Ben görmedim annemdeyim bu gece gidecem eve arandigi yere gidip sormuş of bilmiyorumBence eşin seni deniyor ,değilse neden baska biyere geç desin ki ailenin yanında ??? misal benim başıma gelse böyle birsey,bütün ailesinin yanında sorarım hayırdır ne ayak falan?? gercekten polise verdi mi eşin arayan kişiyi .gördün mu duydun mu ihbar ettiğini ?? eğer dediği gibiyse gercekten korkunc,ne kötü insanlar var yaa
Yok eşim iş yerindeyken aranmis o da hemen beni aradı soylediEşinizde sorun olabilir mi?
Ürkütücü geldi bana bu olaylar
Paronayaklık var bu İşte
Telefon sizin yanınızda mı geldi
Evet eşimin ismini vererek soylemis o yüzden çok huzursuz oldukBir kaç kişinin daha başına gelmiş konu içinde yazmışlar..
Ne kötü insanlar var ya yuva bozmaya çalışan...
Umarım eşiniz güveniyordur size.
Ayrıca eşinizle de ilgili olabilir, biri demiş isim söylemiş mi yanlış da aramış olabilirler diye o da olabilir...
Aklıma herşey geliyor bütün ihtimaller olabilir psSiz tanımıorsanız eşinize takıntılı biri olabilir mi bunu yapan sizi ayırmak aranızı açmak için?! Benim eşime takıntı yapan bi kadın vardı. O dönem tuhaf 2 adam aramıştı farklı zamanlarda daha bisürü şey yaptılar. Yaşadım ondan diyorum böyle bişey olabilir mi
Tabi ki gitmiş bakmış kimin ne derdi var diye korku değil ama tedirgin oldum üzüldüm neresi saçma geldi anlamadimSen niye korkuyorsun eger boyle birini tanimiyorsan?
Mobese yokmus ne biliyomus eşin arastirmis mi yani okadar ?
Valla karisik bi hikaye sacma bisey.
Beraber gidin madem o arayan kisiyle gorusmeye apacik herseyi ortaya koyun dogrumu yalanmi?
Dayim polis eşimin de benim de telefonlarimizi dinlemeye aldılar mobeseye yok araştırdıkYanlis olamaz mi.
Yanlis numara yani.
Cok caninizi sıktiysa bu durum mobese felan yok demeyin.sikayette bulunun sonucta yer belli belki bi kamera felan cikar sonucta gelen kisilerde belli en azindan kac kisi geldigi.
Esinin ismini vermis orayi sonra gordum.
Yanlis numara degil.
Hayır tanımıyorum kim olduğunu bilsem ne olduğunu anlayacamO söylediği ismi tanıyor musun peki gercekten de?
Canım kontorluden aradi esim tekrar o numarayı arayıp yerine gitti ama bişey bulamadikBi numara kime ait diye sorgulamak icin uygulama mi arayip ogrenebilcen numarami vardi ne? Onu denedinizmi..kime aitmis o numara.
Cnm tedirgin olma tanimiyosan uydurma biseydir..adamlar sizden para fln istememis yani dolandirici degil. Sizi kiskanan biridir fln.
Her türlü ihtimal geliyor aklıma ama hangisi bilmiyorumBelkide kocanin eskilerinden biri dir ?? Hani ortaligi karistirmak icin bilerek yapilmistir ???
kontürlü derken bildiğimiz cep telefonu mu yoksa cafe-market gibi bir iş yerinin telefonu mu.Canım kontorluden aradi esim tekrar o numarayı arayıp yerine gitti ama bişey bulamadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?