bu kadar tepki çıkmış. ama ben seni çok çok iyi anlıyorum. ve gerçekten haklısın. ben de izmirliyim, annem babam üniversite mezunu, henüz nişanlı falan değilim ama erkek arkadaşımın annesiyle yaşadığı kültür/seviye farklılığı beni inanılmaz yıprattı, tahmin edebiliyorum ne kadar sinir bozucu olduğunu. babasına varan sözler sinirle çıkmış ağzınızdan belli ki, ama kadın cahil, bi insan cahilse cahildir, bunu söylemekte çekinilecek bi durum olduğunu düşünmüyorum. benim erkek arkadaşımın annesi de cahil, ki bunu kendisi de söyler. alkolmuş, askılı giyinmekmiş falan son derece ters kendilerine. oğlu başka bi dünyada yaşıyor, kendi bambaşka. bu hayat tarzlarının çok farklı olması durumu insanı gerçekten bunaltıyor. sen bundan sonra nişanlının annesini hiç takmamaya çalış, benim annem de senin annenin durumunda olsaydı, inan ki ben de çok üzülürdüm. bi de şu var bizim ailelerimizde, el bebek gül bebek büyüttük okuttuk, sonra gidip ev kızı gibi kayınvalidesinin laf sokmalarına maruz kalıyor. benim annem daha şimdiden böyle bişi yaşadığımı öğrenince, gözlerinde gördüğüm hayal kırıklığını unutamam... mesafeni koy. ama asla yılış yılış olma. kendi keyfini kaçırma böyle şeyler için. mutluluklar diliyorum tatlım nişanlınla