellikle karsilamazsa ne anlarim öyle iliskiden yani. tepsiyi gecelim herhangi baska bir istegin de olabilirdi.. bunlara dikkat et ve gözlemle bence.

Bizde beraber alıp ablam süslemisti. Bir cok şeyi öyle beraber alıp hallettik. Aileleri karıştırmadik fazla. Başta iki taraf da bohca yapılmasın diye anlaştı. Ondanda yırttık. Erkek arkadaşınız niye gerildi onu anlamadim. Alt üstü tepsi. Altın kemer değil (ama bende kız tarafı tepsi hazırlar diye biliyorum)

Burdada kızlar alır ama sevgılının cevabıda bana degısık geldı alırız cnm ne farkedeer derse ne olur yanı bız beraber gıtmıstık carsıya esım almıstı sen alacan ben alacan muhabnetı hıc olmadı

Ben de tam olarak bunu düşünüyorum. Büyükler tabiki de insanları yormalarini zora kosmalarini istemem ama gönülleri kırılmasın biz hallederiz isterim. Utana sıkıla istedim bana da bir şey istemek ters geldigi için. Saçmalama niye utanacaksın üzülme yapılır sen beğen alırım dedi. Ama bir kere gerildim dedi kırıldim. Yani belki o da erkek tarafı kız tarafı yarışımıza bozuldu ama eski kafalar ne kadar anlatabilirim ki. Bana ters gelen bir şeyi yapmam diyor sürekli. Şimdiden bunların derdine düşmek beni uzuyor.

niye gerildin diye sorsaydin? belki böyle otomatige baglamis adetler yüzündendir. o da stres yapmis olabilir. senlik birsey yoktur yani belki?
üzülme yapilir sen begen demis sonucta yani hakkini yemeyelim. belki alinganlik yaptin sende.
birsey istemek senlik degil ve sanada sacma geliyor diye ve dile getirmek zorunda hissettigin icin böyle olusmustur aranizdaki durum..

acik acik konus bu konulari sevgilinle bence

Tepsiyi kız tarafı alır. Benim tepsimi arkadaşım, "sen yeterki evlen, nişan tepsin benden" dediği için ona bırakmıştım. Kendi tasarladı. O kadar sade gösterişsizdi ki. Ama masamın en baş köşesinde idi. Takılmayın böyle şeylere daha yolun başında

Piyasada o kadar çirkin kokoş söz nişan tepsileri var ki ben kendi zevkime göre mis gibi yaptırmıştım. Bunu erkek tarafı alır demış olsalar da kendim alırdım.

Son düzenleme:
Gerçekten bunu mu düşündüğü için yaptı? Ben dayatmadim ama ben alayim öyle bilinsin dedim asla olmaz üzülme sen beğendiğini alalım dedi ama başta öyle bir tepki verdi
Evet. Erkek personelin yoğun olduğu ortamda çalışıyorum.tanıyorum az çok erkekleri. Kesin o düşünce olmuştur

Nisanlın ne tuhaf, alt tarafı tepsi. Sıkıntı yok gel secelim dese nolur tepsi aldı diye fakirler mı?
Tepsiye yatak odası muamelesı yapmis.
Bence de alt tarafı tepsi ama nişanlım da bana tepsi alınacak erkek tarafı alırmış dese ben de bir bozulurdum.
Ne koparsam kârdır gibi bir durum sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…