- 22 Haziran 2016
- 12.669
- 57.649
- 598
ailenize soyleuıp neden onları tedırgın ettınız kıKızlar kafayı yiyecem elim ayağım titriyor hala kendime gelemedim anneme bıraktı eşim beni bugün akşam üzeri oldu aradi dedi müsait bi yere geç kimse yanında olmasın tamam dedim geçtim eşim dedi ki biri beni aradı eşimin ismini söyleyerek demiş ki karina sor x kisisini tanıyor sana açıklama yapsın yani sallıyorum ahmet kisisini taniyor ben dondum kaldim dedim nasıl yani aklım durdu resmen kim bu adam eşimi niye arıyor geçmişim de bişey yok kimseyle bi dusmanligim yok annemlere söyledim hepimizin morali alt üst oldu bi kontorluden aramis eşim kontorluyu arayıp yerini öğreniyor gidiyor oraya adam diyor bi kadın geldi öğlen sonra iki genç geldi sonra da bi kır saçlı adam geldi adam ne bilsin hangisı kızlar çok kotuyum annemdeyim şimdi yarın eve gidecem eşim eve gelince konusacaz diyor etrafta mobesede yok yoksa polise bildirirdik kim niye yapmış olabilir benim aklım durdu dusunemiyorum cunku
Ortada dikkate alınacak bir şey yok.Her arayanın her lafına bakacaksak kimse kimseyle evli kalmasın.Kızlar kafayı yiyecem elim ayağım titriyor hala kendime gelemedim anneme bıraktı eşim beni bugün akşam üzeri oldu aradi dedi müsait bi yere geç kimse yanında olmasın tamam dedim geçtim eşim dedi ki biri beni aradı eşimin ismini söyleyerek demiş ki karina sor x kisisini tanıyor sana açıklama yapsın yani sallıyorum ahmet kisisini taniyor ben dondum kaldim dedim nasıl yani aklım durdu resmen kim bu adam eşimi niye arıyor geçmişim de bişey yok kimseyle bi dusmanligim yok annemlere söyledim hepimizin morali alt üst oldu bi kontorluden aramis eşim kontorluyu arayıp yerini öğreniyor gidiyor oraya adam diyor bi kadın geldi öğlen sonra iki genç geldi sonra da bi kır saçlı adam geldi adam ne bilsin hangisı kızlar çok kotuyum annemdeyim şimdi yarın eve gidecem eşim eve gelince konusacaz diyor etrafta mobesede yok yoksa polise bildirirdik kim niye yapmış olabilir benim aklım durdu dusunemiyorum cunku
Evet eşim çok kıskanç öyle böyle değil ama bu kadarını da yapar mıKimseyle düsmanligim yok diyorsun ama demekki dusmanin varmis. ya da eşin seni denemek icin falan mi yapiyor bazi erkekler cok kiskanc olur denemeye kalkarlar?
Eşim kontorluyu tekrar arayıp yerini öğrenmiş gitmis etrafta mobese falan yokmuş eşim diyo kimsin ne diyorsun dedim kapattı yuzumeeşiniz öylece dinlemiş mi ne demiş arayana?
büfe gibi bi yerden aradı sanırım illa ki kamera vardır ya da arayan numarayı anında aradıysa büfeci adam görmüştür eşinizin başının altından çıkacak bence
Ailemin duymasını istemedi üzülmesinler diye bilemedim ki canimEşiniz neden böyle bir şey istedi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?